Hirdetés
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Most, hogy nagy Launcher próbálgatásban vagyok adódott egy problémám:
Nagyon szeretem a telefonomat, de gyárilag csak 173MB ROM van benne, ami állandóan betelik. Úgy tudom, hogy az SD-re nem lehet olyan app-okat átpakolni, amiknek widget-je van kirakva a képernyőre. Így is jártam el mindig, de amíg a gyári TwLauncher-t használtam, hozzá kellett szoknom, hogy az SD-re pakolt alkalmazások sima indítóikonjai (pl. Skype, Angry Birds, Bonsai Blast...) is eltűntek újraindítás után a Home screen-ről és az AppDrawer-ből is. Rájöttem, hogy ha lezárom a TwLaunchert és újraindul, akkor megjelennek az ikonok. Azt hittem, hogy ez természetes, ezért igyekeztem minél kevesebb app-ot áttenni SD-re.
Most, hogy áttértem a GO Launcher-re nem jelentkezik ez az egész mizéria! Minden SD-n levő app ikonja minden probléma nélkül megjelenik újraindítás után is.
A kérdésem tehát az, hogy az indítóikon az ugye nem számít widget-nek? Tehát most GO alatt már ugye nyugodtan átpakolhatok minden app-ot az SD-re, ami az áthelyezhető (Movable) kategóriában van az Android Assistant szerint? /u.i.: nem root-olt a telóm/
Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest