Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
biokill1 #27004 üzenetére
-Nyelv kiválasztása: beállítások, nyelv és billentyűzet, angol.
1. ". A névjegyzékben nem tudom beállítani hogy vezetéknév alapján rendezzen."
A gmail fiókban fordítsd meg, majd onnan szinkronizáld. Természetesen ennek előfeltétele, hogy szakszerűen vannak felvíve a kapcsolatok, nem össze-vissza. Mert akkor nincs olyan program, ami kitalálja, hogy melyik melyik.
Gmail fiók, címtár, egyebek, itt kiválasztod, hogy mi alapján szeretnéd.
2.". Nem tudom beállítani, hogy a hét első napja hétfő és ne vasárnap legyen."
A saját naptárban Hétfő a kezdő nap, egyébként 2.3.4 verzióban nagyon sokat fejlődött a naptár funkció. Ezért a Jorte kalendáriumot száműztem a készülékről. A Jorte-ben valóban nem hétfő volt a a hét első napja.
Fölösleges olyan alkalmazásokkal terhelni a rendszert, ami alapból is meg van.
"Ezek viszonylag egyszerűen beállíthatók voltak symbianon (Nokia E71 -em volt)."
Ha annyira meg voltál elégedve a Symbian rendszerrel, akkor fölösleges volt androidos készüléket venned. Tudom ez az első kétségbeesés, miatt van, de mélyülj el az android rejtelmeibe és meglátod, hogy sokkal személyre szabható, mint a Symbian.
Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Megkímélt,Kártyafüggetlen 1cm karc a kijelzőn. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 100% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos. 1 Év Garanciával!
- Asus TUF Gaming A17 - 17.3"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 6800H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 3050 Ti - HUN
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB 100% Akku Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciá
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest