Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Androidos fejegységek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
kaller1 #12696 üzenetére
Majdnem jó meg mégsem.
Ezzel is az a bajom ami a korábban próbált Apps Organizerrel: magát a programot kell elindítani hogy lássam a kategóriákat, én pedig azt szeretném elérni hogy amikor rábökök a home ("kis házikó") gombra akkor egyből kategorizáltan jöjjön elő az app drawer. Tehát vagy másik app kell nekem, vagy ezek mellé még egy amivel a "házikó" működése testre szabható.
Cyberpunk!
Azt hittem a többiek nem számoltak a lehetőséggel, de ezek szerint te vagy figyelmetlen.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol + kontroller+ gyári doboz+számla+ 2-ÉV EURONICS GARANCIA!!
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Alpinestars GP PLUS R V3 LEATHER JACKET RIDEKNIT (48-as méret, 0km-es!)
- Denon Ceol Piccolo mini hifii (Spotify stb. is), fekete
- Nintendo Switch 2 + Mario Kart World + Gyári tok + Gyári Joy-Con Wheel Pair (4hónapos!)
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Hajlítható stílus, pörgős teljesítmény - 512GB
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest