- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Tudtok olyan fényerőállítót, mint amilyen a Yet Another Auto Brightness-ben található éjszakai mód? Ott, ha már az alap TFT fényerő jobban nem levehető, erre módra állítva manuálisan belőhető, hogy mennyi feketét keverjen a képhez. Ezt a funkciót keresem egy olyan appban, ami nem igényli a fényérzékelő meglétét (Ace 3-hoz).
[ Szerkesztve ]
-
LonGleY
veterán
válasz wardemi #41352 üzenetére
Mindkettő jó, köszönöm!
A Screen Filter-ben az a remek, hogy az app ikonra kattintva engedélyezi/tiltja a filtert, a Night Mode értéke viszont könnyebben állítható menet közben. A YAAB és a Lux mellé elraktam őket, mint nélkülözhetetlen fényerő-állító alkalmazások; az Ace 3-on a Night Mode fog tevékenykedni. :]
[ Szerkesztve ]
-
wardemi
senior tag
válasz LonGleY #41354 üzenetére
Most utána néztem luxnál, ha esetleg nem kell plusz app (és használsz taskert vagy hasonlót ami ismeri lux- plugint) beállítható mondjuk másik profil pl mozi ami mínusz értékbe húzza a fényerőt. A profil kapcsolgatását meg rákötheted bármire (esemény) ikon etc. . Csak ötlet .
ui. app factory appá kreálod, a toggles-taskot akár.
[ Szerkesztve ]
iphone 5c | Nexus 7 (2013) | Samsung Galaxy Nexus | PW3
-
samsung ace
tag
Sziasztok.Extrim rom van a telómon.És felül a kijelzőn megjelent egy csík,gondolom az akkumulátor szint jelző lehet,nem tudom hogy tettem oda.azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehetne ki iktatni ezt a csíkot
-
Magga
aktív tag
válasz samsung ace #41357 üzenetére
Beállítások/ROM vezérlés/Akkumulátor/Akksi sáv helye itt pedig "ne mutasd"
-
törölt tag
Sziasztok!
Csak azt szeretném kérdezni, hogy tud-e valaki olyan alkalmazást, amivel időzítve küldhetek SMS üzenetet?
Keresgettem magam is, de feladtam
Sokszor jól jönne, hogy pl. előre megírok egy üdvözlő üzenetet, a telefon meg elküldené ha éppen szita az agyam és elfelejteném, egyszóval hálás dolog lenne.
A legjobb az lenne ha még magyar is lenne, de nem akarok telhetetlen lenni.
Ha esetleg használ valaki ilyet, örülnék ha megosztaná velem -
adsl
aktív tag
Tudtok valami olyan adatforgalom számláló programot ami akkor is mér ha 2G használok?
-
dokee78
félisten
válasz #07400704 #41360 üzenetére
SMS Scheduler
Volt még egy amit használtam,de nem találom.[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
A gyári szerintem elég jó. Napi bontást elég nehéz kihozni belőle, de ha erre nincs szükséged, akkor szerintem ne keress másikat! A 3rd party programoknak mind van valami nyűgje. Én még nem találtam tökéletest. Amelyik jól csinálja a bontásokat, az folyamatosan wakelock-olja a telefont. Amelyik nem wakelock-os, az nem számol rendesen. Szóval egyik szar, másik fos. Ráadásul ahány féle, annyi különböző értéket hoznak ki a forgalomra.
[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
St3ven
addikt
válasz zsoltzsolt #41372 üzenetére
Jelölj ki bármilyen szót, mondatrészt a hozzászólásodban, és csak utána nyomj a Link gombra.
Van élet a Facebook és Twitter után? - https://logout.hu/bejegyzes/st3ven/mastodon.html
-
törölt tag
válasz zsoltzsolt #41372 üzenetére
Neked is Köszönöm!
-
havri1
félisten
Helló!
Timely - Ébresztőóra -t találtam tegnap, nagyon tetszik, szép, sok beállítás, meg minden.
Viszont..Okos ébresztés : A beállított ébresztés előtt 30 perccel elkezd halkan (beállított zenét) egyre hangosabban játszani, így kellemesebb az ébredés.
Ez megszokott számomra a Samsung ébresztőjéből, de..ez a 30 perc marha sok. Nem lehet ez lerövidíteni, pl 3 perccel az ébresztés elé?havri
-
LonGleY
veterán
válasz #07400704 #41360 üzenetére
Auto SMS Sender, nagyon pöpec! Nem csak SMS-t tud időzíteni.
-
Magga
aktív tag
Ehhez hosonló appot nem tudtok?? Annyit tud, hogy ha hívnak, és ezzel a programmal "nyomom ki", egy értesítést tesz ki, hogy ne felejtsem el visszahívni. Mindezt nagyon egyszerűen, gyorsan, de ezért sajnálok ennyi pénzt kiadni!
Szerk.: tudom, hogy van belőle ingyenes is, de az csak 1 emlékeztetőt ment el, mindig a legutolsót!
[ Szerkesztve ]
-
dokee78
félisten
Any.DO feladatlista
Bár ezzel nem tudod fogadni és kinyomni sem,de nem fogadott hívás esetén hasznos.[ Szerkesztve ]
-
Magga
aktív tag
válasz LonGleY #41391 üzenetére
Igen! És azt próbáltam is, de az általam linkelthez képest macerás a beállítása és az emlékeztető sem olyan, mint amit keresnék!
Ez egyszerűen kitesz egy ikon a hívóképernyőre és ha megnyomom, akkor az értesítősávon megjelenít egy emlékeztetőt, ami mindig ott van, míg azon keresztül vissza nem hívom, vagy manuálisan ki nem kapcsolom. Egy gombnyomásra tudja ezt, nem kell semmi beállítani...
-
Magga
aktív tag
válasz LonGleY #41395 üzenetére
Én is így vagyok vele és nem vagyok sz..rágó, de 1.200 Ft egy apróságért!
Megveszem, ha valamit szeretek és megéri a pénzét, de...
Ráadásul próbáltam kapcsolatba lépni a fejlesztővel, aki kb. fél év múlva!! azt a választ adta, hogy nem tudja vegyem meg és majd meglátjuk, a fizetősben működik-e!!
Megvettem a Mezzmo-t is majd 10-e Ft-ért, mert szeretem és használom, ott viszont egy napon belül mindig kaptam kielégítő választ! Ott van support... -
kymco
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- PlayStation 5
- Nem lesz Stalker 2
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
Állásajánlatok