- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Ha egy képet megnyitottam egy app-al és azt mondtam ne kérdezze meg többet azt hogy nyitom meg újra mással? Pie
-
olivera88
veterán
Az Osmand és Locus közül melyik a jobb és miért? Nekem Osmand van, Locust még nem próbáltam.
Esetleg jöhet még valami ötlet ha van ezektől jobb. -
crok
Topikgazda
válasz
st6969 #134589 üzenetére
Most épp nem MIUI van fent (tegnapig az volt) de úgy rémlik ha a fejlesztői menüben kikapcsolod a MIUI optimalizációt (legalja, legutolsó pont) akkor nem lesz egyben. Az biztos, hogy megváltozik a hangerőgomb viselkedése: MIUI 10-en a hangerő gombok a média hangerejét állítják nem a csengőhangot, ezt a MIUI optimalizáció kikapcsolása megfordítja, meg ahogy emlékszem nem lesz egyben a két említett hangerő se. Ja, annyi hátrány van, hogy a kikapcsolás egyben minden app jogosultságot is töröl.. szóval az appok sírnak majd hogy ilyen-olyan jogosultság hiányzik (esetleg force-close ha az app kivételkezelése csapnivalóan van megírva).
-
st6969
őstag
válasz
WhiteWalker #134578 üzenetére
Na, mondom, majd egy 3rd party appal jól átverem, ahol külön van szedve a notification slider...
Nem lehet külön szabályozni, együtt mozog a ring csúszkával
Erről ennyit. -
kisspall
aktív tag
Lenovo Tab4 8, android 8.1.0 Noroot.
Beállítások-Rendszer-Fejlesztői beállítások-Futó alkalmazások. Az utóbbi menüponthoz hogyan, mivel lehetne egy gyors elérés ikont létrehozni? Ez így elég cikk-cakkos. -
GEPESZ66
veterán
A Poweamp-hoz vettetek már skin-t?
Ezek működnek az újabb verziókkal?
Valami szolíd kékes érdekelne.
A Galaxy Store-ból letöltött nem működött,frissítést akart a lejátszó. -
zhorvath
aktív tag
válasz
Ha rákattintasz alul a némítás alatti 3 pontra, akkor kibontja a csúszkált.
-
nyisziati
veterán
válasz
Na igen, ez az egy nem tetszett a MIUI-ban.
A samuban külön van. -
ratobi
senior tag
válasz
De szerintem egy ideje már a sima androidon is így van...
-
st6969
őstag
Üdv
MIUI 10-es rendszert ismeri valaki?
A hangok és rezgések-nél olyan csúszkák vannak, hogy csengés hangereje, ébresztés hangereje, média hangereje. Melyik van hatással a bejövő üzenetek (messenger, hangouts és sms) értesítésének hangerejére? Gondolom nem az első kettő...
Szeretném viszonylag hangosra állítani ezeket az üzenet értesítéseket, mert sosem hallom meg...Ugyanakkor ha pl. néha ránézek a facebookra, le szoktam halkítani (igény szerint visszahangosítani) a videók hangját, ami gondolom a "média hangereje" csúszka. De ha ez az üzenetek hangereje is, az szívás, mivel össze-vissza állítgatom. Nem lehet ezt függetlenül vezérelni?
Ha csak egy 3rd party appal lehet megoldani, az is érdekel, nekem ez fontos lenne. -
Llew
senior tag
Gőzöm nincs mi történt, de működik. Napok óta szarakodok vele, de most meg nem tudom mitől oldódott meg. Felraktam a telefonra a google appját újra, meg a business calendart is és a googlenél már látszott a contact naptár. Pedig előtte is többször szinkronizáltam.
Arra rájöttem, hogy a webes felületen a firefox valamelyik beállítása miatt nem működtek a dolgok. Egy szűz chromeból megy simán.
-
Llew
senior tag
Van egy naptárral kapcsolatos problémám aminél nem jövök rá a megoldásra.
Pár hete eltűntek a névjegyek születésnapjai, amiket eddig a telefonról olvasott be a naptár. A naptár megjelenítése most is aktív,d e nem mutat semmit. Először az appra gyanakodtam (samsung calendar), de sem a google appjával, sem a business calendarral nem működik.
Utána olvasva a google a névjegyadatokban lévő dátumokat megjelenti a naptárban, ha a webes felületen előbb engedélyezem. viszont itt abba a problémába ütközök, hogy nem tudom beállítani. A Naptár->Beállítások menüben láthatóvá teszem, deha visszalépek a naptár nézetben nincs ott. Vissza a Beállításokba és megint láthatatlannak mutatja. -
Jazz
veterán
Az anysoftkeyboard randa krumpli emoji készletét cserélni nomális kerek fejekre valahogy? Eltűntetni ezt a krumpli készletet és a helyére normálisat rakni
-
Probert75
addikt
válasz
pigster #134561 üzenetére
Nem tudom cappa72 fórumtárs erre gondolt e, ez van az APKMonk-on. Lejjebb görgetve ott vannak a régebbi verziók.
-
válasz
pigster #134561 üzenetére
Én egy ősrégit használok, a PixelPhone-t. Most néztem, és már nem elérhető a play-en.
Pedig nemrég még frissítettem, igaz az új ratyi volt... ment a downgrade.)
Hát lehet, hogy az összefoglalóban említett "Megemlítendő még az apkmirror és az XDA is, ahonnan korábbi változatokat vagy fejlesztői verziókat tölthetünk le." helyekről még letölthető, rá kell keresni. -
pinnacle
nagyúr
Sziasztok! Az összefoglalóban lévő ZipSigner-el szeretnék alkalmazást aláírni, így csinálom, mégsem engedi. Mi lehet a gond? Samsung J5 2017, Android 8.1.0
-
pigster
senior tag
Sziasztok!
Olyasmi tárcsázó alkalmazást keresek, mint a Samsung telefonon is van. Dual Sim esetében két gomb közül választhassak, melyik kártyával szeretnék hívni.
Nokia 6.1-es Android 9-re kellene. "Megőrjít" a gyári tárcsázó. Ha esetleg a gyárit valahogy be lehet állítani az említett módon, az is jó lenne. Hihetetlen béna. 4.2 Androidos telefonomon jobb volt. -
Apucy01
őstag
Sziasztok!
Segítenétek nekem ez nagyon fontos lenne!
Most épp nagy headset keresésben vagyok nekem nagyon fontos opció lenne az hogy a headseten gombnyomásra vissza tudjam hívni a listából az utóljára hívott számot.
Érdekes mert az omnia 900 a galaxy ace 1 és a 2015 j5 is tudta igaz az ace nem gyári headdal hanem az s5 é vel ez pedig nem tudja....
valakinek valami ötlet?
azért fontos nekem mert két támbottal járok így mind két kezem folyton foglalt és nem tudom nyomkodni a telót, ami tokban a nyakamban lóg és a headset folyton be van dugva.
-
Petrónius
aktív tag
Köszönöm a válaszokat ötleteket.
Azt hiszem nekiállok ezeket kipróbálni. -
nyisziati
veterán
válasz
#81524480 #134528 üzenetére
Szia!
Photon Flash player and browser.
Egy időben ezzel játszottam. Kicsit körülményes az irányítás a flash területen belül, de használható.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Petrónius #134546 üzenetére
1. Kiwi Browser, ami most nálam az elsődleges, most az új verzió óta lehet chrome bővítményeket használni! Vannak hiányosságai pl. real time szövegtördelés. Nincs chrome sync. Ezt úgy oldottam meg, hogy PC-n lementettem az Opera könyvjelzőit Hzml fájlba, majd telón beimportáltam kiwibe.
2. Samsung Internet browser. Vannak hiányosságai pl. real time szövegtördelés. Chrome sync megoldható PC chrome addon telepítésével.
3. Opera/ Opera mini: Tudja a real time szövegtördelést. Legalábbis a sima Opera/Opera beta, de lehet a mini is, de azt nem annyira gyakran használom...
Sokan használják, ahogy olvasom internet szerte a Brave browsert, bár azt még nem próbáltam...
-
pikszel
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- BestBuy topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Formula-1
- További aktív témák...
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M3 Pro MAX 14 30GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest