Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thiclyoon
    aktív tag

Megköszönném, mert nem vagyok egy nagy UI guru, Androidon szeretem mert viszonylak faék, de épp emiatt félek, hogy ilyet nem lehet megoldani, oké összedobáltam, de mégse működik rendesen

Egyrészt amúgy tableten teszteltem, igaz csak debug verziót, a staged valamennyivel gyorsabb volt, de még az sem az igazi

A teljes projektet nem tudom megosztani, de igazából itt vannak az érintett fájlok, viszont ha igazad van, akkor nem ezzel lesz a probléma szerintem, mert elég faékre sikeredett,plusz hozzá sincsenek rakva még az események lekérdezése stb [Kód]

Amúgy régebbi projekttel volt hasonló, mikor 1.0 material-ról átálltunk 1.2?-re asszem, akkor szemmel láthatóan is a 2 verzió között volt betöltési sebesség különbség

Több osztály is hiányzik, a build.gradle sincs meg, így nem tudom reprodukálni a dolgot. [stackoverflow: How to create a Minimal, Reproducible Example]: a lényeg hogy egy olyan kódot érdemes összerakni, ami a legkisebb akadályt gördíti a megoldáshoz vezető útra - engem pl nem zavar annyira ha nem minimális a példa, de szerintem senki se szeretne a hiányzó importokkal szöszölni stb. Nem tudom miért nem akartad az egészet feltenni, ha céges / egyéb privacy van akkor nyilván azokat a részeket vedd ki, de a kód fusson, mockolt adatok, átírt package név stb., ez elég egyszerűen kiküszöböli a fentieket. Az Android Studio ad erre egy egygombos megoldást: File - Manage IDE Settings - Export to Zip file..., vagy keresőben (shift-shift-tel előhozható) egy keresés az "export"-ra. Ez elméletileg kiszedi az ideiglenes fájlokat, outputot ilyesmiket (utána teszt hogy a kiadott zip tartalma fut-e nálad, előhozza-e a hibát). Persze ha más ennyiből megmondja a tutit, én nem állok az útba :D Illetve no offense, talán nem hallottad még, ezért írom le: bármilyen programozásról van szó, .docx-et nem illik ilyen célra használni, .txt vagy a kód alapértelmezett kiterjesztése (jelen esetben .kt, .xml) is jó, ezeket mindet tudja olvasni a legegyszerűbb szövegszerkesztő is

Új hozzászólás Aktív témák