Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Néztem a programodat, ha kilövöm a task menüből, akkor nem működik tovább. Ha újra indítom a telefont, akkor nem indul újra sem. Szerintem rossz irányba mész el ezzel a BroadcastReceiver Manifest-be regisztrált különosztállyal, inkább azt keresd meg, hogy amit én küldtem kódot, az miért áll le a program kilövésekor

Nézd meg ezt:
    [xiaomi beállítások]

Én még olyan programot nem láttam a háttérben működni ami nem Service, és a task menüben sem látszik. Ha a Facebook Messenger-t kilövöd, az sem működik tovább?

Hmm.... Arra gondolok, hogy talán nem voltam világos azzal, hogy mit akarok elérni. Nem is akarom, hogy magától újrainduljon az alkalmazásom (a main activity-re célzok), nekem annyi kell, hogy legyen egy háttérben futó process ami periodikusan csinál valamit. Függetlenül attól, hogy az user bezárta-e a main activity-t

Ez nálam tökéletesen működik, kb 1 percenként megjelenik egy toast (ennyit csinál most a háttéralkalmazás). Ez akkor is megjelenik ha kilövöm a programot az alkalmazáskezelőből és akkor is ha újraindítom a telefont.

Ez nem csak a telefonomon működik hanem az android studio-n belül létrehozott virtuális eszközön is.

Nálad nem?

Új hozzászólás Aktív témák