- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Philips LCD és LED TV-k
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Evangelista
üzenetére
Tulajdonképpen ilyen szinten nem nyúltam bele és nem is akarok, mert majdnem minden jól működik, nem is igazán custom firmware, csak kis módosítások kellenek. Pár általuk használt program kicserélése ( egyiknek sincs köze a goggle cuccokhoz), kb 1-2-3 szükségtelennek ítél külső program törlése a telepítőből, stb. Marad a gyári telepítő, a gyári recovery-boot-bootloader, semmi ilyesmi nem változna. Még azzal is kompromisszumot kötötk ha a build.prop-ban nem módosíthatom az eszköz nevét ( úgy vettem észre arra kényes)
Érdekes módon, ha a feltelepített rendszeren végzek bármi ilyen módosítást semmi gond, és twrp mentéssel visszaállítható és működik, de ha ugyanazt a telepítőbe teszem akkor már nem megy. Gyakorlatilag szinte semmit nem írok át csak minimális a módosítás és már hibát okoz.
Nem tudom hogy nincs valami ellenőrző fájl-összeg ami nézi a telepítő futását-módosítását és ha nem úgy fut le ahogy kell akkor történik ilyen? Valami ilyesmire gondoltam. Sajnos ezzel a droid 7-el nem vagyok kibékülve, utoljára a kitkat volt amivel szórakoztam, akkor még nem voltak ilyen gondjaim
Jó lenne erre rájönni, tulajdonképpen már nem is a rom megcsinálása a lényeg, hanem hogy megtudjam a megoldást, mert nem szeretem feladni, de itt közel vagyok hozzá
Sajnos sehol nem találok ezzel kapcsolatban infót, már baromi sok időm elment rá.Lehet hogy a System.ui-ban kellene keresgélnem?

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét analóg billentyűzettel jelentkezett a Cherry Xtrfy
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5420/5430/5431/5440/7420/7430/7440 Magyar Világítós billentyűzet NTTG2
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS4 Pro - CUH7216b - GoldHen BD-JB Lapse 1.2 - Samsung 500GB SSD
- HP OMEN X 35 X3W57AA
- Gigabyte GAMER-ke FullHD IPS Core i7(8 3,4Ghz),GTX 2/6GB DDR5 128BIT VGA,16GB RAM/560GB-1TB SSD
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- 230 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060 (ELKELT)
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 32GB DDR4 so-dimm laptop RAM 3200MHz 2666MHz
- Rendelésre! 27% Áfás, Új, Bontatlan Apple Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 2TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest