Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Hirdetések vannak a játékok alatt, pont ezért kérdéses hogy megéri-e fizetni a promotálásért. Mert gondolom többet kell fizetnem érte, mint amit én magam kiszedhetek a játékból hirdetéssel.
Tehát a kérdés hogy létezik-e olyan optimális beállítás, aminél ugyan fizetek a hirdetésekért hogy reklámozzák a játékaimat, de mégis pluszban jövök ki a játékaim alatti hirdetésekkel, még ha kicsi haszonkulccsal is.
Az aláírásomban vannak a játékok. Egyiket sem reklámoztam, amelyik sok emberhez eljutott az a Quick Math, mert reklám nélkül közel 5000 ember töltötte le és rendszeresen használják is rajta a hirdetéseket. Ez gondolom a címe miatt juthatott el több emberhez.
Pl lenne most egy ezeknél sokkal komolyabb játékötletem, meg is tudom valósítani, de sok munka lenne vele, pláne ahhoz képest hogy lehet semmi bevételt nem látok belőle utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Milyen légkondit a lakásba?
- iOS alkalmazások
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BMW topik
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 Plus 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Thinkpad T480s 27% 14" FHD IPS i5-8250U 16GB 256GB NVMe ujjlolv gar
- Precision 5680 16" FHD+ IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest