Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- VR topik
- Philips LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler123
veterán
Ezt nem tudom hol nézed, nekem hóvégi összesítőt ír. Amúgy 4-5k szokott lenni havonta, de az is csak 1 játék miatt, amii kb 1 nap alatt készült el, jobban mondva 1 délután
Amivel többet dolgoztam az meg nem hozott semmit 
Inkább fizetős játékokat készítesz? Esetleg érdemes lehet megpróbálni Windows Phone-ra? Az Ios lenne a legjobb, de azt nincs is mivel tesztelnem, meg oda megint kellene fizetni a Developer accountért.
-
syler123
veterán
Hirdetések vannak a játékok alatt, pont ezért kérdéses hogy megéri-e fizetni a promotálásért. Mert gondolom többet kell fizetnem érte, mint amit én magam kiszedhetek a játékból hirdetéssel.
Tehát a kérdés hogy létezik-e olyan optimális beállítás, aminél ugyan fizetek a hirdetésekért hogy reklámozzák a játékaimat, de mégis pluszban jövök ki a játékaim alatti hirdetésekkel, még ha kicsi haszonkulccsal is.
Az aláírásomban vannak a játékok. Egyiket sem reklámoztam, amelyik sok emberhez eljutott az a Quick Math, mert reklám nélkül közel 5000 ember töltötte le és rendszeresen használják is rajta a hirdetéseket. Ez gondolom a címe miatt juthatott el több emberhez.
Pl lenne most egy ezeknél sokkal komolyabb játékötletem, meg is tudom valósítani, de sok munka lenne vele, pláne ahhoz képest hogy lehet semmi bevételt nem látok belőle utána.
-
syler123
veterán
Sziasztok!
Úgy látom nem teljesen halott ez a topic, ezért lenne egy kérdésem. Készítettem pár droidos játékot Unity Engine-el, viszont szeretném ha ez el is jutna a felhasználókhoz. Tehát a promotálás lenne a cél, ami meg is oldható admob-al. A kérdésem az lenne hogy ez megéri? Ha igen milyen beállításokkal? Lehet ugye a kattintásokért fizetni, meg be kell állítani mennyit óhajtok fizetni ezért stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Epic Store Ünnepi Ajándékozás - 12. nap: Viewfinder
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Autós topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- OTP Bank topic
- Milyen videókártyát?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik
- További aktív témák...
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i7 1185G7 ,16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP Omen RTX 3070 8GB GDDR6 Szép Állapotú Eladó!
- Samsung Galaxy Watch 6 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 7 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Amivel többet dolgoztam az meg nem hozott semmit