Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Soha nem szabta ilyen pénztárcabarátra új CPU-it az Intel
- Apple MacBook
- Mini PC
- Az olcsó Macbook sokkolja a PC-ipart az ASUS társvezetője szerint
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Android Studio 1.3.2-n megpróbáltam összerakni egy theme-pack-et CM-hez. Ami egy sima activity nélküli projekt kis xml buherálás és egy ttf file és elvileg kész.
Ez alapján próbálkoztam. [link]
Először az volt a gondom, hogy alapból nem hoz létre apk-t. Oké Gradle menüben rámentem az assemble pontra...de folyamatosan hibát kapok:
Error:Execution failed for task ':app:processDebugResources'.
> com.android.ide.common.process.ProcessException: org.gradle.process.internal.ExecException: Process 'command 'C:\Users\...\AppData\Local\Android\Sdk\build-tools\23.0.1\aapt.exe'' finished with non-zero exit value 1De előtte volt app
exDebug.... valami error azt már nem tudtam előidézni.szóval a fenti műveletre van valami workaround, vagy tutorial arra amit szeretnék csinálni?
Csak saját célra akarok egy unsigned apk-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Dell Latitude 5591 i7/500GB M2 SSD/ 32GB DDR4
- Honor Magic8 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S26 Ultra 12/512GB Új,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- LG 45GR65DC-B 45 / 5120x1440 / 200HZ / VA /
- Xiaomi 14 12/512GB - Kártyafüggetlen, Fekete, ÚJSZERŰ - 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Samsung Galaxy A20e / 3/32GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Elitebook 840 G10 újszerű burkolat - 14" hibás kijelző, i5 1335U, 16GB RAM, 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
exDebug.... valami error azt már nem tudtam előidézni.