Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az előttem szólóhoz hasonlóan én is úgy veszem ki, hogy az árat sokalljátok. Nos, ez nem egészen olyan téma, hogy bemegyek a boltba és leakasztom a polcról. Nem először olvasom, hogy valakinek van egy ötlete, és akkor fejlesztőt keres hozzá. Aztán innen több irányba is fordulhat a dolog. Van aki halálcsillagot akar a kertbe, de szerinte nem bonyolult és 10 ezerből szeretné okosba megoldani... Másik verzió, ha sikerült megegyezni az árakban, akkor menet közben derül ki, hogy mégse ezt szeretné, mégse így működjön...és még kér bele 16 olyan funkciót amiről szó sem volt az elején. Na ilyenkor indul a vita, hogy ki mit definiál hibának, módosításnak, javításnak, új fejlesztésnek...stb.
Árajánlatot általában úgy lehet adni, hogy tisztában vagyunk mit kell fejleszteni. Van egy specifikáció ami meghatározza az alkalmazás sarokköveit legalább. Itt eltérnek a módszerek. Láttam már olyat, hogy azt írta valaki, hogy titkos és szerződésig nem mondja el... Ami abszurd...bár azt is be lehet árazni.
Szóval kérjetek árajánlatot több cégtől is és akkor jobban érzitek majd, hogy mi a piaci szint és mit tudtok kifizetni.
De én azt javaslom, hogy érdemes a funkciókat úgy kitalálni, hogy az elején azokra a core dolgokra menjen a fókusz amivel már el tud indulni értelmesen az alkalmazás. Utána ha már beindult az üzlet, akkor lehet tovább építeni. -
Android Studio 1.3.2-n megpróbáltam összerakni egy theme-pack-et CM-hez. Ami egy sima activity nélküli projekt kis xml buherálás és egy ttf file és elvileg kész.
Ez alapján próbálkoztam. [link]
Először az volt a gondom, hogy alapból nem hoz létre apk-t. Oké Gradle menüben rámentem az assemble pontra...de folyamatosan hibát kapok:
Error:Execution failed for task ':app:processDebugResources'.
> com.android.ide.common.process.ProcessException: org.gradle.process.internal.ExecException: Process 'command 'C:\Users\...\AppData\Local\Android\Sdk\build-tools\23.0.1\aapt.exe'' finished with non-zero exit value 1De előtte volt app
exDebug.... valami error azt már nem tudtam előidézni.szóval a fenti műveletre van valami workaround, vagy tutorial arra amit szeretnék csinálni?
Csak saját célra akarok egy unsigned apk-t. -
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Köszi. Megnézem.

-
Fél-OFF. Verziókövető rendszerekről van valami topik esetleg cikk, elemzés ami bemutatja és/vagy összehasonlítja őket?
Eddig SVN-t használtam de szívesen kipróbálnék mást is ha van értelme. Mostanában nagyon szalad a Git. De olvastam még Mercurial-ról és az ősrégi CVS-ről is.
(Egy Github tutorialt lejátszottam online.)Jelenleg saját projekthez használnám, egyedül. Erre azt írták, hogy a Git annyira nem preferált. Viszont a jövőre nézve 2-5 főig érdekes lehet...
Szóval a két fő kérdés, melyiket és miért?
-
...Más sport, más műfaj...
Html5, Css, Js, kombóval azt szeretik reklámozni, hogy okostelefonra/tabletre mennyire gyorsan lehet reszponzív cross-platfrom fejleszteni.
A gond akkor kezdődik, amikor valami speckó igény merül fel amihez kellene a platformon való "natív" futás. Na ilyenkor meg kell írnod egy rendes Androidos app-ot.
Kérdés mindig ott kezdődik, hogy mi az igény. Specifikáció alapján jó esély van rá, hogy kiderül mit kell használnod. Mostanában láttam, hogy a natív cucctól fáznak azok a cégek ahol nincs rá ember...De mondjuk van webes fejlesztő...akkor inkább választanak ilyen megoldást.
De több szempont alapján lehet ezt még boncolgatni...
-
válasz
DrojDtroll
üzenetére
A kérdésed magában hordozza a választ is. Nem ártana kicsit foglalkoznod a Java-val is előtte... Nem sokat, de tudd, hogy eszed vagy iszod...esetleg programozod.
-
Ha szeretném magam fejlesztőként regisztrálni akkor mennyit kell fizetnem.? Megnéztem már a Google ide vonatkozó oldalát, ott 25$ van. Egyszeri díj. Tőlünk csak free appok mehetnek azt tudom.
Viszont most hallok fél füllel ilyen 440€ vagy valami hasonló összeget. Erről tudtok valamit?
Ha külföldről menne a történet az mit mutatna költségekben?
-
válasz
trisztan94
üzenetére
Én csak így a partvonalról...
Firefox OS most elvileg pont a webes világgal próbálkozik...annyira nem eredményes...eddig.
Nemrég webes platformról natívra tettek át appokat...most csak a facebook jut eszembe...de volt más is.
Az a pletyka, hogy annyira nem gyors mint kéne...és annyira nem tudnak nagy dolgokat csinálni mint natíva...Ezt csak hallottam...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Gaming notebook topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Hálózati / IP kamera
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4078
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
És a funkcionalitás ezt hogyan követte le?
exDebug.... valami error azt már nem tudtam előidézni.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)