Hirdetés
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Dell Precision munkaállomások
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rossz helyről hívtam meg a refreshFriends metódust, és a megfelelő dolgok együttállásával előfordulhatott, hogy valid accessToken nélkül indítottam a Facebook felé GraphRequestet. Az accessToken kezeléséhez a Facebook SDK abstract AccessTokenTracker osztályából származtam le, és az App elindulásakor még nincs accessTokenem, mindig csak pártíz - párszáz miliszekundummal később, mert ez valahogy jön a szerverről (el van előlem rejtve a működése). refreshFriends-et csak akkor szabad meghívni, ha már van accessToken.
debug módban annyival lassabb lehetett az alkalmazás, hogy megjött a Facebooktól az accessToken, mielőtt a GraphRequest kérés megtörtént volna. Legalábbis ez a tippem.
Megoldás az volt, hogy az App indulásakor megnézem, hogy az accessToken null-e, és ha igen, akkor nem hívom meg a refreshFriends-et. Ehelyett meghívom a tokenTrackerben, ha érkezik egy új token, ami nem null.
Ezt régen is hasonlóan csináltam, de azóta refaktkráltam a kódot, mert kurva zajos volt, és ekkor mászott bele a bug.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Milyen monitort vegyek?
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gumi és felni topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED monitor topic
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 16GB 512GB GTX1650 500nit UHD 1 év gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs