Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni van egy oldalam weboldal amit már optimalizáltam mobil kinézetre. Tök jól néz ki minden happy! De csak böngészőből! Szeretnék egy alkalmazást hozzá ami telepíthető és és még annyi ha írnak nekem üzenetet jelezzen nekem. Esetleg valaki eltudná mondani,hogy nehéz egy ilyet megoldani? meg lehet csinálni egy átlag felhasználónak vagy bízzak meg egy embert aki megcsinálná nekem?
Annyi könnyítésem esetleg akad hogy van egy komplett APK ami ugyan ezen az elven működik csak ugye az nem az én weboldalam hozza be!
Várom azok jelentkezését akik segíteni tudnak nekem.. Nem várom el ingyen Az oldalam mobilos nézete itt található www.laslie.net
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hangtechnika (pa, stúdió, analóg, digitális, pc)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Filmvilág
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Macska topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kutya topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Blue 256GB használt karcmentes 100% akku 6 hónap garancia
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest