Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Sziasztok van egy ilyen android alkalmazásom. [link] Hogy tudok ebből apk-t csinálni?
-
laslie92
senior tag
Sziasztok! Van egy weboldalam teljesen mobil barát és szeretnék egy webview alakalmazást hozzá. Megvásároltam ezt az appot. [link] Jó szép és tényleg jó de van hibája,ha írni szeretnék nem ugrik fentebb a kép,hogy lássam is mit írok. Így lényegében használhatatlan. Ha gyári böngészőből írok akkor fentebb ugrik az egész és látom mit írok. Valaki nem tudna nekem készíteni egy egyszerű webview alkalmazást? persze nem várom el ingyen fizetnék is érte..
Válaszokat előre is köszönöm Üdv: Laci
-
laslie92
senior tag
Sziasztok! A segítségetek szeretném kérni van egy oldalam weboldal amit már optimalizáltam mobil kinézetre. Tök jól néz ki minden happy! De csak böngészőből! Szeretnék egy alkalmazást hozzá ami telepíthető és és még annyi ha írnak nekem üzenetet jelezzen nekem. Esetleg valaki eltudná mondani,hogy nehéz egy ilyet megoldani? meg lehet csinálni egy átlag felhasználónak vagy bízzak meg egy embert aki megcsinálná nekem?
Annyi könnyítésem esetleg akad hogy van egy komplett APK ami ugyan ezen az elven működik csak ugye az nem az én weboldalam hozza be!
Várom azok jelentkezését akik segíteni tudnak nekem.. Nem várom el ingyen Az oldalam mobilos nézete itt található www.laslie.net
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

köszönöm szépen a segítséged :