Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Igen, ez a megoldás már közelít, de még így sem tökéletes:
Az adaptert eddig az onCreate-ben állítottam be. Mivel muszáj az adapter beállítás előtt meghívni az addHeaderView-t, így az onCreate-ből ki kellett vennem az adaptert.
Az onCreate után meghívja az onCreateView-t. Itt elkérek egy referenciát a headerbe beállítandó layoutra, majd inflatelem a view-t, amiben a ListView-m van és ezt beállítom visszatérési értéknek.
Ezután az onActivityCreated-ben tudom beállítani az előzőleg elkért header referencia alapján a headert, majd beállítani az adaptert.
Elindítom az alkalmazást és minden szép és jó, egészen addig amíg el nem kezdek navigálni.Az alkalmazásomban három darab fragment van egymás mellett egy ViewPager-ben.
Az első fragment a szóban forgó ListFragment, a másik kettő egyelőre sima Fragment.Ha elnavigálok a második fragmentre, majd vissza, akkor még minden oké.
Viszont ha elnavigálok a harmadik fragmentre, majd vissza az elsőre, akkor újra meghívja az onCreateView és onActivityCreated metódusokat és ekkor elszáll hibával.
Plusz ugyan ez van forgatásnál is.Találtam is erről egy StackOverflow bejegyzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest