Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Milyen széket vegyek?
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Igen, ez a megoldás már közelít, de még így sem tökéletes:
Az adaptert eddig az onCreate-ben állítottam be. Mivel muszáj az adapter beállítás előtt meghívni az addHeaderView-t, így az onCreate-ből ki kellett vennem az adaptert.
Az onCreate után meghívja az onCreateView-t. Itt elkérek egy referenciát a headerbe beállítandó layoutra, majd inflatelem a view-t, amiben a ListView-m van és ezt beállítom visszatérési értéknek.
Ezután az onActivityCreated-ben tudom beállítani az előzőleg elkért header referencia alapján a headert, majd beállítani az adaptert.
Elindítom az alkalmazást és minden szép és jó, egészen addig amíg el nem kezdek navigálni.Az alkalmazásomban három darab fragment van egymás mellett egy ViewPager-ben.
Az első fragment a szóban forgó ListFragment, a másik kettő egyelőre sima Fragment.Ha elnavigálok a második fragmentre, majd vissza, akkor még minden oké.
Viszont ha elnavigálok a harmadik fragmentre, majd vissza az elsőre, akkor újra meghívja az onCreateView és onActivityCreated metódusokat és ekkor elszáll hibával.
Plusz ugyan ez van forgatásnál is.Találtam is erről egy StackOverflow bejegyzést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Svájci jellegű bicska eladó
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 512GB SSD RX 7800 XT 16GB LianLi Lancool 216 ARGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest