Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• lordjancso

senior tag

válasz Karma #1239 üzenetére

Az a baj, hogy nem egészen látom ennek a rajzolásnak a működését, tehát eléggé sötétben tapogatózom és már kezdem elveszteni a fonalat, hogy mier is gondolsz pontosan. :)
    Az UrlDrawable osztályban felüldefiniáltam a setBounds metódust, de nem tudom, hogy az osztály drawable változójával mit kezdjek a setBounds-on belül.
    Annyit sejtek erről a setBounds-ról, hogy a 4 int paraméteréről, hogy az első kettő a kép bal felső sarkának x és y koordinátáit adja meg, a második kettő pedig a jobb alsó pont x és y koordinátáit.

Alapvetően az UrlImageParser osztályban az onPostExecute-ban történik átméretezés, mert a result.getIntrinsicWidth() és a result.getIntrinsicHeight() kisebb számoakt adnak vissza, mint a kép eredeti mérete, csak nem eléggé kicsinyíti le.
    Azt nem tudom, hogy mi alapján kicsinyít? Egy 1024x768-as képből 680-valamennyi széles képet csinált (magasság aránytartóan ehhez megfelelőnek 500 valamennyi), viszont a kijelzőm 600x800-as méretű, így a képből egy kis rész kilóg.

Új hozzászólás Aktív témák