Hirdetés
- Nem tetszik a PC-gyártóknak az Xbox új iránya?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Ez aztán elég komoly ProArt monitornak tűnik!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Egy alkalmazásomban ezt a PagerSlidingTabStrip komponenst használom a menük és annak tartalmának megjelenítésére.
3 menüpontom van, ugye mindhárom egy-egy fragment amik egy ViewPager-ben helyezkednek el.
A MainActivity-m onCreate metódusában megkeresem az xml-ben lévő ViewPager-t, hozzárendelem a tabokat, minden oké, a menüm tökéletesen működik.
A probléma ott kezdődik, hogy az egyik menüpontom tartalma (tehát a ViewPager-ben lévő Fragment tartalma) egy ListView lenne.
Az adott fragmentemmel extendelem a ListFragmentet, onStart metódusában csinálok egy ArrayListet, amit feltöltötök a menüpontokkal, majd példányosítom a menüadapteremet, aminek átadom ezt az ArrayListet és a végén meghívom a setListAdapter(adapter) függvényt, így átadva a feltöltött adapteremet.
A problémám az, hogy csak várom a csodát, de egy tök üres fragment jelenik meg az orrom előtt...
Nem tudna valaki tippet adni, hogy mi felett siklottam el?
Remélem elég infót adtam, hogy tudjatok segíteni!
Előre is köszönöm!Szerk: Valószínűleg azt nem tudom, hogy tegyem rá a ListView-t a layoutra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitachi Travelstar 500 GB SATA II 2,5 Notebook HDD
- Új RAZER Kaira X For Xbox Blue Bolti ár:15k INGYEN FOXPOST
- LENOVO ThinkPad T460,14,HD,i5-6300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11,DUPLA akku
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG Nebula QHD+ DCI-P3 Pantone gamer laptop tablet
- HIBÁTLAN iPhone 11 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4258
- Lenovo L14 Ryzen 5 4500U Refurbished - Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Formula Air Mesh G3 Adata 600W
- Eredeti Lenovo 90W szögletes (téglalap) notebook táp + kerek átalakító egyben eladó
- TP Link HS100 Távolról vezérelhető Wi-Fi-s dugalj (Smart Plug)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest