- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- E-book olvasók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Egy harmadik generációs Lenovo tab m10 plus tablet Snapdragon procival mennyire használható manapság? 4/64 gb verzió. Netflix/YouTube Google térkép menne rajta, semmi játék, semmi közösségi média..
-
Ferenczi Áko
addikt
Sziasztok! Netflixezésre, YouTube videók nézésére keresek 10" feletti táblagépet, használtan, 40ezres plafonnal.
Amiket néztem: Lenovo tab m10 plus, Xiaomi pad 5, Samsung Galaxy Tab a9+, Honor Pad 8 stb..
Van amelyik ezek közül jobban ajánlott mint a másik? -
MLA
aktív tag
válasz
Azteeek #95581 üzenetére
Lenovo Pad? Nem Tab M11? Mert ha az, én nem ajánlom. Bár Tab M10 Plus 3rd Gen-em van (amiben a Snapdragon 680 proci van) de úgy olvasom nincs köztük akkora difi. Megvettem mert bagóért tollat adtak meg tokot hozzá, de nagyon megbántam. Először minden tuti volt, aztán ahogy belaktam elkezdett döcögni, a toll mindig lekapcsolodik, a programok random bezárodnak. Rengetegszer volt újra indítás, gyári vissza állítás, akkor pár napig jó. A képe sem az igazi elég fakó. A Redmit nem ismerem, de a Lenovonál csak jobb lehet.
-
OnLy16
tag
válasz
Bogyó bá' #95494 üzenetére
Olvastam róla néhány tesztet, a hardver elég jól ketyeg.
Viszont a Xiaomi / Redmi termékek nincsenek tele bloatware-el és mindenféle reklámmal?
Így inkább egy Nokia T20/T21 felé húznék.
Lenovo M10 Plust (TB-X606X) szeretném cserélni olyanra ami nem szaggat és van benne GSM az LTE-n kívül. -
oszy
veterán
válasz
cidalain #94909 üzenetére
Találtam egy ilyet, de nem tudom letölteni, mert a drive hibát ír és, hogy próbáljam később, de semmi.
Lenovo Tab M10 HD Tab TB-X306F Stock Firmware ROM (Flash File) -
mortalhand
csendes újonc
Sziasztok.
Szeretnék egy kis segítséget kérni.
Feleségemnek szeretnék tabletet vásárolni főként netflix, tiktok és ilyen dolgokra lenne csak használva.
50-55 ezer ft-ot szeretnék maximum rá költeni.
Média marktban nézegettem néhányat.
Meg tudnátok mondani ezek közül érdemes e valamelyiket választani esetleg valami mást nem szeretnék olyat ami fél év után nem nagyon használható semmire azért:
LENOVO M10 (3rd gen) (ZAAE0091GR)
ACER Iconia M10-11-K886
PEAQ PET 10181-F464EKöszönöm szépen előre is a segítséget.
-
MLA
aktív tag
Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni.
Az eddig megnézett/megvett 8" tabletek nem lettek jók arra amire nekem kell. Ebook olvasónak nem az igaziak és nagyon hiányzik a dedikált toll. így aztán vettem egy ebook olvasót és keresek egy 10-11" tabletet, lehetőleg itthoni beszerzést, youtube nézésre, kisebb játékokra, rajzolásra 100-110 ezer körül, vagy picit felette. Az egyetlen ami fix pont hogy legyen hozzávaló toll.
Amiket néztem:
Samsung Galaxy Tab S9 FE - tetszik, a exynos proci az egyik negatívum (az S22-nél volt hozzá "szerencsém", itt nem tudom mennyire hátrány) és hát elég drága is.
Xiaomi Pad 6 - kedvencem, rögtön meg is venném, de nem adnak hozzá tollat, utólag beszerezve brutál ára van, és nem is lehet itthon kapni. Ha már most sem lehet, mi lesz pár év múlva, ha a most vett toll esetleg tönkre megy.
Lenovo Tab M10 plusz 3 generáció, vagy M11 - nagyon rosszakat olvastam róluk, nem is a tesztekben, hanem inkább a hozzá szólásokban. Nem szeretném ha videó nézés közben döcögne vagy keresve valamit csak karikázna.
Tudnátok ezeken kívül ilyesmi paraméterekkel olyan tablettet ajánlani aminek saját tolla van és nem 150 ezres áron nyit? Előre is köszi. -
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Jelenleg egy Lenovo Tab M10 FHD Plus tabletet használok, de szeretnék kisebb méretre váltani, legfeljebb 8-9"-ig.
Ami tudok:
* mindenképpen új készüléket szeretnék
* felhasználási terület: streaming, böngészés, itthoni filmek megtekintése (alap applikációk, alap játékok esetleg)
* ár maximum 100.000 Ft
* beszerzés lehet külföldről
* hosszú akkumlátor időt szeretnék...
* SIM támogatásElsőre találtam egy ilyet: Redmi Pad SE 8.7 4G, de aztán olvastam róla, hogy nem túl acélos a hardver. Bár lehet, nekem elég lenne..
Minden javaslatot, ötletet szívesen látok. Köszönöm szépen előre is.
-
QG
tag
Vettem egy Xiaomi Redmi Pad Pro-t, ügyes, szép, nagy és gyors, de van egy baj vele.
Két (még jobb lenne 3) felhasználót szeretnék, ezért a Second Space opciót használom. Sajnos a másodlagos felhasználónak nem működik az applikációk közti váltás, hiába nyomkodom a négyzet alakú gombot, semmi nem történik. Még azt is kipróbáltam, hogy Factory Reset után megcseréltem, az asszonyé volt a másodlagos, a gyereké az elsődleges, de így is a másodlagossal volt gond.
Ez típushiba, vagy egy másik ugyanilyen valószínüleg működni fog?Más: a 4 éves, Android 10es Lenovo Tab M10-en simán lehetett végtelen felhaszálót csinálni, ezt kikapcsolták azóta az Androidban, vagy Xiaomi hülyeség?
-
OnLy16
tag
Sziasztok,
Egy Lenovo M10 TB-X606X (64/4) nem annyira boldog tulaja vagyok.
Eredetileg a SIM foglalat miatt vettem, de megdöbbentem hogy GSM modul nincs benne, ergó nem tudom "rendes telefonként" hívásokra használni, csak mobilnetre.
Emellett eléggé akadozik, lassú a rendszere, ami előtt teljesen értetlenül állok a 4GB RAM miatt többek közt.
Szoftver a legfrissebb természetesen.
Nálam van a hiba? Esetleg ismert "lenovo" problémáról van szó? Van olyan tablet ami hasonló tudással / árkategóriában van?
(ha pl el tudom adni 40ért akkor 50-60k szánnék egy ugyanúgy használt eszközre, ha van értelme cserélni) -
cidalain
veterán
válasz
Studiossrác #94156 üzenetére
az nem csak úgy megy, hogy veszek hozzá "egy tollat". az átlag tablethez való toll, az pontosan annyit tud, mint az ujjad, ráadásul írni is max csak úgy, hogy a kezed közben nem ér a kijelzőhöz.
ha normális megoldást akarsz, akkor eleve olyan tabot veszel amihez van spéci toll-támogatás. Samu Tab S6 Lite pl ilyen. Ennek elvileg már van 2024-es verziója is, de az még nem nagyon kapható itthon értelmes boltban.
Olcsóbban a Lenovo M10 Plus 3rd gen, ami meg a Lenovo Precision Pen technológiát használja. Meg vannak még egyéb lehetőségek is.
Minden esetben igaz, hogy meg kell nézni, hogy a toll a tablethez jár-e alapáron, vagy külön kell megvenni. -
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Tab M10 FHD Plus tabletem, ami dobálja az itthoni wifit. Ha mobil hotspotra csatlakozok, azon jól elvan, de a wifin nem.
Már csináltam újrainditást, gyári beállítások visszaállítását, de nem segített.Szerintetek mit tudnék még csinálni, hogyan lehetne helyrehozni?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt álok. Lenovo Tab M10 plus (ZAAM0165GR) 70k-ért vs. Galaxy Tab A9+ (SM-X210NZAAEUE) 83k-ért? Sorozatnézés, némi játék (semmi komoly gépigénnyel).
Az időtállóság miatt vacillálok a két készülék között, nem hiszem, hogy a Lenovo ne lenne elég. Ér annyival többet a Samu?
Köszi a segítséget!
W. -
F-ECT$
titán
Egy Lenovo tabletben szeretnék akuut cseréltetni Bp-en. Van ajánlott bolt?
A modell: Lenovo Tab M10 HD TB-X306X. (Itteni ajánlás alapján vettem anno.)
A Fixity telefon alapján 20k körüli összegett mondott, de csak utángyártott akkut rakna bele. Esetleg van más lehetőség?
-
cidalain
veterán
válasz
Whysperer #93955 üzenetére
akkor hajrá, a Lenovot választhatod
bár itt is igaz hogy célszerű a 3. generációsat választani, egyrészt mert az újabb, mint a többi, és ha használtan veszünk akkor nem árt, ha nem olyan régi benne pl az akku sem. Meg az Android főverzió sem, és ezeknél a gépeknél nem szokott hosszú terméktámogatás lennei, pláne Android főverzió frissítés. A 3. gen M10 Plus 2022-ben jelent meg, A12 van rajta.(ha nincs meg a Widevine L1 szabvány kompatibilitás, az appok akkor is feltelepíthetőek, használhatóak, de a videók csak Sd minőségben jelennek meg a kijelzőn)
-
cidalain
veterán
válasz
Whysperer #93953 üzenetére
gyerek mekkora? kézben elbírja tartósan a közel fél kilós 10"-os gépet?
Netflix HD lejátszáshoz spéci szabvány kell, bár vannak olyan tabletek, amik ezt tudják és nincs a listában.
A linkelt Lenovo M10 második generációs, hivatalosan csak a harmadik generáció támogatja a Netflix HD lejátszást.
Doogee-t meg felejtsük is el gyorsan, mert a kijelző eléggé alap benne, legalább egy fullHD közeli legyen már benne, ha a filmezés lényeges.8"-ban Alldocube iPlay 50 mini Pro NFE verzió ami elég combos, és tudja a szabványt is. Akcióval külföldről 130 USD körül beszerezehető
Vagy bármi használtan, pl Samu A széria, Lenovo M10 3rd gen. 4GB ram azért legyen, ha nem kínlódást akarsz venni a gyereknek.
-
mert_csokis
senior tag
-
Sziasztok
Szeretnék itthonra egy tabletet. Felhasználás excel kezelés , böngészés több ablakkal , yt és filmnézés. Játék nem erdékel. Egyetlen komolyabb elvárásom az hogy döccenés ,akadásmentes és gyors legyen a működés. Erre a célra a samsung tab s9 fe-t néztem ki magamnak. Sosem volt még 80 k huf-nál drágább tabletem ezért nem tudom mire képesek a magasabb árban lévő masinák. Jelenleg egy Lenovo tab m10-et használok de szegény nagyon lassan csinál bármit is. Már a yt is megdolgoztatja. A samsungra pedig azért esett a választás mint márkára, mert bár eddig egy termékem volt tőlük egy a52s 5g azzal nagyon elégedett voltam.A kérdésem az hogy az Fe elég erős az én igényeimnek vagy érdemesebb feljebb nézelődni? Köszi a segítséget -
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
7 éves gyereknek szeretnénk tabletet venni.
Amiket eddig kinéztem:
-Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen
-Samsung Galaxy Tab A9 X110Melyiket érdemesebb megvenni?
Más ötletet is szivesen veszek.Köszönöm!
-
DoItYourself
addikt
válasz
cidalain #92342 üzenetére
Van otthon egy Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023, a Snapdragon procis, feleség kért hozzá egy érintőceruzát, a spéci fajtát, ami a Samsung S szériásokhoz van.
Ha jól értem Lenovo-nál ezt Precision Pen-nek hívják és huszonezer petákba kerül. Van más opció, ami működni fog? -
cidalain
veterán
válasz
ivógéptanács #93353 üzenetére
Jó a pad 6, de a tollat külön kell megvenni, ráadásul nem is olcsó.
Samu Tab S6 Lite-hoz jár gyárilag, vagy Lenovo M10, P11 széria amiben van olyan amihez adnak gyárilag stylust (de nem mindegyikhez) -
beach head
senior tag
sziasztok!
Melyiket javasolhatok?
Redmi pad se 64/4
Redmi pas se 128/6
lenovo m10 plus 64/4mindegyik snapdragon 680as soc.
árérzékeny a dolog igazabol csak azert szerepel 2 valtozatban a redmi pad.
felhasznalas: bongeszes, youtube, videochat.köszi!
-
Oldfoksz
junior tag
Telefónos segiccséget kérek a kébzetteb tabletosoktól!
Lenovo Tab M10 5g tabletet használok tíz napja.
A tudománya nekem bőven megfelel .
A kijelző 90 Hz-es,egész jó viszont nem találom a kikapcsolási lehetőséget.
Egyszerűen nincs mindig szükség erre a szolgáltatásra.
A sot gondolom ez miatt nem haladja meg a négy órát.
Az L1 dekokódolást is tudja viszont a Telekom TV Go-t
használva az fps ~ 15.
Moto G7² telómon ua.szolgáltatás hiba nélkül működik.
Mit b@szok el? -
Dr.NX
Topikgazda
Ez jó lehet:
Lenovo Tab M10 3rd Gen 64GB -
xtevo
őstag
Sziasztok!
Gyerekszobában van/lesz egy Xiaomi Mi Home Pro 2K kamera, ezt szeretném "távolról" konyhából nézni élőben, mit csinálnak a gyerekek...
Ehhez szeretnék egy budget megoldást.
- Méret szinte mindegy
- Android fentiek miatt
- Új vásárlás, Magyarországon beszerezhetőSegítségeteket előre is köszönöm.
Ez amúgy nagyon ótvar? SIMPLORI M107 6/128 8magos, 6000mAh, Android 11
-
Oldfoksz
junior tag
válasz
Lipton #93110 üzenetére
Én két napja használok egy Lenovo Pad M10 5g tabletet.
Tkomnál vettem 134ezerért.
Nyilván nem top cucc,de egész használható holmi.
5g, e-sim, gps , sd 695 , 6/128, 7700 mAh,90 Hz kijelző FHD.
Ha valakinek fontos pen támogatas is akad.
Android 13,valószinű ezen is marad a Klingon Birodalom
összeomlásáig. -
updog
őstag
Sziasztok!
Német amazonról olcsón (~125EUR) volt egy elvileg alig használt Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) tablet (SDM680-nal), meg is jött, tetszik, használható, viszont: 25-ből kb. egyszer sikerül rávenni hogy elkezdjen tölteni, és akkor is 1-2%-ot tölt óránként.
Próbáltam minden itthon fellelhető töltő/kábel kombóval (saját töltője nem volt a dobozban, csak kábel). Az amazon support annyit tudott mondani, hogy 25 eurót refundolnak és mondták hogy küldjem vissza ha továbbra sem lesz jó... szóval most itt vagyok egy lassan csurig merült tablettel
Pedig amúgy tetszik, kicsit (khm.. NAGYON) röcög, de pont megfelel a célnak.
Googleben csak ilyen generic Lenovo fórumbejegyzések jöttek be hogy persze, "M10 3rd gen not charging", illetve 1-2 indiai emberke cserélgetett USB portokat youtube-on hasonló címen, de az a helyzet hogy tök tisztának és sértetlennek tűnik az USB port is. Szoftveresen már mindenféle akksikímélő módokat kapcsolgattam ki és be, semmi változás.
Valakinek van erre ötlete?
Tényleg simán hibás lehet?
-
-
Bornie127
aktív tag
Sziasztok!
Egy ősrégi chuwi hi10 tablet kell lecserélnem.
Sok funkciót már nem látott el, a legfontosabb feladata az volt, hogy ha a műhelyben vagyok, amíg alszik a gyerek, akkor tudjam nézni appon keresztül mikor kel fel. (bébiőr hatótáv nem ér el)
Az új tabletnek is lesz a fő feladata.
Szóval 10-11" kellene, új, lehetőleg hazai beszerzésből, de ha az ár tükrözi, jöhet kintről is.100 ezernél többet nem szánnék rá, az olcsóbb jobb jelen esetben.
Ha már új, akkor a kameraappon kívül kellene még a Videwine L1, szállodába sorozatozni jó lenne.
Az árhoz képest a legjobb tudást szeretném kihozni.
Amit néztem és teszt alapján szimpi (főleg az árával)
Honor pad x9 4/128 most 65780 Ft hátrány nincs gps.
Redmi pad se 4/128 67490 Ft
Lenovo tab m10 plus 4/128 lte verzió most 77 ezer forint, igaz kocsikázni kell érte kicsit. sajnos tok+stylus nem jár hozzá.esetleg még samsung tab s9+ kuponozva 4/64 89700, 4/128 107 ezer.
Melyiknek a leghosszabb az sw támogatása?Ezeken kívül van még valami vállalható az olcsóbbakból? a fentiekből melyik a jobb vétel? (összefoglalót olvastam)
-
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Van egy Lenovo Tab M10 FHD Plus (2. generációs) tabletem. Az egy dolog hogy a gyártó már elengedte a kezét és nem frissítik, de annak mi az oka, hogy a Google Play rendszerfrissítés is megrekedt 2020 májusán? Ehhez ha jól tudom, nincs is köze a gyártónak, mivel ez Google Playen keresztül érkezne, de sajnos nem talál frissebbet: [kép] [kép]
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Kölcsön kaptam egy W10-et futtató CUBE i7 stylus 10 colos tabletet, de nem tetszik egy csomó dolog benne. Például nagyon rapszódikus az érintés érzékelése, van amikor precíz és ahova koppint az ember, ott érzékel, de nagyon sokszor egy pont megérintése során a környező területeken mindenütt érzékel, ezáltal szinte használhatatlan.Nincs lehetőségem kipróbálni Androidos, modernebb tabletet, ezért kérdezem, hogy egy Acer Iconia P10 szintű, vagy Lenovo M10 szintű tabok ebből a szempontból jobbak? Működnek úgy mintha nagy, 10 colos "telók" lennének?
(Az eddigi Xiaomi telefonjaim érintésérzékelése tökéletes, ehhez tudok viszonyítani.) -
harry
veterán
Sziasztok!
Nagymamanak keresunk keszuleket, mert egyedul el, szeretnenk vele tobbszor video telefonalni, illetve ha esetleg tud vmi jatekot jatszani (rejtveny, sudoku stb), az jo lehet.
- Eleinte valamilyen egyszerubb okostelora gondoltunk, aztan rajottunk telefonalasra pont nem kell, igazabol egy wifis tablet eleg lehet, es meg nagyob is.
- Sajnos a meretet nem tudom beloni, kisebb (8"?) talan praktikusabb mert konnyebb fogni...? Nem tudom mennyivel nehezebb tartani egy nagyobb gepet.
- Elsodleges szempont talan a felhasznalobarat kezeles, konnyu legyen megtanulni, legyen reszponziv. Talan praktikus lenne egy fizikai home gomb, ha elteved a menuben csak megnyomja es visszatalal...? Nem tudom vannak-e meg egyaltalan ilyenek. Illetve talan itt elony lenne a szelesebb kava a kijelzo korul fogas miatt. Aksi ido jut meg eszembe, de ilyen ritka / nem tul eroforrasigenyes felhasznalas mellett valoszinuleg mind kibirna par napot (?).
- Ujat szeretnenk, magyar cimre egyszeruen ki lehessen szallittatni (ne kelljen vammal szorakozni meg heteket varni), de szoba johet amazon / EU raktaras kinai cucc is.
- Arban passz, 60k-100k kozott gondolom talalunk valamit, azon belul flexibilis.Ha van tapasztalatok, milyen tabletet erdemes venni idoseknek, vagy egyaltalan milyen szempontokat erdemes figyelembe venni, esetleg ennek megfeleloen tudtok ajanlani valamit, azt megkoszonnem.
Pl. mi a velemeny Lenovo M8, M9, M10 tabletekrol? Vagy nezzek korul a javasolt kinai kinalatban (elso postot atfutottam, de nem igazan volt ismeros egyik sem igy elsore)?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Online, webes angoltanulás a cél, multimédiás anyagokkal - beágyazott videók, hanganyagok illetve egyfajta pdf olvasó.10 colos tablet érdekelne, mert sokat utazok buszon. A telefon sajnos kicsi, túl sokszor kell zoomolni. Játék ilyesmi nem lenne. Max 60-65k-ig kellene valami kütyü.
Lenovo M10 3rd gen illetve Acer Iconia P10 a jelöltek.Ezek közül melyik lehet a jobb illetve akár olcsóbban más jelölt. Inkább magyar garanciával érdekelne, bár tudom a Bangoodon és hasonlókon olcsóbban lenne erősebb hardver, de inkább a magyar gari...
-
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok, van egy lenovo m10 plus tabletem. Minden fasza. Vlc plyerben filmet nezek. Viszont ha bluetooth headsetet racsatlakoztatom, akkor kesik a hang egy olyan nagyon minimalisat de erezheto. Ugyanez volt regi tabon masik bt headset el.... Ez altalanos? Ott az hbo max csinalta ezt... Koszi elore is.
-
Gabesz87
veterán
Közeljövőben úgy érzem mostmár cserélni kellesz a gyerek Lenovo P8 (Tab3 8Plus) tabletét. Nemrég szenvedtem a Lineage OS feltelepítésével, gyötrelmes kínlódással sikerült csak. Lassú már, a kijelező az egyik sarkában meg is sérült, mondjuk csak egy fél cm-es részen kb, nem zavaró. Szóval kizárólag csak ilyen mesenézős célra (később persze lehet hogy majd Netflix, Disney is játszik majd, de egyelőre még csak YoutTube) lesz, vagy max ilyen nagyon egyszerű, gyerek játékok. Kijelző legyen normális, méretben elég lenne 7-8" de látom ez már esélytelen, úgyhogy azt mondom, 10" max. Pár tizeddel nagyobb, az még ok. Másik gyereknek van egy Teclast M40Pro, aminek egyedül a hangszórójával van gondom. némelyik YT videó még a minimális, legkisebb hangerőn is idegesítően hangos! Nem tudom ez miért van. Ezen kívül amúgy nem rossz gép, bár volt amikor a Plexxel is meggyűlt a bajom vele (holott közben laptopon, másik tableten meg rendben ment). Úgyhogy ha lehet, valami ismertebb márkát vennék most: Samsung, Xiaomi/Redmi, Honor, vagy Lenovo. 100 alatt mraradnék árban lehetőleg. Legyen valami tisztességes procija (SnapDragon 680-at láttam ennyiért némelyik gépben, de nem tudom mennyire számít jónak, nem értek hozzá. Pl. Lenovo M10 Plus vagy Redmi Pad SE, bár ez utóbbi már 11"). Lehetőleg min.4GB RAM már legyen, tárhely meg 128GB, de bővíthető legyen. Kb ennyi. Ja, és elég a wifi! Azon is gondokodtam, hogy esetleg ebben az árban jobb lehet-e egy használt iPad, bár azokat meg totál nem ismerem!
-
updog
őstag
Sziasztok!
Némi szűrés után a Xiaomi Pad 6 maradt a virtuális kosaramban (venném a 8/128 modellt), amire főként kellene: ügyfeleknek képeket bemutatni, így fontos lenne a színhűség (ha jól látom IPS) és a képfrissítés (144Hz rendben van szerintem). Van valakinek konkrét tapasztalata ilyen téren?
Gondolom az egész korrekt SD procival és 8GB RAMmal nem kell akadástól, fagyástól tartani? (Lenovo M10-zel jártam úgy hogy hiába volt az elégnek gondolt 4GB RAM, két lapnyi Chrome és - minden más explicit kilőve - sima Netflix is akasztotta, volt hogy ki is lépett belőlük...). -
balint82
senior tag
Gyerekeknek keresek Tabletet első sorban yt, minecraft, mesenézésre és matific-re. Mindenképpen olyat keresek, ami évekig megálljt a helyét, így a Samu belépőit (A7 lite stb) hanyagolnám. Szembejött velem egy Acer, amiről nem sok véleményt olvastam a neten, viszont árban nem tűnik rossznak (Acer iconia M10).
Bárkinek van róla infóra, gyakorlati tapasztalata, Android frissítés infója, sw support stb stb.
Bármilyen ajánlatot szívesen fogadok, a keret kb 50-70e. -
janpier
tag
válasz
cidalain #92338 üzenetére
Köszönöm a fejtágítást, most legalább tiszta lett a kép ezen a téren is. Akkor marad a passzív toll, mert az aktív így is úgy is felesleges lenne. Mivel karácsonyi apró ajándéknak lesz, ezért keresek valami pár ezres szebb példányt neki, úgy is a kinézet fog számítani. Szórakozásnak jó lesz neki az is.
Egyébként találtam egy beszélgetést hivatalos oldalon, a Lenovo Active Pen 3 és a Lenovo Tab M10 FHD Plus ( TB-X606X ) tablettel kapcsolatban. [link]
Elvileg működik vele, de jól írtad, hivatalosan nem támogatott.
Ezt csak azért linkelem be és írom le újra az adatokat, hátha valaki hasonló okból tévedne ide a fórumra.
Elég sok keresgélésnek a végére sikerült pontot tennem a segítségeddel, még egyszer köszönöm a segítséget. -
lautnermark
aktív tag
Sziasztok
Vásárlás előtt szeretném a segítségeteket kérni:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb?
Minimum 10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció?
Inkább itthonról (garancia párti vagyok)
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.)
Nagyobb részt filmnézés és zenehallgatás micro sd-ről egy Baseus H1Pro fejhallgatóval (BT5.3 HD). Kisebb részt Youtube, böngészés, Fb., Messenger. Nem fogok játszani és Netflix-elni sem.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
120e FtFontos lenne még:
-4G vagy 5G, sim foglalat
-érzékeny wifi
-nagyobb verziójú BT
-nagy(obb) fényerejű kijelzőKiegészítőkből csak a tokra lesz szükségem. Egér, billentyűzet, pen nem kell.
Egyenlőre 2 készüléket néztem ki, de további tippek is jöhetnek:
LENOVO Tab M10 Plus 3rd Gen (TB128XU) 10.61" 2000x1200 4GB, 64GB Wi-Fi, 4G LTE
SAMSUNG Tab A9+ (SM-X216) 11" 1920x1200 64GB Wi-Fi + 5G
Előre is köszönöm!
-
janpier
tag
Sziasztok!
Egy Lenovo Tab M10 FHD Plus ( TB-X606X ) tablethez szeretnék érintő ceruzát venni.
Kicsit el vesztem a témában, mert nagyon sok közül lehet választani.
13 éves "kis" lányom számára.
Nem precíziós feladatokra lenne használva, csak rajzolgatásra, illetve írásra.
Passzív tollban gondolkodtam, de nem tudom hogy azok közül melyik alkalmas ehhez a tablethez.
Bízom benne, hogy van egy tapasztalt fórumtárs aki ajánlani tud pár típust.
A választ, illetve türelmet előre is köszönöm... -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Genesistibi #92294 üzenetére
Ha nem kell FHD Netflix, akkor az iPlay 50 Pro a legjobb bang for the buck.
Itthonról most talán a Lenovo M10 3rd gen., ha van még akciós. Honor Pad X8, Realme Pad, Redmi Pad. -
apszi
őstag
-
Reynaldo
junior tag
válasz
rothfb #92238 üzenetére
Igazad van, de legalább már van ilyen is. Nekem is Iplay Mini Pro van, de aki csak itthonról akar venni ~8" méretben, annak mégis csak jobb ez az A9-es, mint egy elavult A7 Lite, vagy egy nagyobb, súlyosabb, és egy gyereknek azért jóval nehezebben kezelhető M10 például. A proci meg kb 2x jobb az Unisoc Tiger T610-nél, azért az se mindegy.
-
Reynaldo
junior tag
válasz
knoxhu #92225 üzenetére
Ez biztosan mindkettőnél jobb lenne, (a gyenge és elavult A7 Lite-nál, és a nehéz M10-nél is): 2023-as Samsung Galaxy Tab A9 X110 8.7″ WIFI 4/64GB, az A7 Lite utódja, időtállóbb és gyorsabb MediaTek Helio G99 CPU-val.
Ez már majdnem olyan jó vétel, mint az Alldocube Iplay 50 Mini Pro, ugyanaz a proci, csak kevesebb tárhely. -
knoxhu
senior tag
Köszönöm mindkettőtöknek a választ. Csak magyar boltból szeretném venni. 8 éves a gyerek, így szerintem a tablet súlya már remélhetőleg nem okoz gondot.
M10-ből van több széria? Vagy az jó amit alzán linkeltem? Szembe jött velem több is, aminek magasabb volt az ára?
Megéri a 10 ezer forint felár az M9-el szemben? -
cidalain
veterán
válasz
rothfb #92224 üzenetére
ez így van, ne várj android verzióupgrade-et.
valamit valamiért. olcsó-jó hw-hosszú támogatás egyszerre nem megy.
Mivel egy ilyen készüléket kb 3-4 évre tervezel be, bőven jó az A12 akkor is@knoxhu
Alldocube iPlay 50 mini Pro EU raktárból.
esetleg ha csökkentenél még egy kicsit a költségeken, akkor erre a feladatra a kevésbé bika iPlay 50 mini is elegendő, és ez 100 USD körül már megvan. (viszont a Lite verzió nem javallott)
M10 jó lehet amúgy itthonról, de nem tudom mekkora a gyerek, de ez 10"-os, ami nagy és nehéz. -
knoxhu
senior tag
Sziasztok!
Tablet vásárláshoz szeretnék segítséget kérni:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8-9", 10-11" vagy 12"-nél nagyobb? Nem a méret a legfontosabb szempont 8-9" is elég, de bármit megnézek. Kisgyerek fogja használni mese nézésre, maximum 1-2 nagyon alap játékra.
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Csak új.
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Itthon szeretném megvásárolni.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.) Elsősorban film / mese (nagyrészt youtuberól) és egy két alap játék aminek nincs nagy hardver igénye.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj) 50 ezer forintig lenne ideális, de nagyon maximum 60-ig tudok elmenni.Amik szembe jöttek vele, de nem értek hozzá:
1. Lenovo Tab M10 (3rd)
2. Samsung Galaxy Tab A7 Lite T220 -
cidalain
veterán
pedig ott van a címében, hogy 3rd gen, azaz a harmadik generációs
(Lenovo Tab M10 (3. Gen) Tablet | 10,1" WUXGA Touch Display | OctaCore | 4GB RAM | 64GB SSD | Android 12 | grau)
Szóval ez az -
Ezek közül melyik lenne jobb? Nagymama használat. E-mail, böngészés, Telegram, Whatsapp.
1, Samsung Galaxy Tab A8 WiFi Gray Tablet - 10,5" Full HD 1920 × 1200 TFT kijelző, Unisoc Tiger T618 2 GHz, 3 GB RAM, 32 Gvagy
2, Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023 4GB/64GB szürke Tablet - 10,61" Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, Qualcomm Snapdragon SDM680 2,4 GHz, 4 GB RAM, 64 GB tárhely -
magellan2600
tag
Sziasztok!
Ez mennyire jó vétel ennyiért?
[Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023 4GB/128GB szürke]Alap felhasználás a cél, böngészés youtube, email, semmi több.
-
Ezzel a tablettel mi a tapasztalat?
Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 2023 4GB/64GBHa jó várok valami BF-et rá.
esetleg másik ajánlatotok van ebben a 50-70eFt kategóriában?
-
e_david
tag
Sziasztok!
Lenovo M10 plus 3rd gen (sd680) tablethez milyen stylus ajánlott? Az eredeti Lenovo árát sokallom, alin néztem, de elvesztem a bőségben...
-
Dr.NX
Topikgazda
Ez a Lenovo Tab M10 3rd gen akciós lesz az Emagnál pénteken (11.17), 50 ezer Ft.
https://tablet-pc.arukereso.hu/lenovo/tab-m10-3rd-gen-64gb-zaaf0051gr-p891264438/# -
Nordik
őstag
Telekomtol szeretnek részletre vásárolni androidos tabletet. Nem kell komoly felhasználásra, egy kozepkategorias gépet szeretnek.
Aki ismeri a náluk kapható készletet mit ajánl? Lenovo M10 Plus? Vagy a Telekom sajátja? Esetleg Samsung fronton A7 vagy A8?
Lenovorol jókat olvastam, viszont ha tudtok mást szívesen fogadom.
-
MaddeNNNN
addikt
Sziasztok!
Anyósnak keresnénk tabletet. A fő szempontok a kijelző méret és az akksiidő lennének, illetve a gyors rendszer. Wifin fogja használni így mobilnet nem kell rá.
Ezen felül még ami jó lenne, ha telekomtól ki tudnánk hozni részletre, nagyjából olyan 60.000-70.000 forint összértékig (tudom ez előfizetésenként változik)Amit néztem és az ajánlóban is volt a Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen).
Ha esetleg lenne más opció szívesen vennénk.
Segítséget köszi előre is. -
Öcsielvtárs
aktív tag
A Lenovo Tab M10 Plus 3rd most frissített Android 13-ra. Legalább ezt tényleg megkapta.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
Graphics #91630 üzenetére
Esetleg ez a Honor Pad X8 64GB 4GB RAM 5301AENL ?
- Processzor típusa : MediaTek MT8786Processzor
- Órajel : 2 GHz
- Processzormagok száma : 8 magos
- Képernyő ugyan úgy 10.1"
- LTE nincs de van wifi....Vagy esetleg ez : Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen ZAAN0180GR
- Processzor típusa : Qualcomm Snapdragon 680
- Processzor órajel : 2.4 GHz
- Processzormagok száma : 8 magos
- 10.6" képernyő
- Ezen van füles kimenet....az előzőn nincs !
A most linkelt 2 modell küzzül az Lenovo a szimpibb nekem... -
Brave_86
aktív tag
Ez valós akció? [link]
92 990 Ft - Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen ZAAN0180GR
Eddig ezen gondolkodtam: Tab S6 Lite (2022) P619 64GB 4GB RAM
Megéri a plusz felárat? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Pandimakaay #91608 üzenetére
Már írtam: elolvasod a teszteket.
Nem is kell messzire menni:
Tartalomfogyasztásra jó viszont a Tab M10 Plus, hisz adott a Widevine L1-es biztonsági szint, amivel nagy felbontásban képes streamelni a Netflix, az Amazon Prime Video és a Disney+ is. -
Pandimakaay
aktív tag
Sziasztok a vodafone-nal van a lenovo tab m10 plus (gen3) tudja ez a widevine l1 et? Hol tudom ezeket ellenorizni?
-
Öcsielvtárs
aktív tag
Tavasz elején vettem egy Lenovo M10 plus tabot. Azzal a mozdulattal rendeltem hozzá egy gyári Lenovo tokot 10k-ért. (az utángyártott is 6k lett volna, ennyit megért nekem) Ha pl.
döglökfekszem az ágyon, kitámasztva rajtam, vagy asztalon kaja közben mehet a filmezés. Ha írok, netezek rajta hátra hajtom a tok fedelét, és fektetve nyomkodom. Becsukva védi a kijelzőt, csukásra-niytásra oldja/zárja a képernyőt. Mindig vettem tokot (igaz csak három tabom volt eddig), el nem tudom képzelni, hogy csupaszon használjam. -
hacki87
senior tag
válasz
this is life #91446 üzenetére
Szia! köszönöm a válaszodat, közben bementünk egy media marktba, hátha megtudom nyomkodni őket. Csak az M10plus volt kirakva. Attól annyira nem ájultam el. A másik kettő sajnos nem volt készleten a boltban így ki sem volt állítva. De közben mutattak még ott Samsung S7Fe tab-ot ami még tetszett és alapból jár hozzá toll. Árban a Telekom listaárhoz képest olcsóbb párezer forinttal. Kedvezménnyel nyilván a samsung drágább. Szóval az S7Fe mennyire van pariban a P11 5g-vel?
-
hacki87
senior tag
Sziasztok!
Telekomon keresztül tervezek venni egy tabletet.
3db Lenovo-t néztem ki. (esetleg T tab)
tab M10 Plus 3rd gen 4gb ram kedvezménnyel kb 64000Ft
yoga tab 11 4gb ram kedvezménnyel kb 110000Ft
tab P11 5g 6gb ram kedvezménnyel kb 150000Ft
mekkora különbség van a legolcsóbb és legdrágább közt? ha jól láttam mindegyik támogat tollat, ha egyszer szükségét érezném a létének.
Alapjában véve YT nézés streaming szolgáltatás nézés, böngészés ne legyen lassú ne döcögjön mert olyanból már van egy itthon.Segítségetek előre is köszönöm
-
shiraz1210
csendes újonc
Sziasztok!
Lenovo M10 HD 32 GB 2. gen-t szabad megvenni garival. -
Dr.NX
Topikgazda
Az S6 Lite 2022 ajánlott, a Lenovók közül a Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen LTE van 120k körül, és az 128 GB tárhelyes.
-
bopeti98
őstag
Sziasztok,
Van egy Lenovo TAB M10 Plus FHD (TB-X606X) tabletem, amit még a Telenortól vettem 2021 novemberében. Sajnos úgy néz ki, hogy kezd behalni rajta az érintőképernyő, mert hol érzékel hol nem pedig alig volt használva. Volt hogy hónapokig hozzá se nyúltam. A Telenoros garanciajegy szerint csak 1 év garancia volt rá, viszont a Lenovo oldalán sorozatszám alapján azt írja, hogy még garanciában van szeptemberig. Most mi az igazság? Még elküldhetem garanciális javításra vagy sem? Azt láttam, hogy a TMX a hivatalos szervíz partner, csak most kitöltöm a garanciális javítási igényt, aztán kiderül, hogy már lejárt és ki tudja mennyit kell fizetni. -
mancer7151
tag
válasz
freezer922 #91251 üzenetére
Tab M10 témára írták ezt " I've found Microsoft's NTFS is almost always fully recognized and supported." Nemtom megérne-e egy próbát.
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
freezer922 #91249 üzenetére
Elvileg kezeli.
6. Can I use an external SD card in this tablet?
Yes. The Lenovo Tab M10 Plus 3rd Gen tablet supports external SD card (FAT32 file up to 128GB, exFAT file up to 2TB).
Eredeti a kártya? Tesztelted H2testw progival? -
freezer922
aktív tag
Hali!
Van egy lenovo m10 plus 3rd gen tabletem amiben egy 512gb-os samsung sd kártyát használnék.
A problémám, hogy ha exfat-re formázom a kártyát, hogy nagyobb filmeket rakjak rá akkor a tablet mindig corrupted-ként kezeli azt és nem engedi használni csak ha azt leformázom tablettel. Viszont ezután a file rendszere nem marad exfat és nem enged rárakni nagyobb file-okat.
Ezzel mit lehet kezdeni? Vagy létezne, hogy a tab nem kezeli azt a formázási típust? -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Kezdő vagyok #91185 üzenetére
Az összefoglalóból:
Lenovo M10 Plus Gen3 MediaTek Helio G80 2000x1200 FHD 4GB RAM 64GB ROM 7500 mAh 10.6" Android 12 251x158x7.5 mm 465 gRealme Pad MT6769V/CU Helio G80 4/64GB; 6/128GB 10,4" 1200x2000 7100 mAh Android 11 246x155x6.9 mm 440 g
Xiaomi Redmi Pad MT8781 Helio G99 4/128 GB 10,61" 90 Hz 1200x2000 8000 mAh Android 12 250x158x7.1 mm 465 g
-
Haja
tag
válasz
Öcsielvtárs #91000 üzenetére
Köszönöm. Igen, az lesz megoldás szerintem. Csak hát itt meg farkába harap a kígyó, mert - számomra érthetetlen módon - egyre többen hagyják le a jack kimenetet.
Mindenesetre ez a feature akkor szűkíti körtHa jól nézem kb. ezek maradnak:
- Samsung S6 Lite
- Lenovo M10 gen3
- Samsung A8
- Lenovo P11 G2 (? - ennél valahol írják, valahol nem)Haja
-
Draun01
tag
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 10-11"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új és használt is jöhet
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? Böngészés és film, GPS jól jönne de nem kötelező
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? 100k-ig
Sziasztok, utazáshoz keresnék tabletet főleg filmnézésre, böngészésre, úttervezésre (GPS).
Eddig amiket nézegettem: Realme Pad, Redmi Pad, Lenovo M10 Plus (3rd gen) LTE
Melyiket ajánlanátok? Esetleg más alternatíva (pl. egy használt Xiaomi Pad 5)? -
OnLy16
tag
Sziasztok,
Lenovo M10 FHD Plus (gen 2) 4/64 LTE tableten keresném a diallert, rendes telefonhívásokra de nem találom.
Bennem van a hiba? Hogy lehet rendes GSM hívást intézni róla?
Köszi -
válasz
bigrob #90785 üzenetére
Ezekre is rá nézhetsz:
-lenovo p11 pro gen2
-xiaomi pad 5
-lenovo p11 plus gen2
-redmi pad
-lenovo m10 gen3
Mindegyik bőven 200 alatt van árban.
A honor qsd 680-as soc-ot használ.
Lehetőleg azt a tabletet válaszd ami 6 giga ram-ot és kicsit időt állóbb hw-tartalmaz. PL.: helio g90-től felfelé. -
Erő sorrend szerint:
-xiaomi pad 5
-lenovo p11 plus gen2 helio g99
-redmi pad helio g99
-lenovo m10 gen3 qsd680
-honor 8 qsd680
-realme pad helio g80
A nokia t20 nem tudja a widevine L1-et (az utód igen).
Nem kell félni a miui-tól, a híre rosszabb mint maga a rendszer (a OneUi-tól jobban irtózok mint a miui-tól, de ez igaz a stock droidra is). Viszont érdekes módon, a gyerkőc lenovo m10 plus gen2 tabletjének a felületével nincs semmi gondom. -
vacs
veterán
Köszi és neked is this is life.
100K körül átlagos felhasználásra (Netflix, Disney, HBO, böngészés, youtube, közösségi média és egyszerűbb játékok) jó választás a Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen) 4/64?
Használt garis is jó hardverapróról.
Ezek esetleg?
- Honor Pad 8: nincs benne az összefoglalóban
- Realmi Pad: gyengébb elvileg, mint a többi
- Nokia T20: gyengébb elvileg, mint a többi
- Lenovo Tab P11 Plus (TB-J616F)
- Redmi pad: miui van, nem szeretem, de ha jó jöhet
- Xiaomi Pad 5: miui van, nem szeretem, de ha jó jöhet -
Megelőztek.
Elvileg a widevine L1 meg lehet, a tablet belpiacos darab módosított globál rommal az L1-hez cn zenUi romot kell flashelni rá és vagy zárni kell a bl-t vagy magisk hide-ra van szükség. Ha stock rom-al érkezik akkor elég vpn mögül egy frissítés a gooogle playt és egyebeket külön kell telepíteni rá. Európai nevén m10 plus gen 3.
Egy kis how to [link] -
Dr.NX
Topikgazda
Jó ár, máshol is ennyi kb.
Ez a global verziója: Lenovo Tab M10 Plus (3rd Gen)
Én nem venném meg ha streamre is kell, mivel mókolni kell a CN/Global ROM-mal, hogy legyen Widevine L1 certi, aztán vagy működik vagy nem.
https://forum.xda-developers.com/t/lenovo-xiaoxin-pad-2022.4465085/page-3#post-87819851
Így beleolvasgatva inkább nem. -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
newmoonlight #90687 üzenetére
Én egy ősrégi SM-T560 tabot cseréltem le (működik! Igaz, 4.4. droiddal, és max 360p felbontással tudja pl. az M4 Sport élő adását lejátszani, de a net (YT, FB, stb.) megy és nincs szívem kidobni egy Lenovo-ra (M10 Plus Gen 3 SD 680). Amire nekem kell, a 100-150e közötti ársávban nem találtam Samut.
-
JohnyX
tag
A munkahelyem (egy általános iskola) kapott a "népszámlálási" tabletekből 3 tucatot.
Típusa: Lenovo Tab M10 HD (2020-as gyártású), "valahol" (eladó, KSH) feltelepítették az Andriod 10-et. Mi alapra visszaállítva kaptuk meg őket (bekapcsolás után, kérte a nyelv megadását). Előtte nem foglalkoztam Android-al ezért amikor kérte, hogy készítsek fiókot létre hoztam mindegyikre egy egyedi nevű Gmail fiókot, telefonszám nélkül (nincs a tabletekhez sim kártya). Megcsináltam a rendszer frissítéseket + Chrome frissítését. Létrehoztam egy másik felhasználót a tanulónak. Egy/másfél hétig működött is minden, utána felakartam tenni egy programot pluszban. Kiírta, hogy újra be kell jelentkezni hozzá, egyszer csak kért egy telefonszámot "amire küld egy kódot". Ezt meg lehet valahogy kerülni (36 db tablethez 12 telefonszám kellene)? -
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
Bertiee #90534 üzenetére
Szia,
nem csak a Samsung, a Lenovo M10 plusz (3 rd Gen) is tudja. De csak az SD680 verziót érdemes venni, lehet simán és utólag hozzá tollat (de az plusz huszonpárezer HUF...) vagy egyben is, de akkor sajna pár tizessel átlépi a 100e HUF határt. És itthon is kapható, magyar garival...
-
válasz
Bertiee #90534 üzenetére
Attól függ, hogy mit jelent a toll használata. Ha nagy fokú integráció, plusz funkciók a lényeg, akkor a samsung high end tabletek és telefonok képesek erre. Esetleg a samsung s6 lite szóba jöhet.
Amennyiben kevesebb funkcióval is megelégszel a pen használatakor, akkor a lenovo p11 gen 2, xiaomi mi pad 5. Mind a két tablet a kereted felett van 30-50%-al.
Ha csak az ujjad meghosszabbítása lenne a a stylus, abban az esetben bármelyik 100k környéki eszközt választhatod, pl redmi, realmi pad,lenovo m10plus gen3..etc
-
Black83
tag
Sziasztok!
Elsősorban Gps-re és némi tartalom fogyasztásra keresek tabletet 8'-10' méretig ezek a Lenovo M10 3rd gen esetleg P11 5g megfelelőek lehetnek, azért némi időtállóság nem árt...még néztem a Samu 7 lite-ot de az már lehet kevés lesz?
Köszi a segítséget
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Beszámítás! Apple Mac Mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest