- Milyen asztali médialejátszót?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Születésnapos a Noctua
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Hővezető paszták
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Nikon DSLR topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
válasz
cidalain
üzenetére
Köszönöm szépen. nem tudom mennyit érhetnek. Igaziból kislánynak lesz egy dobálhatós tablet. Vagyis nem ez a cél mert fólia meg tok lesz rajta csak. Netflix meg Disney menjen rajta aztán ennyi. SD kártyát meg rakok bele.
Dolgozó laptopom is lenovo aztán azért vettem emg ezt. nem tudom 15.000 Sok volt-e érte. De majd ha megérkezik kiderül. Nagyon szépen köszönöm a válaszokat reméljük jó lesz arra amire vettem. ( Ipadot leejtették aztán nem szeretném ,hogy újra eltöljék. Az kicsit drágább volt )
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- iPad Air 5th gen (2022) 11" Blue M1 Cellular 5G, ESR Rebound Hybrid Case 360 tok, 5in1 Type-C Hub
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 7 Black - i5-1035G4 I 8GB I 256SSD I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX