- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Excel kezelést hogy érted? MS Excel app? Vagy O365 felhő?
MS Excel app szerintem egy rendes PC-s Excelhez képest nem olyan fejlett. Persze Szum függvény meg ilyenek mennek, de komolyabb dolgokhoz nem jó szerintem.
Másik, hogy szerintem nem létezik döccenés és akadásmentes gép. Oké van olyan ami minden műveletnél ezt csinálja, az tényleg gáz. Viszont a legkomolyabb gépet is ki lehet "fektetni" pillanatokra adott esetben.
Alapvetően a kinézett gép megfelel a feladatra, felesleges +100k-t rádobni. Pozitívum az S-Pen toll, annak látom a hasznát Excelezéskor
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Apple Ipad 4 - GSM - Cellular - Silver
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad pro 11 M2 Celluar 128 GB + Apple Smart Folio
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest