- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Nikon DSLR topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz87
veterán
Közeljövőben úgy érzem mostmár cserélni kellesz a gyerek Lenovo P8 (Tab3 8Plus) tabletét. Nemrég szenvedtem a Lineage OS feltelepítésével, gyötrelmes kínlódással sikerült csak. Lassú már, a kijelező az egyik sarkában meg is sérült, mondjuk csak egy fél cm-es részen kb, nem zavaró. Szóval kizárólag csak ilyen mesenézős célra (később persze lehet hogy majd Netflix, Disney is játszik majd, de egyelőre még csak YoutTube) lesz, vagy max ilyen nagyon egyszerű, gyerek játékok. Kijelző legyen normális, méretben elég lenne 7-8" de látom ez már esélytelen, úgyhogy azt mondom, 10" max. Pár tizeddel nagyobb, az még ok. Másik gyereknek van egy Teclast M40Pro, aminek egyedül a hangszórójával van gondom. némelyik YT videó még a minimális, legkisebb hangerőn is idegesítően hangos! Nem tudom ez miért van. Ezen kívül amúgy nem rossz gép, bár volt amikor a Plexxel is meggyűlt a bajom vele (holott közben laptopon, másik tableten meg rendben ment). Úgyhogy ha lehet, valami ismertebb márkát vennék most: Samsung, Xiaomi/Redmi, Honor, vagy Lenovo. 100 alatt mraradnék árban lehetőleg. Legyen valami tisztességes procija (SnapDragon 680-at láttam ennyiért némelyik gépben, de nem tudom mennyire számít jónak, nem értek hozzá. Pl. Lenovo M10 Plus vagy Redmi Pad SE, bár ez utóbbi már 11"). Lehetőleg min.4GB RAM már legyen, tárhely meg 128GB, de bővíthető legyen. Kb ennyi. Ja, és elég a wifi! Azon is gondokodtam, hogy esetleg ebben az árban jobb lehet-e egy használt iPad, bár azokat meg totál nem ismerem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- LEGO klub
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Opel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Diablo IV
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- iKing.Hu - Apple iPhone 16 Pro - Natural Titanium - Használt, megkímélt
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest