Új hozzászólás Aktív témák

• Gabesz87

veterán

Közeljövőben úgy érzem mostmár cserélni kellesz a gyerek Lenovo P8 (Tab3 8Plus) tabletét. Nemrég szenvedtem a Lineage OS feltelepítésével, gyötrelmes kínlódással sikerült csak. Lassú már, a kijelező az egyik sarkában meg is sérült, mondjuk csak egy fél cm-es részen kb, nem zavaró. Szóval kizárólag csak ilyen mesenézős célra (később persze lehet hogy majd Netflix, Disney is játszik majd, de egyelőre még csak YoutTube) lesz, vagy max ilyen nagyon egyszerű, gyerek játékok. Kijelző legyen normális, méretben elég lenne 7-8" de látom ez már esélytelen, úgyhogy azt mondom, 10" max. Pár tizeddel nagyobb, az még ok. Másik gyereknek van egy Teclast M40Pro, aminek egyedül a hangszórójával van gondom. némelyik YT videó még a minimális, legkisebb hangerőn is idegesítően hangos! Nem tudom ez miért van. Ezen kívül amúgy nem rossz gép, bár volt amikor a Plexxel is meggyűlt a bajom vele (holott közben laptopon, másik tableten meg rendben ment). Úgyhogy ha lehet, valami ismertebb márkát vennék most: Samsung, Xiaomi/Redmi, Honor, vagy Lenovo. 100 alatt mraradnék árban lehetőleg. Legyen valami tisztességes procija (SnapDragon 680-at láttam ennyiért némelyik gépben, de nem tudom mennyire számít jónak, nem értek hozzá. Pl. Lenovo M10 Plus vagy Redmi Pad SE, bár ez utóbbi már 11"). Lehetőleg min.4GB RAM már legyen, tárhely meg 128GB, de bővíthető legyen. Kb ennyi. Ja, és elég a wifi! Azon is gondokodtam, hogy esetleg ebben az árban jobb lehet-e egy használt iPad, bár azokat meg totál nem ismerem!

Új hozzászólás Aktív témák