- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Home server / házi szerver építése
- OLED monitor topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Androidos fejegységek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Lenovo Tab M10 FHD Plus tabletem, ami dobálja az itthoni wifit. Ha mobil hotspotra csatlakozok, azon jól elvan, de a wifin nem.
Már csináltam újrainditást, gyári beállítások visszaállítását, de nem segített.Szerintetek mit tudnék még csinálni, hogyan lehetne helyrehozni?
-
szotyika77
aktív tag
válasz
®abstract® #88647 üzenetére
Ha már a gyerekek szobájában lévő babamonitort fogom tudni nézni rajta, az nagyon szuper lesz, másra úgysem lenne használva.
Köszi, este ha géphez jutok megnézem pcről is. -
szotyika77
aktív tag
válasz
®abstract® #88643 üzenetére
Köszönöm, megnézem a két linket, bár reméltem hogy lesz egy magyar leírás, mert annyira nem értek angolul, de leforditom őket és meglátjuk.
Már ez is haladás, hogy megtudtam hogy custom rom kell rá.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Nem tudom tud-e valaki segíteni Asus Memo Pad HD7 Me173x témában.
Mivel ezen még 4.2.2 van, rengeteg app nem működik rajta. Olvasgattam külföldi fórumokat, de nagyon használható linket nem találtam legalább az 5.0-ra való "feltelepítéssel" kapcsolatban.
Ha valakinek tapasztalata, esetleg tudna tippet adni, mi lenne a legjobb megoldás. Nyilván egyszerűbb lenne venni egy újat, de most nem ez a cél, hanem egy működő terméket esetlegesen felturbózni idézőjelben.Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Lehetőségem lenne tabletet vásárolni, szinte aprópénzért, és két modellre szűkült a lista.
Samsung Galaxy Tab A7 10,4coll, 3GB ram VS Lenovo Tab M10 FHD Plus 10,3 coll, 4GB ram.
Amire használnánk: Netezés, filmezés, youtube. Árba ugyan ott lenne a kettő, tizenpárezer forintért újonnan.Melyiket éri meg venni, melyik a jobb választás erre a célra?
-
szotyika77
aktív tag
válasz
cidalain #82850 üzenetére
Köszi a segítséget!
Szerintem több más sport oldalt is néznek akik ott helyben teszik fel a tippmix szelvényeket, úgyhogy 1-2 oldalt futtatnia kellene még.
Szétnéztünk az este, és a Huaweit megtaláltuk mi is. A kérdésem az lenne, hogy nem baj az ha nincs google támogatás? Lényeg, hogy a böngésző menjen, és kész.Illetve ami érdekelne még, hogy meglehet-e oldani valamilyen úton módon, hogy csak és kizárólag a tippmix oldal és 1-2 sportoldalt tudjanak nézni a tabon, ne legyen az hogy böngésznek közbe más oldalakon, vagy letöltenek rá alkalmazást stb..?
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Hány hüvelykes legyen a kijelző?
8” bőven megfelel.
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni?
Csak új jöhet szóba.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. eMAG, Amazon, kínai webshopok stb.) is opció?
Itthoni vásárlás, kb márazonnal.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.)
Lottózóban csak és kizárólag tippmix fogadások összeállítására neten keresztül.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj).
kb 30-40 ezer forintot szánok rá.
Milyen tabot tudnátok ajánlani ami a fenti kritériumoknak megfelel?
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv! -
szotyika77
aktív tag
sziasztok! Tabletvásárlás előtt állok, és két tabot néztem ki, amik közül szeretném az egyiket.
Samsung Galaxy Tab 3 7.0 és Asus MemoPad HD 7. Megnéztem a MM-ban mind a kettőt, és nekem a Samsung képe élesebbnek és tisztábbnak tűnt, mint az Asusé, viszont belső tulajdonságait nézve meg az Asus jobb véleményem szerint és 2 év garancia is van az asusra. És ez miért van h a samsung képe jobban átjön mint az asusé? Tudnátok nekem segíteni, hogy melyiket ajánlanátok, és melyik lenne a jobb vétel?
átlagfelhasználásra kellene, egyetemi használatra, meg itthon netezésre, zenehallgatásra és filmezésre
előre is köszönöm a segítséget!
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok. Szemezek egy tablettel, mégpedig egy HP Slate 7-el. elsösorban egyetemen használnám jegyzetelésre, pdf olvasásra illetve netezésre. Mi a véleményetek róla?
valaki használt már ilyet?
előre is köszönöm a válaszokat.
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok! Tabletvásárlás elött állok, és szeretnék tanácsot kérni töletek.
amik az elvárásaim azok az alábbi dolgok: dokumentumok kezelése írása, stabil internetezés, jo wifi, ne legyen lassu és ne fagyjon le, usb csatlakoztatás, minimum 1gb ram, hosszú üzemidö és kb 20-35 ezer forintig. Milyen tableteket tudnátok ajánlani nekem ilyen kategoriában?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest