- Milyen monitort vegyek?
- A hardverek is nehezen viselik a kánikulát
- Fujifilm X
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- E-book olvasók
- Home server / házi szerver építése
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyX
tag
A munkahelyem (egy általános iskola) kapott a "népszámlálási" tabletekből 3 tucatot.
Típusa: Lenovo Tab M10 HD (2020-as gyártású), "valahol" (eladó, KSH) feltelepítették az Andriod 10-et. Mi alapra visszaállítva kaptuk meg őket (bekapcsolás után, kérte a nyelv megadását). Előtte nem foglalkoztam Android-al ezért amikor kérte, hogy készítsek fiókot létre hoztam mindegyikre egy egyedi nevű Gmail fiókot, telefonszám nélkül (nincs a tabletekhez sim kártya). Megcsináltam a rendszer frissítéseket + Chrome frissítését. Létrehoztam egy másik felhasználót a tanulónak. Egy/másfél hétig működött is minden, utána felakartam tenni egy programot pluszban. Kiírta, hogy újra be kell jelentkezni hozzá, egyszer csak kért egy telefonszámot "amire küld egy kódot". Ezt meg lehet valahogy kerülni (36 db tablethez 12 telefonszám kellene)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- HP ProBook 430 G4 Pentium 4415U (bios jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest