- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
vvt
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #30162 üzenetére
Hogy allitottad át usdre? Én nem találom
mert úgy jobban megérné kb 5ezerrel olcsóbb lenne
-
vvt
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #30162 üzenetére
Akkor utána nézek a postának
de ismerős küldene 20fontért futarral
-
vvt
csendes tag
Hát angolom nem 5os, de valahogy mindig tartottam az ilyesmitol, de igazat adok neked
viszont egy kérdés: ez megér 76ezret postaval együtt? http://www.currys.co.uk/gbuk/lenovo-ideatab-a2109-9-tablet-16-gb-19318591-pdt.html barátnőm unokanovere küldene.
-
vvt
csendes tag
válasz
this is life #30127 üzenetére
Rendeltél már innen? Vagy valaki?
mert nekem tetszik ez a gép csak sok rosszat hallottam a vámról meg a csomagok meg érkezéséről, kidobni való pénzem meg nincs
-
vvt
csendes tag
Sziasztok!
Valaki nem tud eladó Ainol Novo 10 Captainról? 215dollár az eredeti oldalán én 300körül fizetnék érte.
-
vvt
csendes tag
Sziasztok szerintetek ennél jobbat ennyi péntért kaphatok? (az új modellben ami jövő héten esedékes, abban 16gb lesz a tárhely és 4.1-es lesz szerelve, és állítható bőrtokot is adnak hozzá) igazából nem zavarna a külföldről való rendelés se( ha olyan helyről van ahol nincs vám és egyéb gond, és ha van garancia) szóval tudok ennél jobbat ennyi esetleg kicsit több pénzért venni?
-
vvt
csendes tag
-
vvt
csendes tag
válasz
laszlohu #29669 üzenetére
Azt az infot kaptam,hogy 15én már kapható lesz itthon is az új 10+. Szerintem én kipróbálom, amúgy miért rossz megoldás az alu hatlap a más gyartonal is jellemző és dicsérik a mobilarenas tesztekben, de én nem érték hozzá meg soha nem volt tablet itthon
egy xperia ionom van jó ideje és ez is meg barátnőm htcje is alu hatlapos és jó a wifink, de ettől lehet meg a másiknál nem lesz. A supportrol érdeklődtem azt mondták várható majd további frissites.
-
vvt
csendes tag
Erről mi a véleményetek? (nem tudtam szerkeszteni a hozzászólásomat
)
-
vvt
csendes tag
Erről valaki tud valamit? Elég ígéretesnek tűnik
[link]
-
vvt
csendes tag
http://conflex.hu/webshop/tablet_pc-overmax_ov_steelcore_10_1___ketmagos_alu_tablagep_8gb__android_4_0_wifi_hdmi_2_fenykepezo_ Erről valami vélemény? Nekem elég jónak tűnik
-
vvt
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget, én sajnos nem értek nagyon a tabletekhez, nem vagyok gazdag ember bár ki az
ezért szeretnék olyan kütyüt venni ami megéri a pénzét.
Nos egy tabletre lenne szükségem amit főként a barátnőm használna tanuláshoz, skypoláshoz, de énis kipróbálnák rajta játékokat meg miegymást, ahogy azt illik
Maximum 75-80ezer forint lenne rá és nem tudom eldönteni, hogy 7"-es vagy 10"-es legyen meg, hogy ennyi pénzért találni e olyat amit megéri.
Nexus 7-el szemezek eléggé annak tetszik a tudása és egy itteni kolléga hoz is be kintről 70ért 32gb-s verziót.
Tudok olyat ami "jobb" annál és esetleg 10"-os? Vagy csak simán másikat
Köszönöm, ha valaki szán rám időt és ad tanácsot, privát üzenet formályában is jó. Köszönöm! És Boldog új évet így megkésve is Mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GTA V
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Home server / házi szerver építése
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest