Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Iplay 50 pro-hoz keresnék tokot. Vissza olvastam, és annyit találtam, hogy aliexpressen lehet hozzá venni. Lehet én vagyok balga, de konkrétan ehhez a tipushoz valót nem találtam. Aki rendelt már ehhez a tipushoz, megtenné, hogy küld egy linket, ami biztos hozzá való? Univerzális is megfelel, csak passzoljon hozzá. És egyben kijelző védőt is keresnék. Köszönöm!
-
-
kacsento1
senior tag
Megérkezett a 14.-én rendelt Iplay 50pro tablet. Lányom már ismerkedik vele.
A kérdésem az lenne, hogy a lehúzható fólia alatt van még egy kijelzővédő fóla is? És honnan érdemes rendelni hozzá fóliát és tokot? Próbáltam keresni, de nem sok sikerrel jártam, gondolom még túl friss.
-
kacsento1
senior tag
válasz
norbuska82 #91030 üzenetére
Én 14.-e óta várom, hogy mozduljon valamerre a rendelésem.
-
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
9 éves lányomnak keresek tabletet általános felhasználásra, de mivel gyerek, ezért játszana is vele. Ami számomra elfogadható teljesítményt nyújt, az itthon 90-100e forint. Ennyit meg nem akarok kiadni. Ezért nézelődtem kínai oldalakon, és tesztek alapján az Alldocube iplay 50 vagy 50 pro tetszik teljesítményben. Ami kicsit vissza tart, az a megbízhatóság kérdése, és ha garanciális probléma van, akkor mik a lehetőségek? Olvastam az összefoglalót, de nem kaptam rá választ. Mennyire megbízhatóak ezek a tabletek? Frissítés várható erre a példányra? Legyen ez, vagy inkább egy lényegesen gyengébb, de hazai beszerzés? 60e forint a keret.
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Végül Lenovo Tab2 A10-30 lett a választás. Egy olyan kérdésem lenne, hogy bármelyik usb hub működik androidos tablettel is? Vagy csak win alatt?
-
kacsento1
senior tag
-
kacsento1
senior tag
Sziasztok!
Szüleimnek szeretnék karácsonyra egy tabot venni. Keret 40-50 között, de inkább 40 felé. Úgy gondolom legalább 2GB ram kell ma már egy tablet-be. Kicsit vissza olvasva a Lenovo Yoga Tab3-8 és az IdeaTab3 A8 amit ajánlotok. Létezik más megbízható alternatíva, vagy ezek közül válasszak inkább? Van valami nagyobb külömbség köztük, amiért érdemes azt választani? A Yoga-val talán az lenne gond, hogy nehezebb lehet tokot találni hozzá a felépítése miatt. Előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- NAGYON SZÉP IPAD AIR 2 64GB WIFI+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAL, 27% ÁFÁ-s ÁR
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest