- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy Tab S6 - letett valamit az asztalra
- Gaming notebook topik
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OLED monitor topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateess
tag
Illetve még annyit, hogy hasonló megoldás működik-e pl Smart-ra, mint az S-pen, hogy órákon esetleg lehessen jegyzetelni?
Bocsi a sok írásért, de holnap délelőtt ki kell választanom a tabot!
Ezért is légyszíves aki tud, az segítsen, ha lehet akkor minél több véleményt írjatok! -
Ateess
tag
Illetve ajánlottátok a Samsung Galaxy Tab 2 10.1-et is itt, annál gondolom az MemoPad Smart hardverileg sokkal erősebb, és egy árban vannak, tehát a Smart jobb választás, nem?
-
Ateess
tag
De a Galaxy Tab 2 csak 2 magos, akkor már az ASUS Memo Pad Smart inkább, viszont még arra válaszoljatok, hogy a MemoPad, vagy a Note 10.1 közül ki mit választana???
-
Attici
őstag
Valakinek van valamilyen ötlete, hogy 9.7"-osban most milyen tabletet érdemes venni?
A Window N90 jó gép?
Legfontosabb az ár/érték arány.
SmartQ-ban nem találtam semmit. Az ő 9.7"-osaik már elég régiek. Nem jöttek ki már egy ideje ebben a méretben. Pedig a Q8-assal nagyon meg vagyok elégedve. Egy ilyesmi masina kellene csak nagyobban. -
cellpeti
nagyúr
üdv
Samsung Galaxy Tab P7500 vagy Vodafone Smart Tab 10? Melyiket ajánlanátok és miért?
-
ZsoAce
tag
Valakinek van tapasztalata SmartQ tablet OTA frissítésével?
A kínai oldalon már van új 4.1-es v2.2 firmware, és a google translator szerint minden adat marad a frissítés során. Ez igaz lehet? Illetve hogyan kell ezt megcsinálni?
Ebből nem jöttem rá:"A SmartQ Android 4.1 Firmware növelése OTA firmware frissítés funkció, tud-e csatlakozni a hálózaton keresztül intelligens készülékek Flat közvetlenül frissíteni a legújabb firmware-t.
Az első érintés. Ahhoz, hogy írja be az alkalmazások listája felületet, majd érintse meg a Settings felület, a bal oldalon az interfész húzza az alján touch "Tablet PC". Ismét a középpontját a jobb oldalon az interfész touch "rendszer frissítést. A rendszer automatikusan érzékeli, hogy a táblagép firmware a legújabb verziót, és az aktuális firmware-verzió és a Smart Devices kiadta a legújabb firmware verziót kéri, hogy telepítse flat-panel, érintse meg a "Download Update", a tabletta automatikusan frissíteni a legújabb firmware-t.
Tipp: Mielőtt használná OTA firmware upgrade funkciót, kérjük, csatlakoztassa a tablet a hálózathoz." -
Magnat
veterán
válasz
#54715584 #31138 üzenetére
Sztem azt majd lásd meg akkor ha már meglesz ... kérdés, gerjedsz-e a fizikai billentyűzetre, illetve mennyire vigyázol rá... nekem a Vodafone Smarttabomhoz csak a gyári bugyi van, így még bele tudom tuszkolni a táskámba..
Csináltam egy képet, ez egy vállon keresztül viselhető kis Samsonite táska, ott van rajta bugyiban a 7-es tab, pont a hátsó zsebbe passzol: -
hun_gery
aktív tag
válasz
128bit #30212 üzenetére
smart tab 7-en is megy a hanghívás főzött rommal
ajánlott olvasmány hozzá
klasszisokkal frissebb gép, még ma is megállja a helyét, a slim pedig kifutó nagyon, bár a maga idejében jó vas volt.
ár/érték arányban kb fényévekkel veri a smart tab a slimet (tapasztalatból beszélek, slim van itthon, smart tab meg volt (ellopták, nem eladtam))
nem akarlak én rábeszélni semmire, de ha e közül a kettő közül kéne választanom, eszembe se jutna a slimet venni pár ezerrel olcsóbban...
összehasonlító táblázat -
128bit
tag
válasz
fateless #30210 üzenetére
Hmm megint választásra kényszerítetek
A Ideos S7 Slim 3G telefonálásra is jó és ezért inkább felé hajlanék ,Headsettel használnám és igy nem kellene külön telefont cipelni!
Kijelző felbontás nem érdekel ,proci persze jobb lenne a Smart Tab ,de használom egy kicsit aztán veszek egy jobbat !
Azért holnapig még lebeszélhettek ,ha szerintetek sokkal jobb vétel van!
köszi -
válasz
128bit #30208 üzenetére
10-zel többért (általában függő) Voda Smart tab 7-et kapsz újabb OS-sel, jobb felbontással, jobb procival és több RAM-mal.
Ugyanakkor az S7 Slim is egy nagyon jó készülék. Amennyiben megfelel a céljaidnak a Huawei, akkor veheted azt, ha határeset, akkor már inkább költs többet rá. -
csibe1
addikt
válasz
nyirog #30048 üzenetére
Nem rossz ez se,ahogy néztem ebben is és a Ramos W28-ban is benne van alapból a magyar nyelv.
Most a Ramos W28 is jó árban van az akció miatt,de más oldalakon a Hyundai X600 is drágább,
amit linkeltél az jó árban van.
Gondolkodok egy 7"-oson,mert könnyebben hordozható,mint egy 8"-os tablet,simán elfér egy nagyobb belső zsebben,és egy kézben könnyebb tartani.Majd meglátom hogyan alakulnak a dolgok,ha lesz rá keret akkor lehet rendelek egy Ramos W28-at vagy egy Hyundai X600-at.
Majd utánanézek,hogy mit írnak róluk.(#30047) ZS3NI
Q88-as keresés
A posta mennyi?Ahhoz ha teszel hozzá akkor már kaphatszsz kétmagost IPS kijelzővel,főleg ha akció van.
Linkeltem itt pár tabletet és
ezt is érdemes megnézni,igaz többe kerülnek,de azokkal kevesebb eséllyel lesz gondod.(#30049) Oldman2
A 10" az még jóval drágább 30 ezernél,és szerintem nem is fog nagyon lejjebb menni,kint is 200$ de inkább 250$ körül mennek a kétmagos IPS-es 10"-os tabletek.Inkább a 8"-osok amiket lehet kapni 30 körül,de az is kintről pl.: 8" RAmos W13Pro,de akad még pár hasonló típus.
Ahogy nézegettem eddig a tableteket 7"-nál nagyobb kijelzőnél elindulnak felfelé az árak elég rendesen.
Lehet találni 8"-osat 30 körül: ONDA V802.(#30061) CHIPman
Az a 8"-os Q88 a SmartQ Q8-as koppintása akar lenni ha jól tudom,
de akkor ezek szerint nem sikerült túl jól. -
tab21
csendes tag
Sziasztok!
Van egy voda smart tab 7-em.
Tudna valaki rá egy olyan costum romot (remélem jól írtam) , nem bétát amivel lehet normálisan (nem net alapon) telefonálni?
Előre is köszi -
Peetta14
tag
Mi a véleményetek a Smartq X7 tabletről?
GPS-szel szerelt, mind HDMI, mind SD card slot van rajta. Itthon láttátok már? -
csibe1
addikt
válasz
siryeti #27171 üzenetére
A SmartQ T19 kétmagos OMAP4430 processzorral van ellátva.
A Windowban,mint gyártóban én jobban bízok,mint az Ainolban.
Gond minden tablettel akadhat,ezért adnak garanciát.
smartQ T19-et itt is kétmagosnak írják vagy a SmartQ Ten 3 T15
se rossz,de az 9,7"-os.
Nézelődj még a Window N101 után,szerintem az is jó választás,és a gpu része is jó. -
csibe1
addikt
válasz
siryeti #27163 üzenetére
Első körben érdemes lenne a külföldi fórumokon pl. slatedroid utánanézned,hogy mit írnak a kiszemelt tabletről.A freescale állítólag nem valami jól sikerült,hiába 4 magos.
Esetleg nézd meg még a SmartQ T19 10.1-inch IPS-t,postával kijön 250$-ból,kb 3 hét alatt ideér.
Az Ainolokból így látatlanban nem vennék,elég sok gond van velük amit később se nagyon javítottak.
A Window N101-nek is nézz utána,páran vettek itt a topikban N70-est,és meg vannak vele elégedve. -
hun_gery
aktív tag
válasz
korcsillio #27070 üzenetére
smart tab 7 / samsung galaxy használtan
Újonnan még Kínában se. -
tab21
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy jó topicba teszem-e fel a
Van egy voda smart tab 7-sem. azt szeretném tudni, hogy normál módon hogy lehet vele telefonálni, nem voip módon.
Ha valaki tudna segíteni nagyon megköszönném. -
gps76
őstag
válasz
beholder00 #26642 üzenetére
Ez ugyanazt a hardvert tartalmazza,mint a Smart Tab 7,ami nem rossz ,csak a hivatalos support hianya miatt kihagyos.
Ellenfele nem lesz a Nexus 7-nek az biztos hasznaltam,hasznalok mindkettot.A Nexust nehez egyelore felulmulni. -
kovacspityu2
tag
A minőségi 10.1-es kategóriában már ajánlották a SmartQ és a Ramos W30-at.
Gondolom hosszú távra nem érdemes tervezni tablet terén, de most ár/érték/főzött romok arányban melyik a legjobbnak mondható befektetés? (Cube U30GT nekem még jónak tűnik, de nincs tapasztalatom.)
10.1-ek közül szeretnék és lehetőleg csak 1-2 játéknál akadjon max felbontásban (ha egyáltalán van ilyen).Köszi
-
kovacspityu2
tag
válasz
spiritex #26582 üzenetére
Köszi a választ mindenkinek! A minőségi 10.1-es kategóriában már ajánlották a SmartQ és a Ramos W30-at.
Gondolom hosszú távra nem érdemes tervezni tablet terén, de most ár/érték/főzött romok arányban melyik a legjobbnak mondható befektetés? (Cube U30GT nekem még jónak tűnik, de nincs tapasztalatom.)
10.1-ek közül szeretnék és lehetőleg csak 1-2 játéknál akadjon max felbontásban (ha egyáltalán van ilyen).Köszi
-
Vanka
tag
-
Options
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérem. Nem rég vettem egy, MyAudio Series 7 716R tablet-et (nekem megfelelt, hogy 25 ezerért kapok ilyent - újonnan).
Sikerült beállítanom, hogy magyarul írja ki nekem a szöveget, és a billentyűzete is magyar is legyen.
A Google Play-ről leszedtem a Hungarian for smart keyboard PRO-t, csak nem tudom használni. A beállításoknál is próbáltam, de ott sem ment. Kell valami kiegészítő app hozzá, hogy tudjam használni ezt a virtuális billentyűzetet?
(remélem, hogy jó helyen tettem fel a kérdésemet, mert a MyAudio Series 7 716R fórum szavakra, más találatot nem dobott ki nekem a Google keresője). -
dullsa
csendes tag
Valakinek vélemény? SmartQ K7
Szeretnék venni egy tab-ot.
Ami fontos: dual v. quad, 1 gb ram, 8-16-32 Gb, OTG, HDMI, BT
Valami ötlet? Ha lehet ne legyen 200 usd felett. -
Telda
addikt
Hali!
Karácsonyra szeretném meglepni magam egy tablettel, de nem tudom melyiket válasszam.
Valami olcsób kategóriásat keresek és ami lényeg hogy fogadja a sim kártyát, mert a telefont váltanám le vele. Elsőre a Smart Tab 7-et néztem ki, de ahogy látaom nincs rajta hdmi kimenet, csak külön dokkolóval.
Ami mondjuk nem is annyira fontos. Szóva tudtok esetleg még valamit ajánlani a Tab 7 helyett, vagy ez abszolult best buy? -
válasz
kovacspityu2 #25360 üzenetére
attól függ mennyit szánsz rá, kínából is vannak drága tabletek
én ugyanezen szempontok mentén a 10.1" mellett döntöttem.
ahogy olvasom, a legjobbnak tartott kinai márka a SmartQ és a Ramos, már ami a minőségi felhasznált anyagokat és a supportot illeti.
a support terén az Ainol is erős, de ők 3 havonta adnak ki új tabletet, néha kicsit olyan, hogy kipróbálnak valamit és ha nem jön be gyártanak mást.... itt egy esetlegesen később nem támogatott tablet nem előnyös választás, bár az Ainol még csak most lép be a 10.1" piacra.
Az olcsóak közül ott a Cube U30GT meg a Window (Yuandao) N101 IImindenképpen olyan oldalt keress, ami paypal verified, de a slatedroidnak van egy fekete lista oldala azt is érdemes átböngészni (azaz hova NE menjünk) ilyenek a cube-tablet.com (meg általában a xxxx-tablet.com) és a xxxxx-sale.com oldalak, de biztos van még pár, fejből nem vágom.
a pandawill-t sokan hype-olják, mert olcsó, de van még más is ami olcsó és adott esetben jobb a supportja, mint mondjuk a lightake.com vagy az ipadalternative.com -
válasz
tjb007 #25155 üzenetére
tjb007:
felállítanál egy sorrendet ezek között, ha a játék teljesítmény is fontos?Ti OMAP4470 (PowerVr SGX544)
Samsung Exynos 4412 (Mali 400MP4)
Tegra 3valami igazán future-proof tabletet akarok (főleg a kinaiak közül), és bár a Ramos W30HD nagyon szimpatikus, elbizonytalanodtam a SmartQ T30 irányában plusz bejátszana használt Asus TF201 is...
A Ramos-ban szimpatikus a szép kijelző meg a Samsung chipset - gondolom nem lesz vele kompatibilitási probléma, más kérdés, hogy nem tudni mikor jön ki.
a SmartQ-ról mindenki áradozik, főleg ami a minőséget illeti, plusz ott az a Texas Instruments vas alatta, ami akár még fantasztikusan jó is lehet - vagy ugye a használt TF201 -
Gijjom
csendes tag
válasz
dragon1993 #25071 üzenetére
Szia. Nekem ugyanez volt: rendeltem egy Smartq S7-et, majd a 4. napon kérdeztem tőlük chaten, h mipálya, h "awaiting fulfillment"? Akkor írták, h sajna a tablet nincs raktáron, de ha virítok még 30 USD-t, akkor kapok Smartq K7-et, gps-szel, bluetooth-szal, ajándék EU töltővel meg screen protectorral. Eredetileg is ezt akartam, de így ki is jött 172 USD-ből...:-)
Ezután már minden okés: ma át is váltottak "Shipped" státuszra és kaptam tracking numbert is. Amúgy relax: a merimobiles talán a legjobbra értékelt kínai webshop: http://www.resellerratings.com/store/Merimobiles, http://www.webutation.net/go/review/merimobiles.com
Olvastam róla, h nem mindig tartják a 3 napos postázást, úgyhogy azért rájuk írhatsz lassan, csak hogy érezzék...
-
hun_gery
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #24930 üzenetére
nekem nem volt bajom a smart tab 7 színeivel, szerettem azt a panelt, de szerintem kérdezd meg a saját topicjában is, ott aktív felhasználók is vannak, nekem meg csak az emlékeim.
-
zebede
őstag
válasz
jaffa 2843 #24937 üzenetére
Akkor legjobb ha választassz egy vodás feltöltős netet és használhatod a smart tab 7-et a gyári Honeycomb-al, működő kamerával.
-
-
hun_gery
aktív tag
válasz
jaffa 2843 #24899 üzenetére
smart tab 7?
2mag, 1gb ram, főzött jb, 3g, bt, gps
nem ips, de igen jófajta lcd
illetve usb/hdmi nincs csak átalakítóval a spéci csatlakozó miatt, viszont használtan olcsó nagyon. (35-40k) -
smkb
őstag
válasz
Crytek #24797 üzenetére
Nem a HW-n múlik, pont ezt mondom. Nekem ezek a Gameloftos játékok mind mennek a Galaxy S 5.0- WiFi-n amit egy sima egy 1ghzes egymagos Cortex A8+ SGX540 gpu páros hajt ráadásul mindezt még 2.3 alatt (ugyanez a soc ül a galaxy s, nexus s-ben is). Amin ezek múlnak az a szoftveres támogatottság. Nem véletlen. hogy sok kínai tableten ha el is indulnak komolyabb játékok (de más alkalmazásoknál is gyakran megesik), tele vannak buggal, objektumok, árnyékok helyett megjelenő négyzetekkel stb... szimplán gyengék többek közt a grafikus driverek is. Épp múltkor néztem valami Sanei N10 4 magos freescale procis tab összehasonlítását egy Smartq T30-al (ebben ugye egy TI OMAP 4470 ül)... na utóbbin minden játék szépen ment, előzőn meg vagy már crash azonnal, vagy bugosan... ennyi a különbség, hogy egyik soc-hoz van megfelelő szoftveres támogatás (feltűnő volt az is, hogy a T30-on szinte minden smoothabban futott, eleve gyorsabban indult el, vagy reagált, pedig ugye... az csak 2 magos...), kínai belpiacosokhoz meg nagyon nagyvonalú, hanyag módon.
A baj az, hogy sokan ezt itt a fórumban sem merik bevallani, mert azzal csökkenne erősen az önigazolás, hogy milyen jó bizniszt csináltak az olcsó belpiacossal... több minitabot rendeletem már korábban is kínából még a Galaxym előtt, de állandóan ez a szoftveres szopó volt... aztán a Galaxyval hiretelen megváltozott a világ.
-
tvamos
nagyúr
Most, hogy tablettalan lettem, majdnem elcsabultam, hogy veszek egy ilyet:
SmartQ U7
De a Ainol NOVO 7 Fire is milyen jo aron van itt!
Nem is, csak elfelejtettem atvaltani GBP-rol USD-re...De asszem nem kene!!!
Szerintem egyszeruen csak bemegyek a boltba, es megveszem a Nexus 7-et.
Egyedul a kartyafoglalat hianyzik rola, de... annyi baj legyen. -
hun_gery
aktív tag
válasz
Bagira01 #23898 üzenetére
hangerő fel gomb nyomvatartása mellett dugd rá az usb-re, látni a kell, ha jól van fenn a driver.
esetleg próbálj másik usb-t, másik kábelt. (nekem anno a smart tab 7 nem szerette a noti egyik usb portját... mire rájöttem)
---
kérdésedre nem tudok érdemben válaszolni, nekem 4.0 alatt is villámnak tűnt.
de azt hiszem, hogy a kernel maradt 3.0.8, max a mali drivereket frissítették.akku még nincs túl 5 cikluson, de álmában alig merül, és ez tetszik.
dobd fel a 4.1-et, mi bajod lehet?
-
faresz5
aktív tag
Projektoros Smartq tablet :
[link] -
hun_gery
aktív tag
válasz
Buster17 #22919 üzenetére
smart tab addig vodás, míg a gyári hulladék fw helyett felteszed JoeStone munkáját. (kb 5 perc letöltéssel együtt). Ár/érték/hw arányban 3g-s táblák közt szerintem magasan a legjobb.
Jó példa?
például olvass vissza légyszíves párszáz hsz-t.
ugyanazok a kérdések pörögnek kb 3 naponta újra és újra.
"táblát vennék. mit ajánlotok?szűkíts:
7-9-10"?
új/használt?
Mo/Kína?
Keret min/max?
3g/wifi?
ips/tn?Kínai cucc esetén nézegess pl. pandawill-t, olvass slatedroid-ot, és hipphopp meglesz az a 2-3 tábla, ami közül már könnyebb lesz ajánlani
-
Buster17
addikt
válasz
hun_gery #22896 üzenetére
s7 öreg p1000 öreg smart tab vodás. Nehéz nekem gépet találni na de ennyire?!
Ha nem vennénk figyelembe a hívás lehetőséget akkor már több választék lenne.
paraméterek: 7' nál nagyobb. 2 magos lehessen vele jó játékokat játszani meg netezni meg egy sim kártya hely de csak adatkapcsolatra de ez nem fontos, keret 45-51 -
csibe1
addikt
válasz
Attici #22868 üzenetére
Azt hiszem kicsit félreértettük egymást.
Nem akarlak meggyőzni arról,hogy ezt vagy azt vedd.
Leírtam,hogy nekem mi jönne be,meg a SmartQ-nál keveselltem a tárhelyet ennyi pénzért,hiába a nagyon jó minőség.
A tárhely dolgot azért említettem,mert pár ICS tabletnél(CC One,Ghoo7000s) említették ezt a dolgot,hogy a bleső szabad tárhely kb 1,5GB amit szintén SD cardnak lát az oprendszer.
Az App2SD alkalmazást javasolták,de nem mindig segít a gondon ahogy olvastam.
A 8"-os Onda V811-et azért néztem,mert azon már talán jobban lehet a fórumot olvasni,és kb egy árban van a hasonló 7"-os IPS kijelzős tabletekkel.
Nekem is olvasásra - netezésre kellene, meg néha egy kis játék.Nem mindig van kedvem bekapcsolni az asztalit,hogy megnézzem a fórumokat,emaileket.
Aztán majd kiderül,hogy melyik lesz.Félig-meddig néztem csak,de nagyon jó film.Csinálhatnának az első három részből is hasonlót.
-
Vovi1
aktív tag
válasz
csibe1 #22744 üzenetére
Nem értem a várhatóan kisebb támogatottságú processzort! A tab-ban nem lehet cserélni a procit, a TI OMAP kódkészlet a jelenlegi legjobbnak megfelel.Tehát ha bármilyen másikat venne ugyanott van, az sem fejleszthető. A SmartQ a Nexussal egyidőben jelentette meg a 4.1 es JB-t, jóval a többi kínai gyártó előtt. Semmilyen gondot nem jelent, hogy 4 GB belső memóriája van, szinte semmit sem tárolok ott, a 16 Gb-os kártyát sem tudom kihasználni. A programok által használható belső memóriahely 1 Gb, ez a lényeg.
Nekem a kiválasztás egyik szempontja volt, hogy ne kínai gyártású legyen a proci. (májusban - azóta megjelentek újabb fejlesztések)
Az Onda gondja lehet, hogy nincs rootolva a gyári fw. [link]
Kovigyurinak
7" GPS, FM transmitter stb,... Smartq K7. [link]
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22711 üzenetére
Szép ára van,nekem 159$ lett a vége (HongKong/Singapore Register Mail).
Annyiért már inkább egy Onda V811-et vennék (139,90$),Registered Air Mail-el feladva kijönne 155,40$-ból.
A SmartQ-t már a tabletben lévő processzor várhatóan kisebb támogatottsága,és a kevés tárhely miatt is hanyagolnám.
Esetleg egy Onda V711 +1 év garival az előbbi összegért. -
Magnat
veterán
válasz
Buster17 #22735 üzenetére
Általánosságban azt lehet mondani, h azokkal nem lehet telefonálni, amiken 3.0-3.2-es Android van, mert ott kernel szinten van tiltva. Ennek ellenére a Samu vhogy mégis belehackelte a telefonálási opciót. Nekem Voda Smarttabom van, hivatalos 3.2-vel nem lehet rajta telefonálni, de Joestone kolléga portolja rá a 4.0 és 4.1-et, azokon lehet vele telefonálni. Természetesen ez csak a 3g modemmel ellátott tabikra vonatkozik, ami wifi only, azzal sehogy sem lehet, max vmi voipos programmal, ami ebben a kontextusban nem telefonálás
-
csibe1
addikt
válasz
Attici #22685 üzenetére
Az Onda azért nem rossz cucc,legalábbis itt a fórumban jó minőségűnek írták,és legalább van normális támogatása.
A Hyundai Rock X igencsak friss még,kellene róla teszt,lehetőleg itthoni.
A SmartQ tabletekre nem hallani panaszt,de az árazásuk kicsit húzós,a SmartQ S7 180$ körüli árába beleférhetett volna a 4GB-osnál nagyobb háttértár is.
A saját honlapjukon látom olcsóbbak a tabletek,de az adatlap nem valami részletes pl. kijelző panel nincs feltüntetve hogy IPS vagy LED vagy akármi. -
Attici
őstag
válasz
Tussky #22672 üzenetére
Nálam is az Onda V811 +
:IPS panel, Dual core1.5GHz, 16GB memó, jó támogatás
-: műanyag hátlap, senki nem tud róla semmit, előlapi kamera 0.3MP, 4400mAh-s akku
Hyundai Rock X +
:nagyon szép, fém hátlap,IPS panel, Dual core1.6GHz, 16GB memó, elöl-hátul 2MP kamera,Bluetooth, könnyű
-: semmit se tudni róla, támogatás szinte 0, kitől veszi a Hyundai?4400mAh-es akku
SmartQ Q8 +
:Jó támogatás, jó minőség, jókat írnak róla, elöl-hátul 2MP kamera,4800mAh-es akku
-: nem IPS, 1GHZ-es dual core, 4GB memó, alapból nem tud magyarul, nehéz
tabletek között tart a vacilálás, de egyenlőre a SmartQ tűnik nálam befutónak. De 8"-osból valahogy eleve kisebb is a választék.
-
zoleee24
tag
válasz
Attici #22622 üzenetére
Bár nem engem kérdeztél nálam ez a sorrend
1. ONDA
2. SmartQ
3. HyundaiAz Onda mint gyártó komoly szintet képvisel a hazájában (videokártya, tablet, alaplap gyártás)
A támogatás is jó (2-3 hetente hivatalos firmware)Nekem is tetszik a V811, de egyelőre a V712-vel szemezek (nagyobb felbontás 1280 miatt)
-
tjb007
nagyúr
válasz
tvamos #21498 üzenetére
Igen, ugyanaz van benne és nem csak BT de még GPS is van benne.
A garancia az valóban sarkalatos pont de eddig is volt aki megvette Kínából ennyiért a SmartQ tabletet.(#21500) CHIPman
Hogy JB alatt mi van azt nem tudom, ilyen irányú tapasztalatom még nincs de ICS alatt azoknál a tábláknál amik itthon forgalomba kerülnek (csak más brand alatt) nem igazán szokott gond lenni, a népszerűbb alkalmazások elérhetők mindenféle buhera nélkül, szóval nem gondolom, hogy ez abban az esetben másképp lenne.
(#21522) afgk2012
Ha egy olyan monitorba dugod be aminek:
A; nincs hangszórója
B; nincs HDMI portja
C; előbbi kettő együttesen
D; van hangszórója de nincs HDMI portja ezért átalakító kábelre lesz szükség
akkor sehogyan sem lesz hang.(#21534) A Zéé
Itthonról ConCorde tab ONE (br. 24e forint), Kínából meg van egy rakás ami ezeknek az elvsárásoknak megfelel.
-
hamyka
senior tag
válasz
Crytek #21319 üzenetére
Szió!!
Kicsit probáltam utánna kutakodni a neten ezután a SmartQ T30-as tablet után,
egyik oldalon azt írják hogy 2 gb rammal ez ha jól tudom a memoría, még nem rendelhető csak előrendelhető, és amennyiért írod Crytek arra bizony még rámegy az áfa is, az lesz 100 ezer ft is
Ips minőségü kijelzővel ha jól olvastam, ez állítólag jobb minőségű mint a TN (Bár a TN-t se tudom hogy miből van és hogy miért rossz minőségű nem értem, ill nem olyan élénkek rajtak a színek a Tn-n, gondolom én hogy ezért tartsák rosszabbnak mint az Ips vagy a MVA)
Ezt írják róla:
A SmartQ igazi csúcsragadozó a kínai modellek között ezekkel a specifikációkkal. A kijelzője 10,1″-os, IPS paneles és HD felbontású, 1280×800 képponttal. A készülék 7500 mAh-s akkumulátort kapott, kamera elől (2 Mpixel) és hátul (5 Mpixes) is van, került bele Bluetooth, a 3G viszont kimaradt, ezt külső 3G adapterrel lehet esetleg pótolni.
A készülék külsőre előről és oldalról talán a Galaxy Tab 10.1-re hasonlít legjobban, bár azért némi módosítás a fizikai paramétereken nem ártott volna, hiszen 11,5 mm vastagságával elég tömzsi a csúcskategória kínálatában és a 730 grammos súly is óriásinak számít még ekkora tabletek között is.
A SmartQ T30 már gyárilag Android 4.1 Jelly Beannel érkezik, jelenleg még nem elérhető, csak előrendelhető egyes kínai oldalakon, a szállítást augusztus 20.-tól ígérik. Az ára 370 dollár, azaz nagyjából 83 ezer forint, persze erre rájön még az ÁFA is, így már nem annyira olcsó, figyelembe véve, hogy a garancia is csak a világ túloldalán érvényesíthető. Mindenesetre jó látni, hogy már a kicsit is törnek fel, mint a talajvíz és egyre korábban, egyre komolyabb hardvert kínálnak a nagy gyártók árainál jóval olcsóbban.
Technikai specifikációk - A Tablet PC Series10 1016DCC
Processzor:
Rockchip RK3066 2x 1600Mhz Mali-400M4 Quad Core GPU(Cortex A9)
Rendszermemória:
1GB DDR3
Operációs rendszer:
Google Android 4.0.4 Operációs rendszer (Ice Cream Sandwich)
Színek:
Kártya bővítő hely:
MicroSD
Audio formátum:
MP3, WMA, APE, FLAC, AAC, OGG, AC3, WAV, etc
Video formátum:
MPG,RMVB,FLC,ASF,WMV,MP4,3GP,RM,AVI,DATA, H.264, MKV
Firmware:
Frissíthető
Áram ellátás:
Akkumulátor (7200 mAh)
Kijelző:
10” IPS Wide Kapacitív Multitouch
Kijelző felbontás:
1280x768
Audio kimenet:
3.5mm earphone Jack
Funkciók:
Wifi, Bluetooth, G-Sensor, 3G kompatibilis, Beépített mikrofon, Előlapi és hátlapi kamerák, Ultravékony kialakítás, Google Play
Csatoló felület:
USB 2.0, HDMINah így már össze lehet hasonlítani
Remélem segítettem
Az én véleményem:
Nem tűnik rossznak, de egyenlőre a garancia csak a világ másik részén érvényesíthető és ez nekem mondjuk probléma
Én ezzel hasonlítotam az össze: ( az álltalatok is jónak mondott):
MyAudio Tablet Series10 1016DCCIgaz ebben csak 1 giga ram van,
-
Crytek
nagyúr
Van valakinek vagy esetleg ismerősnek SmartQ T30-as tabletje?
Arra lennék kíváncsi hogy a gép megéri-e a 80ezer ft-ot?
-
taky023
tag
Sziasztok!
A napokban lehetőségem nyílik rá, hogy viszonylag jó áron eladjam a kis notebookomat, és az általa keltett űrt egy tablettel szeretném betölteni - ehhez kérném a Ti segítségeteket, véleményeteket!
A szempontok, ami alapján választani szeretnék, illetve a funkciók, amire használnám majd:
-előadásokon való jegyzetelés (korábban az okostelefonomra már megvettem a SmartOffice2-t akciósan, így ide kapcsolódik még az a kérdés, hogy a megvásárolt app-eket egyszerre több készüléken is lehet használni?)
-néha útközben vagy rövidebb szünetekben film/sorozatnézés
-böngészés az interneten
-nagy ritkán játék
-ár: max. 80.000 Ft
-fontos a viszonylag hosszú készenléti idő is (több óra)Elkezdtem már utánanézni a lehetőségeknek, és megtetszett ez a gép: ConCorde Tab 9.7 IPS PLUS. Mit gondoltok róla?
A ConCorde márkát bevallom őszintén, nem ismerem, és a tabletek világában sem mozgok sajnos otthonosan.
Minden egyes véleményt, tanácsot előre is köszönök!
-
jedis
senior tag
Ha valakit érdekelne tényleg pár teljesítmény teszt a MyAudio új zászlóshajójáról 1016DCC-ről, mielőtt a mobilarénás kijön :
Quadrant standard: 3997
AnTuTu Benchmark: 8162
Linpack for Android (multi): 83.581mf/3.24sec.
Linpack for Android (single): 56.189mf/1.49 sec.
Smartbench 2012 Prod.: 2895
Smartbench 2012 Games: 2895Az aksi 85%-os töltöttségi szintről ( nem bírtam kivárni, míg felmegy 100%-ig
), kb. 5-6 óráig izzasztottam letöltögetéssel, játékkal; wifi-vel; net-tel; tesztek futtatásával stb., és még másnap reggelre maradt benne 10% . Csináltam egy "MyAudio Series10 tablet" topikot neki
-
t.imi
addikt
Sziasztok.
Milyen 7" gépet tudnátok ajánlani, 3g nem létszükség.
GPS, magyar nyelv v. magyarithatóság, USB 3g modem csatlakoztathatóság, minnél frissebb op. az lenne.
FM rádió nem divat a taboknál, nem tévedek?
Kicsit nagy a választék és hiányos a leírás sok gyártónál.
Smart tab 7-t néztem, van más alternatíva 50ft alatt, esetleg újonnan?Köszönöm.
-
gps76
őstag
Na urak ebben a pillanatban neztem meg az mm-ben a 8"-os myaudiot:
Kijelzo nem ics,betekintesi szoge eleg jo,csak vizszintesen tartva felfele billentve nagyon hamar negativba megy at,szinek elfogadhatoak
A smart tab 7 kijelzoje szebb
Marketrol nem engedett telepiteni pl.antutut,valami errort irt ki.
Sebessege erzetre hasonlo a 9-es egymagos myaudiohoz
Viszont az erintoje nem valami jo,mert pl. a hardveraprot gorgetve tobbszor huzni kell az ujjamat,hogy vigye felfele.
Az akkuidore 4:27 percet irt,az akkunal teljesen feltoltott helyzetbol mig ki nem kapcsolt(gondolom),lefele ivelo gorben. -
vamzi
senior tag
válasz
CHIPman #19742 üzenetére
Szerintem ezt annak fényében döntsd el, hogy mire szeretnéd használni, mire van neked szükséged, illetve mennyit szánnál rá.
Nekem ha nem kellene az USB, akkor biztosan az iPadet választanám.
A wifiről meg azt tudom mondani, hogy az én tabletemben (Smartq T20) a wifi jele stabil a sebessége pedig nagyjából 30Mbps körül alakul, ami kb 3,5MB/s.
-
Magnat
veterán
válasz
Tityahome #19036 üzenetére
Szia,
hány routerrel próbáltad ezt a wifi dolgot, illetve van más Android eszköz is, amivel próbáltad? Csak mert sajnos én is találkoztam már olyan routerrel amiről leszakad a tabom is (Voda Smarttab) meg a telefonom is (Lg2X), holott mind a kettőn úgy van beállítva, h mindig wifizzen. Más routereken viszont minden oké, sajnos nem sikerült még rájönnöm, h mi okozza.
-
tjb007
nagyúr
válasz
ametza #18973 üzenetére
Egyszerű, mondhatni sztenderd 7 colos tablet gyenge hardverrel (és szintén nem túl acélos GPS vevővel).
Én a helyedben inkább hozzáraknék még egy keveset és vennék egy SmartQ K7 -et ami köröket ver erre.(#18975) rizso
Ugyanannyira mint az A10, a kettő közti különbségekről már párszor volt szó.
-
tjb007
nagyúr
válasz
Moonwolf #18924 üzenetére
Itthonról WayteQ xTAB-70w , ConCorde tab 7015, Kínából Ramos W17Pro, ONDA VI30, ICOO ICOU7, Window N70, SmartQ S7.
(#18925) GrooveHero
Az csak egy kiegészítő szolgáltatás, ha nem elérhető akkor ugyanúgy pozicionál mint a többi.
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #18899 üzenetére
Csak azert kerdezem,mert a smartq-t kozben eladtak a va..ran,- akkor fizettem volna ki,ha tenyleg jo az erintoje -,a smart tab 7-est meg lehet elviszik ma,igy tabletta nelkul maradok,elvonasi tuneteim lesznek. Es milyen procival erdemes foglalkozni ami erosebb esetleg,vagy egy szinten van a qualcommal? Nem rossz a smart tab,de ez a support idegesit,a beta ics meg olyan kompromisszumokra kenyszeriti az embert,ami neha azert jol jonne.
-
tjb007
nagyúr
válasz
bigdady #18788 üzenetére
"nagyobb kijelző, de alacsonyabb felbontás, ezért gyengébb kijelző élmény"
A felbontása mindkettőnek ugyanakkora (1280x800), te az egy hüvelykre jutó képpontok számára gondolsz (ppi) ami a Smart Tab 7 -nél valóban magasabb (216 ppi vs. 170 ppi) mivel kisebb a kijelzőátmérő.
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #18681 üzenetére
Ezt en is alatamasztom,mert ami nalam volt Smartq ten3-ban is ez a hardver van,csak 9.7-es.Osszehasonlitva a Smart Tab Qualcomm 8260-assal talan picit lassabb,meg igy is hogy ez 1280-allal kuzd. Nekem ugy tunt a Qualcomm procis gephez kepest ugyanolyan felbontas mellett,erzetre 80-90%-at tudja a 4330.
-
Drótszamár
őstag
válasz
laszlohu #18640 üzenetére
Köszönöm, remélem azért annyit nem kell várni.
Nézegetem a kínálatot, a kínai tableteket is, de azok hajlamosak átnevezni a terméket, áthelyezni 2 csavart, aztán vége a supportnak... (pl wits a81e. Asszem miután megvettem 3 hónap múlva megszűnt a support)
A Smartq-t néztem, de az is pörgeti ezerrel a termékeket.Na mind1, olvasgatok még, úgy is 1-2-3 hónap mire vásárolni akarok.
-
gps76
őstag
Hú,milyen tabletek lesznek itt nemsokára... Végre elértük/elérjük,hogy nem csak az árcédulán 6 számjegyű gépek lesznek "fullosak".
Shoo:Használd inkább a swype-ot,sokkal jobb.
Visszaadtam a Smartq ten3-at a kollégának,mert a touch panelek tipusában van eltérés,emiatt nem működik rendesen,és az első szériások,az első romokkal jól mennek,de csak az újabb paneleseket támogatják az új firmwarek,a régiek szarakodnak vele. -
gps76
őstag
Igy mar tisztabb a kep.
Az ics romban a kamera,meg a bt ugy se mukodik,gpst nem hasznalok.
Csak netre kell,ez alapjan szerintetek a ten3 hozza a smart tab szintjet?.Mivel kisebb a felbontasa elvileg kevesebb keppontot kell szamolnia,furgebbnek kellene lennie,de a 4330 procirol nem sokat lehet olvasni,a support viszont eddig jonak tunik.Lehet erdemes lenne megvarni az rk3066-ot,az tenyleg utosebb...
-
vamzi
senior tag
válasz
tjb007 #18553 üzenetére
(#18552) gps76 is
Jajj, nem a smart tab 7-ben gondolkodtam, hanem a tacskós myaudióban, mea culpa. Így viszont nem biztos, hogy megéri lecserélni. A 3G mindenképpen előny, mert a Ten3 jelenleg nem kezel 3G dongle-t. A GPS-t meg neked kell eldönteni, hogy kell-e vagy sem.
-
gps76
őstag
Gondoltam en,hogy valami nem teljesen kerek a tacskos myaudioval,mert ami ott van kiteve,az is akadozik,megnyitott bongeszovel nagyon belassul.Mondjuk ez a proci is elegge csucson van jaratva,de gondolom szarabbul sikerult soc-okat vesz a ceg,amik nem biztos,hogy stabilan mennek 1200-on.Meg kell probalni visszavinni,csak a 3 napos cseregarancia nem letezik mar ill. ha nincs mar belole nem kell,hogy visszavegyek,hanem javitjak akar 1 nap utan,akar egy honapig is,mert aranytalan tobbletkoltseget okoz ...
nesze neked unio...
Szerintetek vodka smart tab 7-et,mire erdemes lecserelni esszeru keretek kozt?
Mert kerdeztem en tegnap a smartq ten3-ast,csak nem akarnek visszafejlodni. -
tjb007
nagyúr
válasz
GabN73 #18488 üzenetére
Az az igazság, hogy ugyanazért a pénzért klasszisokkal jobb hardverrel rendelkező modelleket lehet kapni, igaz azok nem 10,1 hanem 9,7 colosak.
Ha mindenképpen ragaszkodsz a 10,1 colhoz akkor be lehet vállalni.(#18489) Ryle
Használtan lehet kapni 40e forint körül 3G -s Huawei S7 Slim -et de az ebben lévő hardver egy kicsit koros már.
Más ebben árkategóriában nincs, 50-60e forint környékén viszont már van Vodafone Smart Tab 7 ami klasszisokkal jobb, igaz alapállapotában Vodafone függő de ha felrakod rá a nem hivatalos ICS -t akkor független lesz tőle. -
tjb007
nagyúr
válasz
Szőröstalpú #18454 üzenetére
Nagyobb az akku és -mint ahogy vamzi is írja- folyamatosan jönnek a SmartQ tabletekre a frissítések/javítások, így majd erre is.
-
tvamos
nagyúr
válasz
koncsik #18431 üzenetére
Nem sokkal tobbe volt nekem az Aurora II... talan 34 lehetett...
z0d1AK
Android 4.1 és 2 Gbájt RAM a SmartQ T30-ban
Ha ebbol is amolyan Cube tortenet lesz, hogy hol van, hol nincs, olyan, amilyen, akkor sokan szallnak majd ki keseru szajizzel belole.(#18394 ) szilchi
En az Aurora II-hoz nem kaptam, sot, amit a Gadmeihez kaptam, azt is elhagytam... neha pedig jo lenne. (Szerintem a repulon felejtettem. Pendriveoztam...)
A Huawei e220-al nekem mas gondom is volt. Nem tudta a tab etetni, melegedett is, es akkor meg dobalta a halozatot. De mondjuk 3G-n... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
Loituma69 #18261 üzenetére
5"-os tabletként használható az Androidnak köszönhetően. Nálam csak GPS szerepét látná el, hiszen van smartphone és tablet is, ez sokadik multimédiás eszközre nem volna szükség.
Ellenben valóban biztosan van olyan, aki tabletként is használja, tegyék, a lehetőség adott. -
anjani182
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Rendeltem egyik ismerősnek Nokia kapacitív styílust, nem akartunk kínait, így esett erre a választás, állítólag mindenhez jó.
Nekem Nokia mobilom van van, azzal tökéletes! De egy vodás Smart Tab 7-el próbálva nem megy! Pontosabban pl. a főképernyőn egyáltalán nem működik, az "Alkalmazások" menüben már minden ikonon megy, de pl. a "Beállítások" almenüben csak kettő opcióra reagál, tehát van 12 opció, 2-re lehet kattintani ezzel a stylussal (Adatvédelem és Kisegítő lehetőségek, azt hiszem), semmi más nem megy ott sem. Természetesen újjal működik!
Mi lehet a probléma? Nem tűnik hardveresnek...
-
gps76
őstag
válasz
tjb007 #18044 üzenetére
Azt hangsúlyozd ki,hogy a Smart Tab ICS rom fekrakása után KÁRTYAFÜGGETLEN lesz!
Az allwinner procira sok helyen max.1.2-nek írják,mert annyit tudna a proci,de a kernelben csak 1000-re van állítva,gondolom rosszabbul sikerült a chip és stabilan nem menne 1.2-ön.(emiatt biztos olcsóbban veszik az ilyeneket a gyártók)
-
tjb007
nagyúr
válasz
Khelben #18038 üzenetére
45e forintért lesz majd megvásárolható a kétmagos, Bluetooth -os MyAudio S8 DC ami azért sokkal jobb mint egy S7 Slim, persze ha szükség van a beépített 3G -re és a GPS -re akkor akkor nagyon nem marad más mint az S7 Slim vagy a Vodafone Smart Tab 7 (ennyiért kis szerencsével már hozzá lehet jutni).
(#18039) bendi806
Létezik, ilyen például a Huawei MediaPad vagy a Vodafone Smart Tab 7 (Vodafone függő alapállapotban), előbbit újonnan 80e forint körül míg utóbbi kártyás csomagban 90, listaáron pedig 107e forintért lehet megvásárolni.
(#18040) tvamos
Nem lehet.
-
gps76
őstag
padi68:nézz át a smart tab fórumba,ott sok problémára találsz megoldást,de a gyári romot érdemes kidobni,joestone fórumtárs fejleszt ics-t,meg az új jb-t,ég és föld a gyárihoz képest.
Ma megnéztem a tacskóban a Myaudio 7-es,meg 9-esét.
A hetes kijelzőben elfogadható,betekintési szögben is csak az egyik irányban megy át negativba egy adott ponton.Sebességben a csak 512 ramot észre lehet venni,be be akad sokszor.
A kilencesnek szép kijelzője van minden szögből,fényerő is van bőven.Hardverban jó az egy giga ram pár dolog elindítása,után 406 foglalt,570 szabad,viszont a proci már kevés ehhez a felbontáshoz,opera böngészővel jóval lassabb a smart tab kétmagos qualcomm procijánal,pedig az 1280-as felbontással "küzd".Nemtudom megér-e 45-öt,de én inkább megvárnám a kétmagos 2x1.6-os rockchipes verziót,annak már elégnek kell lennie.Mondjuk lehet rootolás után a romot kigyomlálva fürgébb lenne mert sokminden fut,de nem biztos.A mókus azt mondta van egy raklappal belőle,ugyhogy szerintem az újabbat akarják árulni,csak kiszórják a "régit". -
padi68
senior tag
Sziasztok,
most jött meg az új vodafone smart tab7:
3 perc után lefagyott
és csak nehezen indult újra, pedig még csak a facebook jelszavam beírásánál tartottam..........10 másodpercig működik majd lezár..... és a voda jel jön be.....
miért lehet ez?
ez a kütyü csak akkor működik ha van benne voda simkártya?
-
-
tjb007
nagyúr
válasz
Jano_023 #17942 üzenetére
Ez egy kicsit érdekes párosítás mivel a kettő nem egy kategória.
A Smart Tab 7 egy kétmagos processzorral és minden jóval (GPS, Bluetooth, 3G) ellátott modell míg a 70w egy kvázi belépőszintű, fele annyit sem tudó modell.
Előbbi drágább, utóbbi olcsóbb, el kell dönteni, hogy mik a fontosak és úgy kell meghozni a döntést Azt viszont vedd figyelembe, hogy a Smart Tab 7 kártyafüggő, szóval ha a 3G -t is szeretnéd használni akkor azt csak Vodafone -os kártyával/előfizetéssel teheted meg.(#17945) padi68
Állítólag a Vodafone nem tilt készüléket.
-
Jano_023
őstag
Sziasztok, a segítségeteket kérném. Ha valasztanotok kellene melyiket vennétek, Smart Tab 7-et vagy Wayteq xtab 70w-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen routert?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen légkondit a lakásba?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AliExpress tapasztalatok
- EAFC 25
- Éjszakai műszak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest