-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telda
addikt
válasz
donjohnson #46847 üzenetére
Meg is vettem, köszönöm!
.
-
Telda
addikt
válasz
donjohnson #46843 üzenetére
10-15eFt, akár használtan is.
Sokat nem szeretnék rá szánni. -
Telda
addikt
Sziasztok!
Nemrég esett úgy hogy váltottam iOS-ra és sajnálattal vettem észre, hogy az eddig a nyelvtanuláshoz használt programok száma, amiket androidon használtam, a appstore-ban a 0hoz közelít.
Ezért szertnék egy olcsó tabletet, amin ezeket a programokat tudnám használni.
Két kikötésem lenne 16:9 7" és megbizható legyen, így valami nagyon alap gépben gondolkozom.
Természetesen minél olcsóbb annál jobb.Köszönöm!
-
Telda
addikt
Hello!
Kinéztem öcsémnek ezt a MyAudio Tablet Series7 708DCC tabletet, számomra elég szimpatikus a hardver ami benne van, csak egy dolog aggaszt a 800x480-as kijelző. Nem kevés az egy kicsit? Ha valakinek van ilyen felbontású gépe meg tudná mondani, hogy nagyon pixeles-e?
-
Telda
addikt
Hali!
Öcsémnek szeretnék egy tabletet venni karácsonyra (persze csak ha jó lesz a bizi
), szóval itt az ideje nézelődni.
Amikre használná:
könyv olvasás
filmnézés 720p bőven elég
zenehallgatás
netezés
egyszerűbb játékok
7 colos elég lenne, az ára pedig 30eFt környéke. Nem igazán ismerem az arákat, szóval lehet ennyiért túl sokat kérek.
Köszi!Üdv
-
Telda
addikt
Hali!
Karácsonyra szeretném meglepni magam egy tablettel, de nem tudom melyiket válasszam.
Valami olcsób kategóriásat keresek és ami lényeg hogy fogadja a sim kártyát, mert a telefont váltanám le vele. Elsőre a Smart Tab 7-et néztem ki, de ahogy látaom nincs rajta hdmi kimenet, csak külön dokkolóval.
Ami mondjuk nem is annyira fontos. Szóva tudtok esetleg még valamit ajánlani a Tab 7 helyett, vagy ez abszolult best buy?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Formula-1
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest