- RX 6600 Aktív Displayport-VGA átalakító probléma
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Hisense LCD és LED TV-k
- Steam Deck
- Dell notebook topic
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
válasz
z0d1AK #18092 üzenetére
Hát, nem tudom...tabletnél alapból feltűnt, hogy ahol működik is, nem úgy megy mint a telómmal.
A telónál ha rányomtam egy ikonra és rajta tartottam, az ikon aktív mivoltát jelezte a készülék, tehát körvonala lett.
Na ilyen a tabletnél nincs...olyan mintha az Android nem tudná hová és mit nyomsz?!
(de ez megint egy baromság)
-
-
anjani182
őstag
Sziasztok!
Segítséget kérnék! Rendeltem egyik ismerősnek Nokia kapacitív styílust, nem akartunk kínait, így esett erre a választás, állítólag mindenhez jó.
Nekem Nokia mobilom van van, azzal tökéletes! De egy vodás Smart Tab 7-el próbálva nem megy! Pontosabban pl. a főképernyőn egyáltalán nem működik, az "Alkalmazások" menüben már minden ikonon megy, de pl. a "Beállítások" almenüben csak kettő opcióra reagál, tehát van 12 opció, 2-re lehet kattintani ezzel a stylussal (Adatvédelem és Kisegítő lehetőségek, azt hiszem), semmi más nem megy ott sem. Természetesen újjal működik!
Mi lehet a probléma? Nem tűnik hardveresnek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Kompakt Gamer Erőmű: Lenovo Legion Y700 Tablet +3db tok.
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest