-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fateys
tag
Myaudio 8 808 DCC
Kijelzője elvileg hd,nem ips a kijelzője,de szerintem teljesen rendben van (ics kijelződe ráértettem)
Hát böngészőtől nem vagyok elragadtatva,de majd lehet telepített másik böngészővel jobb lesz.
Maga a rendszer szerintem gyors és stabil.Néha kilép innen onnan,bár lehet,hogy csak túl közel fogtam a visszalépés "gombhoz".
Magyarosítást gond nélkül feltettem,elvileg semmi ap nem veszett el.Kicsit tényleg meleg a fektetett alsó részénél,de szerintem tűrhető,bár még nem izzasztottam meg keményebb dolgokkal.
Nem tudja vki,ha én media marktba vettem (pécsen),de kaposvári vagyok és van itt myaudio szervíz,akkor vihetem oda ha van vmi,vagy vissza a media marktba?
Ha valaki talál hozzá kijelzővédő fóliát,tokot,majd jelezze pls.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LG LCD és LED TV-k
- Döcögve készül a Panther Lake az Intelnél
- További aktív témák...
- iPad Air 3rd Gen 2019 (Wi-Fi+Cellular 64GB Space Gray)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Új, Garanciális (1-3ÉV) Gamer PC-Számítógép, néve szóló számlával! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest