- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Byk01
őstag
válasz
cidalain #94719 üzenetére
Köszönöm.
Közben ahogy nézegettem teszteket, ajánlókat, láttam a Lenovo M11-et is, mint valamilyen szinten ilyen célra ajánlott eszközt. Tudom, hogy a processzora gyengébb, mint Samué, cserébe árban is jóval lejjebb van. Az igények nem túl magasak, játszani nem ezzel akar a gyerek, ha egy kicsit döcög, azzal még együtt tud élni. Esetleg arról van valamilyen vélemény/tapasztalat?A lányom sulijában a tabletet engedik, túl sok anyag van, amit a netről (jellemzően teamsen) érnek el. Gondolom, úgy vannak vele, hogy egy tablet elég nagy ahhoz, hogy ne lehessen titokban használni, és megfelelő szabályok mellett nem lesz hátrányos hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest