-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabyka
aktív tag
válasz
snooze #93747 üzenetére
Ennyi pénzért nem tíz évre terveztem vele...elég 3-4 év, addigra az akksi lesz kuka. Egyébként böngészni, filmet nézni, ímélezni, egyszerűbb játékokra még sokáig elég lesz. Így 50 felett már nem fogok genshinezni és nem gyűjtöm a felelsleges appokat százszámra. Dex-et nem tud, így oda nem kell sok memó, tárhelynek meg ott a memókártya. De választható belőle a dupla memós/tárhelyes verza is.
Komolyabb játékra meg nem ez való, ott mélyebb zseb kell. Én az igényeimhez vettem a gépet nem mások megítélése alapján. A Tab S9 FE meg ment a fiamnak, nekem az túl nagy volt.
Tulajdonképp egy még épp hordozható méretű mobiltelefon de sokkal olcsóbban
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Házimozi belépő szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netflix
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hardcore pizza és kenyér topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- MacSzerez.com - iPad / 8. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi + Cellular / Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 64GB Wifi Tablet 24 Hónap Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 3500X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N5 Zalmann 600W
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest