Hirdetés
- iPad topik
- Házimozi belépő szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fűtőtestnek sem lehet utolsó a legújabb ROG termék
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsolo
senior tag
válasz
paolinho
üzenetére
Köszönöm a választ,
Nézetm őket és a Blackviw Tab-ban több aszenzor jobb a proci is, szóval mellette döntöttem tegnap délután az Alin kuponnal a full verzió billenytyűzet, folia, tok stb.. 83e Ft volt, este meg szerettem volna rendelni és az outdoor30-as kupon már nem működött.
Elég ideges lettem és hagytam a francba. Ma megpróbálom egy másik fiókból de este már nem volt kedven tökölni vele. Amennyiben nem sikerül akkor veszek itthonról egy 11-es Lenovot mert a Blackview leírás szerint L1 de töbebn írták, hogy valójában L3-as és majd nekem kell genyoznom vele, bármi legyen is az L1
Illetve ha nem EU akkor állítólag a Netfilx nem HD hanem 720p lesz. (Mondjuk ez nem tudom miért fontos számomra, mert a szállodába is viszem az Androidos boxom, valahoyg ez beragadt nálam)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- Jegelve - Eladó iPad Mini (2024) Wifi +eSim Cellular 256GB
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Illetve ha nem EU akkor állítólag a Netfilx nem HD hanem 720p lesz. (Mondjuk ez nem tudom miért fontos számomra, mert a szállodába is viszem az Androidos boxom, valahoyg ez beragadt nálam)
Dr.NX