- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Amazon Kindle
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. október
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rigormortiis
veterán
Nemrég lecseréltem a korábbi tableteket (Xiaomi Pad 5) egy Galaxy Tab 8 Plus-ra, és gondoltam megosztom veletek a tapasztalataimat:
Először is: a Tab 5 a mai napig egy remek ár/érték arányú masina, nem volt vele komolyabb bajom, és engem is meglepett, hogy pl mennyire szép kijelzője van ahhoz képest, hogy csak IPS. A rendszer gyors, a Snapi 860 a mai napig elég szinte mindenre, nyoma sem volt röcögésnek, akadásnak, úgyhogy a mai napig ajánlom azoknak, akik nem akarnak 150 ezernél többet kiadni egy ilyen eszközre.Amiért mégis váltottam, az főként a tény, hogy sikerült nagyon jó áron egy tab s8 Plus-hoz jutnom (kuponhalmozás), és hogy nem tudtam maradéktalanul megbarátkozni a miui-val. Meg hogy nincs semmifajta DeX mód. Meg Quick Share. No és mert a ceruzájának elég nagy "válaszideje" van. Jegyzetelésnél nem zavaró, de rajzolásnál/animáció szerkesztéskor fogalmazzunk úgy, hogy szokni kell. És mert szerettem volna az elérhető legjobbat kapni a pénzemért androidos fronton.
Röviden az s8-ról: piszok kemény versenyző. Nézegettem Apple tableteket is, de a tipikus almás faszságok elriasztottak, illetve amennyiért az s8-at vettem, annyiból csak egy iPad 10 jött volna ki (esetleg tollal, de annak az árát már meg sem néztem), és azért nagyon nem egy liga a kettő.
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Külpolitika
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen routert?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- PayPal
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest