-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
TabletEsBT #86294 üzenetére
A probléma, hogy a kínai cuccok hardveroptimalizálása nem a legjobb. A noname kínai cuccoké meg még rosszabb. A DuoDuogo meg annyira noname, hogy sosem hallottam róla.
Vegyél egy értelmes terméket, valószínűleg minden gondod meg fog oldódni. Samsung, Lenovo bátran vehető. De értelmesebb kínaival is be lehet próbálkozni.
Nem tudom milyen egyéb dologra használnád a tabot, ha másra nem, akkor egy olcsóbb 2 GB ramos Lenovo is elég lehet erre. Ha azért általános felhasználásra is kell, akkor
Samsung A7 SM-T500
Lenovo tab M10 FHD Plus -
Jarod1
veterán
válasz
TabletEsBT #86294 üzenetére
A kínai tabletteken is 4,0 es Bt verzió van, össze vannak párosítva?
Samusuba is 4.0 verzió volt?illetve Xiaominál találkoztam olyannal hogy BT nál van külön állítási lehetőség hogy lásson pl BT hangszórókat,
alapból nem látta a hangszórót,,,, menüjében kellet bekapcsolni,másik : nem lövi ki az appot az android? energiatakarékosság jegyében..
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest