-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
bigyo108 #86283 üzenetére
Ha nem találsz gyári akkut, vagy utángyártottat kínából, akkor örülsz, ha tudsz venni valami akkut, de az zicher, hogy a csati nem lesz olyan. A régiről le kell csapni, és ráforrasztani az újra. Általában nincsenek túlbonyolítva 2 madzag, piros-fekete, kész.
De alin, ebay-en látok utángyártottat, azt kellene bepróbálni, persze ha megéri. Ha nem akkor inkább új tabletNekem is van akkuhibás tabom. De sajna az akku mellett a tápáramkör is elszállt, vagy passz. Kiszedtem az akkut, és raktam helyére egy tápegységet opyan teljesítményre tekerve, mint a specifikáció szerint az akku. És nem ment. Így megspóroltam egy akku rendelést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 5G - 256GB - új, garis (SM-X926B)
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Új - Apple iPad 10.gen 2022 Wi-Fi 256GB Blue - Bontatlan
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged