Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TabletEsBT

újonc

válasz Jarod1 #86295 üzenetére

Szia Jarod!

Köszönöm a kérdéseket és hogy végigolvastad a problémámat. A következőket tudom mondani:
    - elvileg mindegyik eszközön 4-es BT van, a DuoDuogo leírását be is linkelném ide, de annyira noname, hogy nem is találom a neten.
    - A Samsungoknál nem lettek összepárosítva (a Tab A-n nem is próbáltam, az S6-osomon nem engedi), de a kínaiaknál igen. És mégis ez lett az eredmény... Abban amúgy teljesen igazad van, hogy párosítás nélkül a kínaiak még rosszabbul működtek, de a leírt esetek párosítással együtt értendőek.
    - A SumUp APP-ot kilövi az Android egy idő után, ez mindegyik készüléken így volt. De ez nem gond, mert fizetés előtt csak kb 2 másodperccel lassabb, ha a nulláról indul újra, mintha a háttérből nyitná fel. A kínaiakon próbáltam az Energiagazdálkodás (vagy valami hasonló nevű) menüpont alatt beállítani, hogy ne állítsa le, hátha attól jobb lesz, de nem lett.

A gond az, hogy ezek a kínai eszközök tényleg nem látják időnként a kártyaolvasót, miközben az S6-os igen (minden esetben 1 méternél kisebb távolságról beszélünk).

Lehet, hogy ez valami szoftveres kérdés és nem a hardverrel van a baj? Kipróbáltam a DuoDuogon ezt az APP-ot is, de nem hozott eredményt:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=de.bluetoothcpm&hl=en_US&gl=US

Mondjuk ennek az APP-nak annyi hatása valóban volt, hogy folyamatos kapcsolatot tartott fent a bankkártya olvasóval, ha magas prioritásúra állítottam benne a mentett kapcsolatot. Világított is a kártyaolvasón megszakítás nélkül a BT ikon, ami amúgy nem része a normális működésének, viszont így meg nem működött a fizetés.

Köszi még egyszer!

Új hozzászólás Aktív témák