Hirdetés
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
mazda83 #82605 üzenetére
Üdv!
Ugyanilyen tabletet (alldocube xneo) vett az egyik kollégám.
Olyan gondja van vele, hogy a google kereső sávját nem tudjuk kilőni belőle.
Ráadásul a kezdőlap lapozása közben a következő oldalon rálóg az ott lévő ikonokra is.Te tapasztaltál ilyet?
Ha igen, sikerült eltüntetned?Illetve bárkinek bármi ötlete erre a problémára?
-
cidalain
veterán
válasz
bindi94 #82893 üzenetére
Kintről meg jó lehet a frissen megjelent Teclast P20hd elvileg már kapható Gearbesten és Bangoodon is. 120 dolcsi körül van, plusz az okosított posta, plusz biztosítás, de mindennel együtt megáll 40 alatt. Tapasztalatok viszont nincsenek még vele, mert annyira új, kérdéses, hogy az a soc ami benne van, mennyit tud. Ez tudja a B20-as 4G-t itthon
Vagy a Teclast M30, ami tutira jó Helio procival van szerelve. viszont 150 dolcsi kb. És nem tudja a B20 LTE frekvenciát.
-
cidalain
veterán
-
Petrónius
aktív tag
Sziasztok!
Ezt néztem ki magamnak. Nem nagyon értek a tablet-ekhez ezért a véleményeteket kérem. Érdemes megvenni? -
bindi94
csendes újonc
Sziasztok!
Tablet vásárláson gondolkodok. 30-60-ig szeretnék.
Fontos, hogy minimum full Hd-s kijelző legyen.
Amire használnám: Full Hd-s filmet nézése, Youtube, Facebook, esetleg Horizon Go... Pár gatyibb játék esetleg.
Tudom elég tág ez a leírás, így tapasztalatok alapján szeretnék véleményt kérni, hogy kinek milyen van és mi a véleménye róla. Nem gond, ha Teclast vagy hasonló kínai márka. -
cidalain
veterán
válasz
joocek #82885 üzenetére
igen, simán előfordulhat hogy egy LTE képes tab nem támogatja a hanghívást.
ezeket az infókat általában nem közlik egy technikai adatlapon, így utánajárást igényelnek, hogy kiderüljön melyik típus tudja, vagy nem tudja. nem húzható rá gyártóra a dolog, mert van hogy az egyik terméke tudja, a másik meg nem. -
joocek
aktív tag
srácok létezik hogy a lenovo tab m10 lte röl nem lehet hívást indítani?
Ha igen akkor a Samsungok rol sem? ( természetesen LTE változat)
-
cidalain
veterán
GearBest, és Banggood esetén pedig van olyan szállítási mód, amivel nem keletkezik plusz költséged. Mivel a szállítási módhoz tartozik ilyen irányú biztosítás is (ingyen), szóval ha mégis kellene áfát fizetni, akkor a küldő cég ezt neked számla ellenében visszatéríti.
Végeredményben tehát tutibiztos a vámmentes szállítás. -
zebede
őstag
-
426os
őstag
válasz
MrVinyl #82878 üzenetére
Elég jó, de szerintem ez még mindig csak pre-sale. Én p10HD-t vettem EUból, picit olcsóbban.
Ma érkezett meg, alapvetően hozza azt, amit vártam. Kicsit tud nyekeregni, ha csak a sarkán fogom meg, de amúgy rendben van. A káva lehetne keskenyebb. A microSD slot megviccelt kicsit, mert nagyon mélyre kell nyomni a kártyát, hogy beakadjon, már majdnem azt hittem, hogy hibás a foglalat, de végül egy hegyes ceruzával be udtam nyomni rendesen (a körmöm rövidnek bizonyult). -
MrVinyl
csendes tag
Ez mennyire jó vétel125 dollarért?
-
Dr.NX
Topikgazda
-
maki0308
csendes tag
Sziasztok az lenne a kérdésem hogy arra mi a megoldás hogy a pendrivet formázom NTFS re hogy nagyobb méretű filmeket is tudjak rá másolni és ezt szeretném tabletten nézni de ha bedugom a tabletbe akkor az is formáza hogy használni tudja és akkor megint nem lehet nagyméretű filmet ráírni, erre van valami megoldás?
Segítséget előre is köszönöm -
C. s.
addikt
Sziasztok!
A SIM-kártya fogadására is képes tablet SIM nélkül is teljesértékűen működik vagy mindenképp kell bele? És a különféle alkalmazásokkal mi a helyzet? Elképzelhető, hogy lesz olyan, ami akkor is követeli, ha nem indokolt a működéséhez, (ha SIM-nélküli készüléken jól működne)?
-
Zsiráfnyál
aktív tag
Üdv,
Tablet kiegészítőkkel kapcsolatban lenne két kérdésem.Az egyik :
- Milyen ceruzát érdemes hozzá venni, ami stabilan működik is ? Egyszerű, alap felhasználásra kéne (szimplán csak nem szeretem összefogdosni a képernyőt), gyárilag adtak hozzá egy random kínait ingyen, de az kb 30%-ban működik. Érdemes mondjuk alin keresgélni ezeket, vagy van azoknál lényegesen megbízhatóbb / ajánlottabb alternatíva ? Ha számít, Huawei MediaPad T5-höz kéne, random kínai üvegfólia van rajta.A másik :
- Szükségem lenne egy egyszerű távirányítóra, amivel csak a hangerőt tudom kb 1 méterről állítani a tableten (ez a 2 gomb kell rá, volume +/-, semmi más). Szintén alin látok egy csomó ilyet fillérekért, működnek ezek, vagy van ezeknél megbízhatóbb / ajánlottabb alternatíva ?
-
válasz
diablomoid #82865 üzenetére
Nálunk van egy egy Alldocube, kompakt méret, nem rossz, nálunk a gyerekek játszanak vele.
a Kb 30.000 ft-ert ajándék. -
atos30
aktív tag
válasz
Teclast P20hd előrendelhető. De ha gyorsan kell, akkor ez felejtős neked. B20 nélkül is meg lehet lenni Digis ingyennettel :), a P20hd elvileg B20- at is tudja, így azzal sem lenne probléma.
Vagy veszel garanciális használt Samsung T515- öt 40-45 körül. A 2 GB RAM- tól nem kell megijedni. Android 10- el teljesen használható lett.
-
cidalain
veterán
válasz
Ha kell a mobilnet, akkor szükséges a B20 frekvencia támogatása, mert itthon ezen van mindenhol 4G. Emiatt a Teclast P10HD kiesik, az nem tudja.
Teclast M16 inkább csak akkor ha kell a billentyű. De tabletnél, netezgetéshez ez nem létfontosságú. Nem olyan mint egy laptop, csak asztalon áll ilyen szépen, ölben esélytelen használni normálisan a billentyűzetet, és össze is csuklik.
Alldocube csak 3GB ramos, viszont csak 8", ami ölben netezéshez ideális. És olcsó.
Teclast M30 10"-os, 4GB ramos, favoritom a felsoroltak közül.Ez utóbbi kettő közül döntenék. Méret, ram, ár alapján.
-
diablomoid
csendes tag
Sziasztok
Tablet vásárlás előtt állok főleg külföldön gondolkoztam, itthon nem igazán találtam normálisat ilyen olcsón.
Főleg netezésre meg "anyukás" játékokra(candy crush), tehát semmi komoly.
Aránylag gyorsan kellene így eu raktárat preferálnám de ha nincs hát nincs.
A használt gondolata nem igazán tetszik, de ha nagyon nincs más választás akkor az is jöhet. Előre is köszi!
Paraméterek:
-Kijelző méret nem számít
-Minél olcsóbb(de 50 felé nem szívesen mennék)
-Újabb android(8-9)
-sim kártya foglalat netezéshez
-Magyar nyelv
Kérdéses: -legalább 3/32 gb + normális proci pl 8 mag
Ezeket néztem hirtelen:
https://www.banggood.com/Teclast-P10HD-SC9863A-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-4G-LTE-1920+1200-FHD-GPS-Android-9_0-10_1-Inch-Tablet-PC-p-1604834.html?rmmds=category&ID=6246444&cur_warehouse=CZ
https://www.banggood.com/Teclast-M30-X27-10-Core-4G-RAM-128G-ROM-10_1-inch-2_5K-Screen-Android-8_0-OS-4G-Phablet-Tablet-PC-p-1542562.html?utmid=11328&&cur_warehouse=ES
https://www.banggood.com/Teclast-M16-Helio-X27-Deca-Core-Processor-4GB-RAM-128GB-ROM-11_6-Inch-Android-8_0-Tablet-PC-with-Keyboard-p-1594232.html?utmid=11328&&cur_warehouse=ES
https://www.banggood.com/Teclast-P10HD-SC9863A-Octa-Core-3GB-RAM-32GB-ROM-4G-LTE-1920+1200-FHD-GPS-Android-9_0-10_1-Inch-Tablet-PC-p-1604834.html?rmmds=category&ID=6246444&cur_warehouse=CZ
https://www.banggood.com/Original-Box-Alldocube-M8-32GB-MT6797X-Helio-X27-Deca-Core-8-Inch-Android-8_0-Dual-4G-Tablet-p-1392842.html?cur_warehouse=ES
Vagy itthon a Huawei Mediapad T5 60.000 ft ért, viszont ebbe szerintem nincs sim kártya hely. Buta vagyok tabletekből így lehet nyugodtan savazni -
cidalain
veterán
válasz
Sgt. Chris #82863 üzenetére
Factory reset esetleg?
(Vagy nem kell kikapcsolni, újraindítani) :) -
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
rothfb #82862 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat!
nextman: köszi, de az angol nyelvvel ennyire hadilábon nem állok, az értelmezése ment saját erőből is, sajnos a menübe belépve 3 opció kerül elő:
1.download latest version and recovery (ha ezt választom, csatlakozik a wifimre majd rövid tekerés után kiírja, hogy getting package info failed...innen vissza lehet térni a kezdő képernyőre #82858 hsz.)
2. reboot (értelemszerűen ismét a kezdő képernyőre jutok és akkor vagy az 1. pont, vagy 3. pont szerint járok el)
3. shutdown (problem solved...
)
egyébként hosszas kísérletezés után kiderült, hogy egy rövid gombnyomásra amúgy elindul a tablet, használható is, de minden indításkor, újrainduláskor ez a képernyő fogad, nem tudom eltűntetni...
-
válasz
Sgt. Chris #82858 üzenetére
Próbáld a gyári visszaállítást, ha az nem megy és továbbra sem bootol az eszköz, akkor újra kell telepíteni az androidot, ehhez viszont inkább a szerviz az ajánlatos.
-
nextman
aktív tag
válasz
Sgt. Chris #82858 üzenetére
Én nem értek a tabletedhez, de mivel senki nem válaszolt neked, legalább lefordítom, amit kiírt.
1. Nyomd meg a power gombot a folytatáshoz.
2. A hangerő növelő gombot nyomd 3 másodpercig, ott tudod a gépet formázni, gyári beállítást csinálni - Gondolom itt valami menü jön elő, ahol érdemes visszaállítani az eszköt gyárira.
3. Az eszköz nem kapcsol be, ha nincs felhasználói tevékenység.Szummázva vagy a power gomb után bekapcsol, vagy a hangerő gomb 3 mp után eljutsz egy menübe, ahol visszaállíthatod gyárira.
-
peteris
csendes tag
Blackview Tab 8 tabletet megvásárolta vagy kipróbálta valaki? Ha igen, megosztaná a tapasztalatait?
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv Mindenki! HELP Me! :-)
6 éves srácom tabletje (Mediapad T3 10") a csatolt képernyőt produkálja pár napja. Nem értem mit szeretne, vírusra gyanakodtam, de aztán kiderült, hogy az oldal, amire a link mutat a Huawei oldala...az EMUI 10.1-et reklámozza, ami jó dolog de a tabletemen még 5.1.3 EMUI van, az Android pedig 7.0-ás... Mit kelle csinálnom, hogy eltűnjön ez a nyitóoldal, mert a srác így nem tud vele mit kezdeni...ui.: a tablet topicjában is feltettem a kérdést, de elég kihalt...választ onnan nem remélek..hátha ez nem típus specifikus probléma, és valaki, aki már guru ebben,
tud segíteni.
-
Somatom
veterán
válasz
szotyika77 #82855 üzenetére
Mondjuk, egy Rapsberry -t, egy asztalba, falba, stb. épített, érintőképernyős kijelzővel? Megkockáztatom a kijelentést, hogy olcsóbb, mint egy tab.
-
-
cidalain
veterán
válasz
szotyika77 #82851 üzenetére
Neked nem lesz hátrányod belőle, mert nem fogsz semmi google cuccot használni. Böngésző meg van rajta, illetve az ismertebb böngészők elérhetőek a Huawei Alkalmazásboltban (AppGallery) is.
Azt hogy a böngészőt tudod e korlátozni, vagy van e valamimprogi amivel ezt meg tudod tenni, itt tudsz utánakérdezni. [link]
Fontos, hogy jelezd hogy olyan Huawei tabot tervezel amin nincs Google támogatás (én még ilyet nem használtam, ezért nem tudok konkrét választ adni) -
zebede
őstag
35k, Cseh raktár, ingyen posta.
Teclast P10HD 3GB RAM 32GB ROM 1920*1200 FHD GPS Android 9.0 10.1 Inch
[link] -
szotyika77
aktív tag
válasz
cidalain #82850 üzenetére
Köszi a segítséget!
Szerintem több más sport oldalt is néznek akik ott helyben teszik fel a tippmix szelvényeket, úgyhogy 1-2 oldalt futtatnia kellene még.
Szétnéztünk az este, és a Huaweit megtaláltuk mi is. A kérdésem az lenne, hogy nem baj az ha nincs google támogatás? Lényeg, hogy a böngésző menjen, és kész.Illetve ami érdekelne még, hogy meglehet-e oldani valamilyen úton módon, hogy csak és kizárólag a tippmix oldal és 1-2 sportoldalt tudjanak nézni a tabon, ne legyen az hogy böngésznek közbe más oldalakon, vagy letöltenek rá alkalmazást stb..?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad 2025 128GB Cellular 5G 2027.04.20. Apple jótállás
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- Microsoft Surface Pro 4 - M3-6Y30 - billentyűzet nélkül - több darab
- Ipad 9 64Gb wifi+cellular
- iPad 7th. 32GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4268
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest