- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sgt. Chris
aktív tag
válasz
rothfb #82862 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a hozzászólásokat!
nextman: köszi, de az angol nyelvvel ennyire hadilábon nem állok, az értelmezése ment saját erőből is, sajnos a menübe belépve 3 opció kerül elő:
1.download latest version and recovery (ha ezt választom, csatlakozik a wifimre majd rövid tekerés után kiírja, hogy getting package info failed...innen vissza lehet térni a kezdő képernyőre #82858 hsz.)
2. reboot (értelemszerűen ismét a kezdő képernyőre jutok és akkor vagy az 1. pont, vagy 3. pont szerint járok el)
3. shutdown (problem solved...
)
egyébként hosszas kísérletezés után kiderült, hogy egy rövid gombnyomásra amúgy elindul a tablet, használható is, de minden indításkor, újrainduláskor ez a képernyő fogad, nem tudom eltűntetni...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv Mindenki! HELP Me! :-)
6 éves srácom tabletje (Mediapad T3 10") a csatolt képernyőt produkálja pár napja. Nem értem mit szeretne, vírusra gyanakodtam, de aztán kiderült, hogy az oldal, amire a link mutat a Huawei oldala...az EMUI 10.1-et reklámozza, ami jó dolog de a tabletemen még 5.1.3 EMUI van, az Android pedig 7.0-ás... Mit kelle csinálnom, hogy eltűnjön ez a nyitóoldal, mert a srác így nem tud vele mit kezdeni...ui.: a tablet topicjában is feltettem a kérdést, de elég kihalt...választ onnan nem remélek..hátha ez nem típus specifikus probléma, és valaki, aki már guru ebben,
tud segíteni.
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv! Lányomnak karácsonyra tervezek egy tabletet venni, a jelenlegi Sasmung Galaxy TAB3 10.1 helyett, illetve mellé...
Nem követtem a tablet-piacot, az olvasottak alapján a max. 60 ezres kategóriában a következő 2 típus versenyez
Huawei T3 10 16GB/LTE (a telefonjaim miatt effelé húzok)
Lenovo TAB4 10Ha van egyéb ajánlott típus, örömmel meghallgatom a javaslatot!! Nyilván csak jobb paraméterekkel rendelkező jöhet szóba...
Tehát:
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 9"-10"
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? ÚJ
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről (pl. eMAG, Expansys, Amazon, kínai webshopok stb.) való beszerzés is opció? Itthon a garancia végett
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Youtube, net, alap játékok
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül. max. 60.000,-Extra: jó üzemidő, 3G/4G/LTE, SD bővíthetőség, minimum 1280-as felbontás
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv! Olyan kérdés fordult meg a fejemben, hogy a Galaxy Tab 3 10.1 3G tabomra OTG kábelen keresztül tudnék varázsolni valamilyen technikával USB-s DVB-t sticket? Már nemcsak fizikailag, hanem, hogy működjön is a TV vétel...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Tud valaki segíteni abban, hogy egy Galaxy Tab3-ast hogyan tudnék összehozni egy Huawei (Inviteles) USB-stick modemmel (E3131)???
Rádugtam OTG kábellel, de semmi, meg se röccen, bár a modem villog, de nem telepedik, és természetesen a net sem működik... Van valami trükk, hogy legyen mobilnetem ezen a módon?Tudom, hogy van saját topic, de az sajnos eléggé halott...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Samsung Galaxy Tab 3 10.1 3G tabletem. Áruljátok el, hogy mi a trükkje annak, hogy a Galaxy S+ telefonomból áttegyem a T-Mobilos SIM kártyát a táblába??? Hiába a piktogram, sehogy nem tudom belemanőverezni. Belefeszíteni, beletörni nem szeretném érthető okokból...
Átfutott az agyamon a méretre vágás is, de akkor meg hogy teszem vissza a mobilomba??
Köszi!
-
Sgt. Chris
aktív tag
Ja értem... :-) Én is tapiztam mindkettőt, tetszett a Sony is, de valamiért a Samu felé húzok. Bár itt is a páromnak lenne, egyenlőre net nélkül, de a 3G-hez ragaszkodok, ha későbbiekben kell a net, akkor ne kelljen kábelekkel, meg modemekkel vívnia... A fehér szín is csajosabb :-)
Egyenlőre kérdéses számomra, hogy tudom-e normálisan használni majd egy billentyűzettel, amolyan mini laptopként gépelni...
-
Sgt. Chris
aktív tag
Miért? Mi a negatívuma a tapasztalataid alapján? Most igazából olyan gépet keresek, amit írtam is, de 10.1" képernyő 1280*1024-es felbontás, 3G/LTE, csatlakoztatható billentyűzet az elvárások. Főként netezés, film és zene a profil, viszont a következő fél évben konzultációkra kéne valami amivel tudok gépelni, jegyzetelni...
Eddig tesóm laptopját használtam, de mostmár neki is kell a gépe... -
Sgt. Chris
aktív tag
Egyébként a 2-es és a 3-as Galaxy Tab közötti árkülönbség megjelenik a teljesítményben vagy csak parasztvakítás?
Illetve a Wayteq 100Dci 3G összemérhető pl. a Galaxy Tab 2-vel? A Wayteq frissebb kiadás, de minőségre és megbízhatóságra állja-e a sarat?
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv!
Érdeklődnék, hogy az alábbi tabok közül melyik esik az ajánlott kategóriába?
1. Galaxy Note 10.1 LTE N8020
2. Sony Xperia Tablet Z LTE
3. Galaxy Tab 3 10.1 LTE
4. Galaxy Tab 2 10.1 3GEz az én sorrendem.
Ami fontos, mint látható 10,1" méret, LTE vagy 3G kompatibilitás, nem árt a GPS sem. Esetleg tudnátok-e olyan helyet, ahol normális konstrukcióban részletre is megvásárolható valamelyik?
-
Sgt. Chris
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérnék, mivel tablet vásárlás előtt állok...
Több verzió kavarog a fejemben:
1: Samsung Note 10.1 LTE/4G T-mobilos (aktuális akcióban 0Ft+9660FT-os netcsomag hűség 2 évig...)
2. Wayteq 100dci 3G + fizetek elő egy mobilnetes csomagra (Telenor, T-mobile, Voda)
A kérdés az, hogy jobban járok-e egy előfizus tablettel, vagy veszek egy függetlent?
A Wayteq féle megoldás 60k, a mobilnet mondjuk 5-6k*24 hónapra... Cakompakk....200k.
Tehát gyakorlatilag ugyanott vagyok...Van még pár gondolat a fejemben, de ha lenne olyan verzio, amire nem gondoltam szóljatok! :-)
-
Sgt. Chris
aktív tag
[link] Pipo Max M9Pro
Üdv Urak! Ezzel a táblával valami tapasztalat? Esetleg a webshopról? (Tudom, kínai, no gari, meg ilyesmi kockázatok, de ennyiért ez a konfig akkor is csábító....)
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv Urak! Teljesen új vagyok a témában... Nézelődök, szűkítem a kört.. Jelenleg egy Overmax Dualdrive Max tablettel (GPS, DVB-T, Wifi, 9,7") szemezek. Szimpatikus a GPS és a DVB-T+a méret. Ebben a kategóriában nem nagyon találtam ilyen speckókkal rendelkező versenyzők.
Ebben az 50-60k-s kategóriában tudtok ajánlani valami ellenfelet? A fontos a 9"-10" körüli kijelző, GPS és WIFI. Örülnék a 3G-nek, meg a DVB-T-nek, de ez így együtt felejtős ennyiért gondolom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest