- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Projektor topic
- Milyen joysticket vegyek?
- Amazon Kindle
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82937 üzenetére
Én is erre használom. Mondjuk, a fullHD nekem nem fétisem. Ha Budapesten beülök az autóba, akkor Ulmig (kb. 8-10 óra) egyszer fel kell töltenem powerbankról. Otthon, meg a kamionban ez nem szempont. A hangminőség nem az igazi, de erre való a füles. A necces pont a tok, mert ekkora mérethez nincs normális. Én egy ilyen Hadron Tab 01 tartót használok hozzá. Otthon is. Csak, én vmi 3:1 csomagolásban kaptam, volt hozzá egy autós fejtámlára rakható konzol is.
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82933 üzenetére
A P20HD -ban ugyanaz a Spreadtrum SOC van.
A másik kettőben Mediatek Helio X27, ami kb. középkategóriának felel meg. Azt már nem nyomoztam, hogy az M30 tudja-e a B20 -at. Egyébként ezt a hsz. -t épp egy M16 -on írom. Ez elvileg tudja a B20 -at, de az enyémben még sosem volt SIM. Viszont, ez sem egy gamer cucc. Most full fényerőn van és netezés közben is forró a hátulja. Mondjuk, ez érthető ebben a melegben. -
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82931 üzenetére
Elvben jól hangzik, DE!
Biztos, hogy semmilyen bugja sem lesz javítva.
Egy kínai dzsunka CPU dolgozik benne, 28nm -en, tehát garantáltan zabálós és melegedős.
Ehhez egy PWR8322 -es GPU társul. Pl. a Nokia C3 -ban van ilyen, szóval ez is belépő szintű. Egyszóval azért olcsó, mert rizikós. -
cidalain
veterán
válasz
bindi94 #82900 üzenetére
simán vehető az is.
Jó Helio alap, átlagnál nagyobb 11,6" kijelző. gyári billentyűzet (ami hasznos ha kell gépelni sokat, viszont ezt ölben nem lehet úgy használni mint egy laptopot, csak asztalon marad meg normálisan így)
azért nem írtam, mert 60 párezer forint, ami az elméleti költséghatárod felett van kicsivel. -
cidalain
veterán
válasz
bindi94 #82893 üzenetére
Kintről meg jó lehet a frissen megjelent Teclast P20hd elvileg már kapható Gearbesten és Bangoodon is. 120 dolcsi körül van, plusz az okosított posta, plusz biztosítás, de mindennel együtt megáll 40 alatt. Tapasztalatok viszont nincsenek még vele, mert annyira új, kérdéses, hogy az a soc ami benne van, mennyit tud. Ez tudja a B20-as 4G-t itthon
Vagy a Teclast M30, ami tutira jó Helio procival van szerelve. viszont 150 dolcsi kb. És nem tudja a B20 LTE frekvenciát.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- Linux Mint
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- Autós topik
- Jövő hónapban érkezik a Sacred 2: Remaster
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Végre elkezdődik a DGX Spark gépek szállítása
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Air 5. Gen M1 2022 10.9" (Wi-Fi+Cellular 5G ) 256GB Space Gray , üzletből, garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad 11 2025 Wi-Fi+Cellular 5G ( eSIM ) 64GB Blue, pár töltéssel, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5410 i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest