- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- ASUS ROG Ally
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82937 üzenetére
Én is erre használom. Mondjuk, a fullHD nekem nem fétisem. Ha Budapesten beülök az autóba, akkor Ulmig (kb. 8-10 óra) egyszer fel kell töltenem powerbankról. Otthon, meg a kamionban ez nem szempont. A hangminőség nem az igazi, de erre való a füles. A necces pont a tok, mert ekkora mérethez nincs normális. Én egy ilyen Hadron Tab 01 tartót használok hozzá. Otthon is. Csak, én vmi 3:1 csomagolásban kaptam, volt hozzá egy autós fejtámlára rakható konzol is.
-
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82933 üzenetére
A P20HD -ban ugyanaz a Spreadtrum SOC van.
A másik kettőben Mediatek Helio X27, ami kb. középkategóriának felel meg. Azt már nem nyomoztam, hogy az M30 tudja-e a B20 -at. Egyébként ezt a hsz. -t épp egy M16 -on írom. Ez elvileg tudja a B20 -at, de az enyémben még sosem volt SIM. Viszont, ez sem egy gamer cucc. Most full fényerőn van és netezés közben is forró a hátulja. Mondjuk, ez érthető ebben a melegben. -
Somatom
veterán
válasz
bindi94 #82931 üzenetére
Elvben jól hangzik, DE!
Biztos, hogy semmilyen bugja sem lesz javítva.
Egy kínai dzsunka CPU dolgozik benne, 28nm -en, tehát garantáltan zabálós és melegedős.
Ehhez egy PWR8322 -es GPU társul. Pl. a Nokia C3 -ban van ilyen, szóval ez is belépő szintű. Egyszóval azért olcsó, mert rizikós. -
cidalain
veterán
válasz
bindi94 #82900 üzenetére
simán vehető az is.
Jó Helio alap, átlagnál nagyobb 11,6" kijelző. gyári billentyűzet (ami hasznos ha kell gépelni sokat, viszont ezt ölben nem lehet úgy használni mint egy laptopot, csak asztalon marad meg normálisan így)
azért nem írtam, mert 60 párezer forint, ami az elméleti költséghatárod felett van kicsivel. -
cidalain
veterán
válasz
bindi94 #82893 üzenetére
Kintről meg jó lehet a frissen megjelent Teclast P20hd elvileg már kapható Gearbesten és Bangoodon is. 120 dolcsi körül van, plusz az okosított posta, plusz biztosítás, de mindennel együtt megáll 40 alatt. Tapasztalatok viszont nincsenek még vele, mert annyira új, kérdéses, hogy az a soc ami benne van, mennyit tud. Ez tudja a B20-as 4G-t itthon
Vagy a Teclast M30, ami tutira jó Helio procival van szerelve. viszont 150 dolcsi kb. És nem tudja a B20 LTE frekvenciát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Tab A9 (SM-X115) 4GB/64GB
- Új, bontatlan iPad 10 2022 10.2 64GB Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- iPad 10/11(A16/Gyári Apple Bill./2026.05.09.Apple Gar./
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest