-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
csendes #64539 üzenetére
A kinai amerikai töltőt csomagolt hozzá,ezért az első töltések 1AH-s usb-s töltővel lett töltve amit simán vett,majd amikor megjött az eu-us adapter,akkor let töltve a a gyári nem usb-s töltővel,mint amilyen a laptopok töltője,ami 2AH-s,ezzel egyszer vette a töltést,majd a töltő képernyő jött be a töltésnél,csak nem indult el a tőltés,mintha lefagyott volna a töltő képernyőnél
-
milkabrams
őstag
Lehet valamit tudni a shield tablet k1 megjelenéséről és hazai áráról?
-
Sziasztok,volna egy problémám,lehet hogy valakinél már előfordult,hogy nem kapcsol be a tablet,de ha rádugom a gyári 2Ah- töltőt,akkor képen látható képernyő látszik,és semmit nem csinál reset-re sem,ez egy új noname tablet,amit már 3 szor sikeresen feltöltöttem usb-n kersztül,majd a lemerülést követően már csak a képen látható képernyő jott be,volt valakinek ilyen esete?
-
tjb007
nagyúr
válasz
Axel007 #64533 üzenetére
Inkább az X98 Pro-t; ez az eMMC dolog meg az összes többi gyártónál ugyanígy igaz lehet. Bármelyik gyártó bármikor cserélhet beszállítót.
(#64534) csendes
Legalábbis abban a példányban, ami a tesztet készítőnél volt. Egy másik szériában lehet Toshiba, a harmadikban meg megint más.
-
tjb007
nagyúr
A Media Marktnál is lesz fekete péntek e hét pénteken, Red Friday néven fog futni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
szekra #64518 üzenetére
Jó választás az A8 is, bár komolyabb játékokhoz már kevésnek bizonyulhat a processzor (pontosabban a GPU). Ezen kívül ajánlott még a Huawei MediaPad T1 8.0, a WayteQ xTAB-8X, az Alcor Access Q882M, az Alcor Zest Q880I, valamint a refusbished ASUS modellek is (TF103C/CX/CG, ME103K).
(#64521) Axel007
Az itthoni best buy-nak mondható ajánlatok eltörpülnek a kínai ajánlatok mellett, szóval ha nem probléma a külföldről való beszerzés, akkor érdemesebb onnan rendelni.
Mindhárom általad kinézett modell jó választás lenne, bár utóbbi kettő még csak most fog piacra kerülni, szóval túl sok tapasztalaton alapuló vélemény nem áll rendelkezésre. A Teclast X98 Air 3G meg ugyan egy jól bejáratott, jól ismert és népszerű modell, de hardveresen elmarad a másik kettőtől. Emiatt (meg amiatt, hogy nincs jelentős árbéli különbség) érdemesebb olyan modellt választani, amiben már az újabb generációs Atom processzor (Cherry Trail Z8xxx), valamint 4GB RAM van. 65-ből viszont egyik ilyen sem fog kijönni, egyelőre csak Kínából rendelhetőek, ami azt jelenti, hogy az áfát is meg kell még pluszban fizetni. EU raktárból csak az előző generációs modellek jönnének ki ennyiből, azok közül ezeket érdemes választani: Teclast P98 4G, Teclat X98 Air 3G, ONDA V919 3G AirA melegedés meg a Z3736F és a Z8300 esetében is mondhatni azonos, termelés alatt mindegyik simán felmegy 75-80 °C-ig is, persze ez modellfüggő is. Némely gyártó hatékonyabban oldja meg a hűtést, némely meg kevésbé hatékonyan.
(#64523) dragonfx
Nem rossz az sem.
(#64527) Suprax5
-
csendes
addikt
válasz
Suprax5 #64527 üzenetére
[Nexus 7 2013 refurbished WiFi], illetve van ugyanez 4G-vel [Nexus 7 2013 refurbished LTE]
-
Suprax5
csendes tag
Sziasztok!
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 7
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? itthon
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) internet, film
■ Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Lehetőleg konkrét összeget adj meg, ne rébuszban írd körül.
50.000 Ft2GB Ram.....az szerintem kellene.
-
csendes
addikt
válasz
papeti01 #64519 üzenetére
Nem kell félni tőle, gyakorlatilag mostanra a Lenovo leányvállalata: [link], de már előtte is a német piacon ismertek voltak. Ráadásul a hivatkozott cikk szerint 3 év garanciával adják ebben az akcióban ezt a tabletet. Android 5.0 (Lollipop) van rajta és "egy rakás egyéb alkalmazás", egyelőre többet nehéz mondani innen.
-
Gothmog
senior tag
válasz
csendes #64509 üzenetére
Köszi szépen, bejött a tipped! Valóban ez volt a probléma alapja. Ráadásul én okoztam figyelmetlenségből...
(Néhány haszontalan alkalmazás letiltásakor véletlenül - magam sem értem, hogy miként nem vettem észre - a Google-t is letiltottam
) De a lényeg, hogy kiderült a dolog, és így már gond nélkül működött a dolog.
-
rantotta
csendes tag
Sziasztok,
napokban vettem két Lenovo Tab 2 tabletet, egy 7-es és egy 10-es méretűt.
A kisebbiken 4.4.2 van, a nagyon 4.4.4
A kisebbiken tudok több felhasználói profilt létrehozni (külön bejelentkezés), a nagyobbikon nem.
Ez a funkció nekem nagyon fontos, a 10-esen is szeretném használni.
Van erre mód 4.4.4 alatt?
Köszönöm! -
Axel007
tag
Sziasztok!
Érdeklődni szeretnék, hogy 9,7" és 10" környékén most melyik a best buy vétel.
Itthoni és külföldi vásárlás is megfelel.
Amire használva lenne e-book olvasás, internetezés és játék (CSR, FF6, World Conqueror 3).
A max. összeg 65.000 Ft lenne.
Amiket eddig nézegettem:
Teclast X98 Air Win10 + Android 5.0 3G Phablet
Onda V919 Air CH Tablet PC
Teclast X98 Plus Tablet PCKérdésem az Intel 3736F és a Z8300 mennyire melegszik (pl. a fent említett játékok alatt).
Esetleg, ha van más amit tudtok ajánlani a fent említett használatokra, meghallgatom. -
cidalain
veterán
válasz
wolfman #64517 üzenetére
A kepernyo feloldasi kodot. Ami nem pin volt hanem minta: 3x3 potty es megadott sorrendben huzva erinteni nehanyat.
Magyarra forditva elfelejtettek a belepesi jelszot, es tiltasig probalgattak, es nem jott ossze.
Azzal a google fiokkal amivel a playbe is be vannak jelentkezve fel lehet oldani.
(Persze "talalt" tabnal ez nem megy ugye. Talan egy factory reset meg mukodhet, abban viszont nem tudok segiteni, nem ismerem a konkret tipust) -
szekra
addikt
Sziasztok!
10 éves gyerkőcnek néznék tabletet, ezt néztem ki első körben.
Hány hüvelykes legyen a kijelző? Minimum 8"
Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Mindenképpen új.
Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? Mindenképpen itthonról.
Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, internet, filmnézés stb.) Játék, filmek, netezés.
Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? Max. 40.000 Ft.Köszi!
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Van nálam egy Androidos DPS Dream 7 tablet. Bekapcsoláskor azt írja ki, hogy
'Túl sok mintarajzolási próbálkozás
A feloldáshoz jelentkezzen be Google fiókjával.'Ez mi a fene?
Mit rontottak el benne? -
tjb007
nagyúr
válasz
blaca83 #64510 üzenetére
Mivel az internetezés fog prioritást élvezni, ezért inkább az ASUS ajánlottabb a 2GB RAM miatt.
(#64512) rocket
Valóban agyon volt reklámozva tavaly, de az volt az első, kellett a hírverés. Romániában lesz, csak magukkal szúrnának azzal, hogy a magyarok kimaradnak a buliból. Jövő hét péntekig amúgy is több mint egy hét van még, addig még bőven van idő reklámozni.
(#64514) papeti01
Nagyon jó.
-
papeti01
senior tag
-
Gothmog
senior tag
Sziasztok!
A fórumban kapott tanács nyomán megvettem édesanyámnak (az egyelőre meglepetés) tabletet: ASUS Memo Pad 8 ME581C típus.
Gondoltam, hogy feltelepítek pár hasznos dolgot Google Playről, azonban már az elején egy számomra érthetetlen hibába ütköztem. Történetesen nem tudom a Google fiókját hozzáadni a tablethez. Minden próbálkozásomnál "Sikertelen bejelentkezés. Probléma merült fel a Google szervereivel való kommunikáció során. Próbálkozzon később." üzenetet kapok. Wifi jel maximális erősségű, net-kapcsolat betonstabil, a böngésző gond nélkül megy is a tableten.
A saját tabletemre ugyanonnan, ugyanakkor gond nélkül hozzá tudtam adni édesanyám gmail-es fiókját (majd töröltem is onnan), tehát nyilván nem a Google szerverei környékén keresendő a baj.
Valami ötlet?
-
tjb007
nagyúr
válasz
RaverShox #64504 üzenetére
Nem mindenképpen, de inkább azt (ha már sok játékról van szó).
(#64506) dragonfx
November 27 a hivatalos, de ez csak az USA-ra vonatkozik mivel ez egy ottani "ünnep". Minden máshol akkor tartják (már ha tartják) amikor kedvük tartja. Itthon például az Extreme Digital e hét pénteken fogja tartani, az eMAG meg a jövő héten (kizárásos alapon mivel több péntek már nem lesz novemberben).
-
dragonfx
veterán
11.20.,vagy 11.27.en lesz black friday mert en is hallottam rola.uzletek listajat tudjatok?
Esetleg azt gearbesten lesz valami.
A cube t8 akkor jobb mint a techlast ph80?de azert megveheto nem? -
tjb007
nagyúr
válasz
Whysperer #64501 üzenetére
Nem és nem. Úgy látszik átsiklott a figyelmed a videó leírásán, amiben le van írva, hogy a SplashTop (de nem csak ezzel, mást is lehet használni) nevű távoli asztal alkalmazással működött (és működik) ez a fajta "varázslat". Magyarán nem a tableten futott a játék, hanem a PC-n, amit a tablet kijelzőjén keresztül vezéreltek.
A WOW-val tableten való játékhoz továbbra is Windowsos modell szükségeltetik.
-
Whysperer
addikt
válasz
tjb007 #64500 üzenetére
Szóval ,ah vezsek egy egyszerű 2 magos tabletet amiben van Wifi. rakok bele egy nagy SD cardot. Rátelepítem a WOW-t és megy? Klassz.. Nem raidet akarok csak sokszor cégnél ülök és várom,hogy lefusson a 30 perces simuláció. és közben tudnék pepecselni mondjuk WOW-val.
De Androidos tabletre,hogy lehet Battlenetet telepíteni meg Windows-os játékot elindítani?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple Magic Keyboard iPad Pro 12,9" 2021 (6th Gen), fekete - HU / Apple Pencil 2
- iPad Pro M4 13" 256GB wifi hibátlan 2025.06.06. Apple jótállás
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy TAB S7 Plus 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A25 5G / 8/256 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest