Hirdetés
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Hobby elektronika
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Projektor topic
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
nextman
aktív tag
válasz
cidalain
üzenetére
Hat szerintem minimum 32 GB kene, amire lehet telepiteni.
A 8 abszolut szivas. Igen, nekem is ilyen van, a 3.6 GB szabad hely semmire nem eleg. Valamelyik nap a fifa16-ot szerettem volna telepiteni, es nem tudtam annyi helyet felszabaditani, hogy sikeruljon. Pedig toroltem mar le browsert, meg olyan alkalmazasokat, amiket hasznalnek. Letorolhettem volna mondjuk meg az office alkalmazast, dehat szuksegem van ra. Van 7-8 olyan alkalmazas, amire egyszeruen szuksegem van, es ezek melle 1 nagyobb jatekot nem lehet telepiteni, nem hogy tobbet. Es miert ne lehetne mondjuk 10 jatek valakinek a tabletjen? Egy PC-n lehet, de egy tableten nem? Miert, akinek tablet van, az igy jart?
Ugyanmar.Meg a kulso tarhoz meg NAS-hoz annyit szolnek, hogy pont ez a baja, hogy nem lehet azokra telepiteni.
Pont igy jartam, mint aki elobb ezt a kerdest felvetette. Vettem egy 8GB-os tabot, amikor betelt a hely vettem egy 32GB-os SD kartyat. Aztan ledobbentem, hogy nem tudok ra telepiteni. Akkor mi a bubanatra hasznaljam az SD kartyat? Taroljak rajta csaladi videokat, vagy mire jo?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Samsung Galaxy S23 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Dr.NX