-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
_GT_
csendes tag
válasz
csendes #58998 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Az tiszta, hogy kártyával tudom bővíteni a tárhelyet, csak abban nem vagyok biztos, hogy ez működés szempontjából megegyezik-e azzal mintha a belső tárhely lenne nagyobb. Arra gondolok, hogy ha az Android és a Windows miatt eltérő filerendszer kell a kártyára, akkor ketté kell partícionálni. Ezzel az a probléma, hogy a Windows és az Android is csak az első partíciót látja a kártyán, legalábbis valami ilyesmit olvastam a tablet fórumában itt.
Vagy nem bonyolult ennyire? Lehet 1 partíció a memóriakártyán, és az Android és a Windows is eléri ugyanazt a partíciót?
A 64 gigásra azért gondoltam, mert az még telepített programokkal is elég mindkét rendszernek, a memóriakártyára meg csak olyan dolgokat teszek amik a működő rendszernek szervesen nem részei.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Gamescom 2025 - Az összes bejelentés egy helyen
- További aktív témák...
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- Újszerű Samsung Galaxy Tab S8 5G (128GB) 1 ÉV Garancia!
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN I3 NEO A-Data 650W
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest