- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- OLED monitor topik
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
fityere #67322 üzenetére
szvsz még az a durván 20 rugó különbség ellenére is megérheti megvenni a jobbat: SD-t ugyan rakhatsz a kicsibe később, de RAM-ot nem.
de hozzá kell tenni, hogy az átlag felhasználáshoz elég a 2 GB is. játékoknál nem tudom milyen szintűeket futtatnál.
de rövidre zárva:
ha nagyon árérzékeny vagy akkor elég a 2/32 is.
ha nem ezen múlik vedd a jobbat -
melan
senior tag
válasz
fityere #54178 üzenetére
Én az Lg 8.3-at néztem ki magamnak, még kicsit hezitálok a 8.4 és az lg között. Ahogy elnézem, most épp hasonló árban vannak. Melyiket éri meg választani? A Samu nekem erősebbnek tűnik, de az Lg-nek meg jobb az optimalizáltsága és az akkuja - ha jól olvastam a sorok között...
-
HagaNRG
őstag
válasz
fityere #54086 üzenetére
Köszi!
180 ezer az még most hirtelen húzós, lévén, hogy alig pár napja hoztam el a TF700-at. Ha beleszámolom a bukást is, amivel tovább tudnám adni, akkor reálisan, 12" körüli gépet most közel +100 ezerért kapnék. Ez most nem játszik. Úgy gondoltam, valahol +50 ezerből még megúsznám a dolgot, de már az is majdnem egy full jó tablet ára.
Inkább még várok... -
tjb007
nagyúr
válasz
fityere #53923 üzenetére
Ez alapján borítékolható a 100 ezer forintos (vagy még egy kcisivel több is az Artisjus srac és az áfakülönbözet miatt) ár.
(#53924) stewe780
Ha nem lenne megszabva az ár, akkor vagy a Sony Xperia Z2 Tabletet, vagy a Samsung Galaxy Tab S 10.5-öt, vagy esetleg még az ASUS Transformer Pad TF303CL lenne az, amit ajánlanék.
A legolcsóbban 2GB RAM-ot pedig az ASUS ad a MeMO Pad FHD 10 személyében (75 ezer Ft Media Markt). -
-
válasz
fityere #48587 üzenetére
A samum,ha nem akarod rootolni, mert az gari vesztessel jar, (efuse chip + samsung knox miatt) illetve az intel proci miatt a nativ alkalmazasoknal lehetnek gondok , de keves olyan appba tudsz belefutni.a lenovo is jo dontes also kozep hw es nagyon kellemes uzemido...kulsore a yoga mi dent visz, a samu is jo uzemido .... ha az erosebb vas kell samu ha az extrem jo uzemido akkor lenovo.
-
tjb007
nagyúr
válasz
fityere #48550 üzenetére
Játékra ezek közül inkább a Samsung Galaxy Tab 3 10.1 ajánlott, viszont ha fontos az üzemidő is, és ezért hajlandó vagy a teljesítményből beáldozni, akkor a Lenovo Yoga Tablet 10.1-et válaszd.
(#48556) bonifa333
Mondhatni mindhárom ugyanazt nyújtja, szóval lényegében mindegyik melyiket választod. A felbontásuk miatt viszont csúcssebességre ne számíts, a GPU határon dolgozik már.
Akkut meg egyikben sem lehet cserélni. Pontosítok. Lehet bennük akkut cserélni, csak épp a szervizben.(#48557) Findzs
Ez a felbontásos dolog mindegyik Androidos tableten így működik.
A multimédiás tartalmak natív felbontáson fognak megjelenni a külső megjelenítőn függetlenül attól, hogy mekkora a tablet kijelzőfelbontása; maga a rendszer viszont, ha nem éri el a megjelenítő natív felbontását felnagyítódva fog megjelenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- BestBuy topik
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Béta iOS-t használók topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Windows 11
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- További aktív témák...
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged