-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Üdv! Mire nagy nehezen eldöntöttem, milyen tabot vegyek 70.000 Ft környékén, belefutottam ebbe az edigitalos Black Friday akcióba. Szóval most erősen gondolkozok, hogy a 8" helyett inkább 10" legyen, hátha belefutok egy jó akcióba. De képtelen vagyok most újra teszteket és fórumokat nyálazni, megköszönném, ha kisegítenétek, milyen 10"-os tabletet érdemes venni 100.000 Ft-os kategóriában. A Lenovo Yoga 2 és az Asus MemoPad ME302KL tűnt fel elsőre, de minden érdekel.
Fontos az akkuidő, a minőségi összeszerelés, FHD kijelző, várható frissítések. Elsődlegesen tanuláshoz kell, de gondolom ezek már bírják, ha egyszerre van megnyitva egy nagy méretű pdf, egy szótár böngészőben, meg mondjuk egy FB groupchat. 3G, GPS lényegtelen. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (241)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (239)
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest