-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
danilla
őstag
Hát igazából valamilyen szinten meg is értem, hogy csak azokat nézte meg amik őt érdekelték, ha mindenki kívánságát teljesítte volna és megnéz "millió" programot, akkor tesztvideó jópár órásra duzzadt volna. Nem fizetünk neki a tesztért, ezért követelőzni sem szabad, örülj neki, hogy van legalább egy magyar teszt (bár szerintem hiányos és az előadás mód is hagy maga után kívánni valót, de ez az én szubjektív véleményem, örülök neki, hogy van).
Skype videóchattel teljesen értelmetlen lett volna foglalkoznia, mivel egy androdidos rendszeren sem működik még, hangsúlyozom még. Mondjuk engem sem érdekel túlzottan, engem inkább a Gtalk videóchat-e érdekel, ami a 2.3.4-es drodiverzióval jön ki, és remélem rá lehet majd varázsolni a Pov-ra, mert egyre jobban hajlok felé, és valszeg hétfőn meg is rendelem (ha csak valaki le nem beszél róla, ész érvekkel).
Mondjuk azt hozzáteszem, hogy nem akarok éjjel nappal videóchatelni, de ha már van előlapi kamera a kicsikébe akkor egyszer ki akarom próbálni.z0d1AK: ez nagyon jó hír, köszönöm szépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Air 5 M1 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4505
- iPad Pro 11" 3rd gen, M1 8 mag, 8GB, 128GB Wi-Fi + Cellular, , asztroszürke
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPad air 4 64GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iPad Pro 12,9 2TB 5. generációs M1 chip 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3234
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő