Hirdetés
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- A processzorba integrált hűtésen dolgozik a Microsoft
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen érdeklődöm-e. Eléggé új nekem ez a tablet dolog, viszont kellene a tesókámnak egy, de átfogó útmutatót a fellelhető készülékekről nem nagyon találtam. Ha rossz helyen kopogtatok, vagy van valami hasznos iromány, akkor irányítsatok át!
Ami kellene nékem:
7", 1024-es felbontás
3g modem
fehér szín
memóriakártya bővíthetőséggel
Netezésre, képnézegetésre, szerkesztésre, zenehallgatásra, esetleg filmnézésre (nem lenne rossz egy kimenet amivel TVre lehet kötni) lenne használva, szóval ilyen alap user cuccokra egy analfabétának
Ami még fontos, hogy olcsó legyen, szóval nem kell feltétlenül csúcsminőség, meg 4 mag, stb.
Az sem lenne hátrány, ha ilyen 30-40k-ba beleférne (akár ebayről, használtan, trékomnál, valahogy).Nem tudom mik az alternatívák, ha egyáltalán nem röhejes az óhajom ennyiért
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Eladó iPad Pro 11" (3. generáció) Wi-Fi + Cellular, 128GB + Apple Pencil 2 + tok + üvegfólia
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Pro m2 11" hibátlan 2026.07.26. Apple Care + full dobozos
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3271, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest