- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- 3D nyomtatás
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- ASUS notebook topic
- Hobby elektronika
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
z0d1AK #30787 üzenetére
Nekem pl. netezésre és filmezésre kellene, amikor utazom, vagy amikor otthon vagyok (3G nem kell, esetleg néha kis angry birds
)
Ahogy nézegettem a tableteket, erre egy 70dci is elég lenne (a HD felbontás miatt)
De bármit is veszek majd, legalább egy évig szeretném használni.
Ráadásul a 7-8 " között nagyon kevés a HD felbontású tablet, szinte nincs is.
Nem tudom a 10" közül pedig melyik kínai csoda lenne jó, ami itthon is kapható. -
tjb007
nagyúr
válasz
DonThomasino #30796 üzenetére
-
applause
aktív tag
7"-os tabletet szeretnék venni, ami azt tudja mint a Huawei IDEOS S7 Slim (3G+wifi,hdmi stb), de IPS panelel és gyorsabb procival.
Ha tudtok javasoljatok tipust. -
laszlohu
addikt
válasz
lehasznalo #30794 üzenetére
Mondjuk már ki lett tárgyalva, de ha gyakran használni szeretnéd az office
alkalmazáson belül a másolás - beillesztés parancsot,
az csak sok kattra jön elő,körülményes,
inkább egy netbook,
de ha ezt a funkciót nem gyakran használod, akkor :Overmax Steelcore 10+
Prestigio MultiPad 10.1 ULTIMATE (3g -vel és anélküli verzió is van)
(2 év gari)Concorde tab Novum 10"
A Fentiek közül bármelyik
-
lehasznalo
tag
Sziasztok!
Kérlek ajánljatok 9" és 10"-ban tabletet.
IPS, két mag, wifi, HDMI ami fontos lenne.
Office-ra böngészésre használnám.
Köszönöm előre is. -
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
#54715584 #30786 üzenetére
Nehéz megmondani, hogy meddig lehet egy tablettel számolni mint használható készülék. Ez függ attól is, hogy mire kell. Igazából barátnőm még az egy éves xTAB-70i-vel is elvan, bár jobban szereti az iPad Mini-m, mert jobban használható.
Mindig van újabb, jobb, kérdés, hogy ki az, aki kihasználja az újabb funkciókat. -
törölt tag
válasz
z0d1AK #30778 üzenetére
És akkor ezek a tabletek, amik májusban már sehol nem lesznek, meddig időtállóak?
Ha most vennék egyet, akkor év végén már dobhatom kukába mert nem lesz jó?
Vagy ezt nem értem. Pontosabban értem, hogy mindig lesz újabb és jobb, de mennyire lehet előre tervezni egy tablet használatát?
Érdemes lenne még várni egy kicsit? -
laszlohu
addikt
válasz
RoSSo3 #30784 üzenetére
Egyértelműen CC tab Play, a kijelző miatt,
esetleg a későbbiekben bővítik 3g modemmel (ami direkt hozzá való az
opcionálisan + 10000 Ft )és a netezés is frankó lesz, de lehet hogy nem is lesz gond a wifivel
szerintem megveszed, és 3 napon belül visszaviheted és kicserélik, ha nem jó
-
RoSSo3
senior tag
válasz
laszlohu #30769 üzenetére
köszi a választ!
igazából a ConCorde Play és a Prestigio 8' Peo Duo között vacilálok, és egyedül a Wifi, ami visszatart az előbbitől. Idehaza Linksys 2 antennás routerem van, de ha nem működne itthon a net, akkor gyakorlatilag dobhatnám is ki, mert erre kellene főleg. Viszont a Prestigio-t meg a képernyő miatt "szidják" - szóval most el kellene döntenem, hogy melyik legyen. A Play szimpatikus lenne, de a Wifi... á, nem tudomMindenképp az e-digitalban szeretném megvenni, mert közel van, és ha bármi gond van, csak besétálok és cserélik, nem kell postázni, meg ilyesmi.
-
-
törölt tag
Értem köszönöm a gyors válaszokat és 8* milyet ajánlanátok ?
-
z0d1AK
nagyúr
-
Létezik arra valami megoldás, hogy 10.1" HD tableten ne ilyen szétnyújtottan jelenjen meg a facebook? Valami olyan app, vagy mod, vagy nemtom mi, amivel értelmesen lehet facebookot böngészni?
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
DonThomasino #30770 üzenetére
Na ezt ne tudom, iPad pályafutásom már iPad 2-vel kezdődött, majd az iPad 3 után az iPad Mini jött. Az első iPadet még megjelenés után, 2010 nyarán nyomogattam csak, azóta szerintem nem.
-
Warter
addikt
Valaki tud adni egy olyan ebay linket BT adapterről ami biztosan működik android 4.x alatt? Vennék egyet, azt a pár dollárt megérné, de amennyire lehet biztosra mennék. Viszont mindenhol csak Win és Mac supportot írnak.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
DonThomasino #30766 üzenetére
Igen, nagyjából úgy van, mint az iPhone esetében, csak nagyobb kijelzővel, másabb képaránnyal. Ha jól emlékszem, akkor az iOS 5 még elérhető volt rá és az iOS 6-nál maradt már el a támogatása, tehát azért nem annyira elavult.
-
RoSSo3
senior tag
válasz
RoSSo3 #30760 üzenetére
Akkor bemásolom a specifikációkat, hátha úg valaki tudna válaszolni, mert eddig sajnos nem sok kommentet kaptam...
Főbb jellemzők:
Android 4.0 Ice Cream Sandwich operációs rendszer, amely frissíthető az Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszerre
Nagyobb teljesítmény, akár 1,5GHz Dual Core processzor
ARM Cortex A9 architektúra és 1GB rendszermemória
Tökéletes képernyőméret: 8" = 20,3cm, kapacitív multi-touch érintőkijelző
Nagy sebességű vezeték nélküli csatlakozás: 802.11 b/g/n
Számos előre telepített hasznos alkalmazás
Első kamera
Mindig naprakész rendszer: Over-the-air (OTA) automatikus frissítés
Még több tárhely, 8GB belső flash memória
Akár FullHD videó lejátszás
Bővíthető tárhely: akár 32GB addicionálisan, MicroSD kártya segítségével
Játék vagy videó lejátszás a TV-n a beépített HDMI csatlakozón keresztül
USB porton keresztüli bővíthetőség: USB 3G modem, USB kulcs, USB merevlemez, billentyűzet, egér
Stílusos bőr védtok ajándékba!
Wireless csatlakozás (802.11 b/g/n)
5GB ingyenes SugarSync felhős tárhely -
z0d1AK
nagyúr
válasz
DonThomasino #30764 üzenetére
Igazából attól függ, hogy mire kell. Netezni, emailezni, zenét hallgatni és filmezni szerintem ugyanúgy jó még. Játékok, appok egy része lehet nem megy már, ha az megköveteli az iOS6-ot, de annak ellenére olyan fika áron méri, hogy jobb, mint egyes kínai androidos tabletek.
-
DonThomasino
veterán
Mennyire használható jelenleg egy Ipad1?
Érdemes még most ilyet venni, vagy már nagyon elavult.Üdv DT
-
törölt tag
Sziasztok
Májusba tervezek venni tabletet igaz nincs még itt május de kiváncsi vagyok a véleményetekre 10* gép között gondolkozok max 40 ezrem lenne rá ki milyet ajánlana?
-
RoSSo3
senior tag
Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo (PMP5580C_DUO) table
41.900 FtMegéri? Jó vétel?
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Érdeklődni szeretnék, hogy egy mostani 10"-os minimum kétmagos 1 giga RAM-os gép, mennyire képes kiváltani egy Netbookot? Barátos nőmnek néztünk Acer Aspire One szériás netbookot 90 ropiért, ehhez mérten mit tudna egy ilyet tablet? Mindenféleképpen büllentyűzetes tokkal használná, és Office-os dolgokat futtat legtöbbet, netezget, blogot ír, sorozatokat néz, torrentezik, esetleg képek vágása, szerkesztése.
Kérdésem az lenne, hogy mit tud egy táblagép+billentyűzetes tok egy netbookhoz képest?
Segítsetek plíz
Köszi!
-
-
Harlond
tag
üdv!
Hyundai Hold X 7(?) -ről mi a vélemény? -
szabessz
tag
Sziasztok!
Tablet vásárlás előtt állok max 80-90e körül 9.7 vagy 10,1
Főként netezésre és filmnézésre kellene meg kis játékra.
Ezt a 2 típus néztem ki :
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G-t
és
ASUS Transformer Pad TF300T WifiMelyik a jobb választás erre célre kell 4 mag,megéri +20-30e Asus?
Kijelzőbe melyik lehet a szebb,van látható különbség vajon köztük?
Tudok esetleg másikat ebbe árba ami jó választás?
Előre is köszönöm a segítséget! -
RoSSo3
senior tag
Concorde Tab Play 16 GB-ról mi a véleményetek?
http://www.edigital.hu/Tablet/ConCorde_Tab_PLAY_16GB_tablet_%28Android%29-p342467.html#leirasFőként a Wifi érdekelne, routertől 6-7 méterre jól megy a dolog? Olvastam ról a negatív dolgokat, de csak ez tart vissza, mert a többi dolog meg ahogy nézem, kiváló!
-
gera021
aktív tag
Hali,
Azt szeretnem kerdezni toletek, ha 3g tabletbe rakok sim kartyat akkor is csak netezni tudok? Telefonalni azt nem? -
tjb007
nagyúr
válasz
Deion Branch #30741 üzenetére
A kettő egy és ugyanaz, az a négy mag meg teljesítmény szempontjából kevesebbet ér mint egy "nevesebb tabletben" (gondolom a nevesebb alatt ASUS -t, ACER -t stb. kell érteni).
-
Deion Branch
tag
Üdv!
Két kérdésem lenne:
Ainol Novo9 Spark és FireWire között mi a különbség?
Illetve mik a tapasztalatok? Az a 4mag annyit ér mint egy nevesebb tabletben akár az 1, vagy jól szuperál az ismeretlenség ellenére? Stabil, vagy sokat akadozik?
Illetve a retina kijelző milyen? Tényleg jó, vagy csak annak nevezik? -
LucaToni
tag
Sziasztok tudnátok segiteni van egy arnova 7b g3 amikor bekapcsolom egy kodot kér ugy kaptam és nem tudom mit kell beírni de még a tulaj se :S ujraa kell rakni a rendszerét de hogyan pc nem ismeri fel csak jelzi hogy valami jött de nem látja csak a rendszer tulajdonságokba de ott is kérdőjel van
válaszotokat előre is köszönőm
-
dknight
tag
válasz
laszlohu #30729 üzenetére
Köszi a választ, én is arra tereltem magam. De ma délután böngészve láttam, hogy a t-home előfizetőinek 48 pénzért adják a 16Gb-s Nexus 7-est, asszem még is inkább amellett döntök. 48 vagy 36 nem mindegy, de azért az csak Asus - a pc-s eszökzeit már évtizedek óta nyúzom, egyszer sem hagytak cserben, ennyit megérdemel a márkahűség.
-
RoSSo3
senior tag
Üdv!
A napokban kezdtem el gondolkodni azon, hogy jó lenne venni egy tabletet. Internetezésre, zenehallgatásra, apróbb alkalmazásokra használnám.
Örülnék neki, ha valaki tudna írni pár mondatot arról, hogy milyen specifikációkat érdemes nézegetnem. Az oprendszer evidens, hogy android, vagy létezik Windowsos is?
A lényeg igazából az lenne, hogy tudjak vele rajzolgatni, egy-két értelmesebb játék esetleg. Szóval a fő cél a szórakozás, nem irodai munkára lenne használva. Mit ajánlanátok? A méret nem árt, ha nagyobb. Köszi!
-
bedohazi
aktív tag
Sziasztok
Van egy Allview Alldro 3 Speed Duo tabletem, a kovetkezo lenyegesebb tulajdonsagokkal:
Cortex-A9 1.5 GHz Dual Core proci, IPS LCD HD 9.7 inch 1024 x 768-s kepernyo, 1GB DDR3 ram, Mali 400 Dual Core gpu es Android 4.1 Jelly Bean.
Minden tokeletes, egy dolgon kivul.
Eszrevettem, hogy egyes kepeknel, weboldalakon, a megjeleno billentyuzetnel stb, ahol szinatmenetek, kulonbozo arnyalatok vannak nem tokeletes az szinatmenet, egyik pixel teszem fel fekete es a masik ami pont melette van mar sokkal vilagosabb, mintha csak ez a ket szin letezne es kozottuk nem lenne tobb arnyalat.
Peldaul ha van valahol egy csik aminek az egyik fele fekete es masik feher akkor az atmenet ilyen "pixeles", ugyan igy peldaul a bongeszo cimsoraban, vagy a Facebbok alkalmazas megnyitasanal ahol a kek szin kivulrol befele a kepernyo kozepeig egyre vilagosabb kek lesz. Ami meg FURCSA hogy peldaul egy fenebb emlitett csiknal nem ugy van az atmenet, hogy egy centi fekete, utana fuggoleges vonal es sotet szurke jon, utana megint fuggoleges szakadas a szinben stb, hanem ezek a szinszakadasok kulonbozo gorbe alakuak.
Megemlitenem meg, hogy az asztali szamitogepnel ami most hetedik eves, regen a kocka monitorral minden jo volt, amikor pedig uj lcd kepernyot vettunk hozza, ugyanilyen szinatmeneti hibak latszodtak rajta, egyes kepeknel oldalaknal stb. Azt hittem a kepernyo a hibas, viszont mikor bekottunk egy sokkal performansabb gepet, sokkal jobb videokartyaval akkor az lcd kepernyo is tokeletes volt, semmi szinatmeneti hiba, semmi nem latszott pixelesnek, tehat kiderult, hogy a mar elavult, regi 256 MB-s videokartya nem megfelelo a kepernyohez.
Visszaterve a tablethez, az a kerdesem, hogy ott mitol lehet a hiba, mert azt nem hinnem, hogy a grafikus egyseg legyen elavult, de javitsatok ki ha rosszul tudom. En magara a kepernyore gondoltam , hogy a
1024 x 768-s felbontas kicsi a szinte 10inchhez es ezert lesz pixeles.
Ha nem a videokari, sem a kepernyo a hibas akkor mi mas lehet, esetleg valami szoftveres dolog?
Teljesen tanacstalan vagyok, hogy mitol van ez, mert ha semmikepp nem szabad ilyen legyen akkor lehet a garanciahoz kell fordulni. -
m3ss
veterán
ainol hero 2-rol mit tudtok? 58e korul van ebayen a dual core-os. szokott veluk baj lenni, mert gari nelkul akkor nem biztos hogy foglalkoznek vele...
esetleg alternativak 10 colra, 1280 legalabb hasonlo arban?
koszi -
dknight
tag
Sziasztok!
Új vagyok a tabletek világában, bár ez a topic sokat segített a versenyzők szűkítésében.
Kérdésem az lenne, hogy érdemes-e várni a Wayteq 70dci-re (elvileg a Ramos W28-ával egyezik nagyjából), vagy símán best buy továbbra is a Prestigio 7.0 pro duo - ami végre újra kapható több helyen is?Nekem android ismerkedésre (a telóm symbian-os), az asszonynak netezésre kéne. Tudom, hogy mind a kettő elegendő hardver szempontjából, csak érdekel a véleményetek, hogy melyiket érdemesebb. Sajnos a Ramos w28-ról nem tudtam meg sokat a fórumokból, külföldi oldalakról, ezért a vason túl nem nagyon tudom hasonlítani.
Előre is köszi!
-
Harlond
tag
amugy, itt szóba jöttek a külső mobil internet modemek, miket tud az USB-jén keresztül kezelni egy tablet? ami engem személy szerint érdekelne az az USB-s Bluetooth kiegészítő. van rá esály hogy igy varázsoljunk bluetooth-ot a tabletunkra?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
RK3066 -os tablet rootolásához egy kis segítség. [link] Az ottani Moborobo program végre feltelepítette az RK30SDK-hoz kellő drivert, amit más forrásból nem tudtam megoldani, egyik másik sem ment fel.
Ez után a módosított super one click program már tudja kezelni az ezközt, mert létrejön az ADB kapcsolat. Bár felnyomta a tabletre a superuser alkalmazást, még nem tökéletes, root jogokat még nem kapott semmim, de a korábbi állapotoknál mindenképpen jobb, legalább haladunk valamerre. V902B a tabletem.
-
Datrus
csendes tag
Sziasztok,
Tabletet keresek zenehallgatásra filmezésre és netezésre. Másra nem lenne használva. Tehát nem kell atomerőmű (de természetesen szeretném elkerülni azt, hogy valami poháralátétnek való minőséget vegyek). Az egyetlen ami fontos szempont lenne az egy legalább 8-10 órás üzemidő. Mit tudnátok ajánlani ami megfelel a fent említett követelménynek? Árban szeretnék max 50 körül maradni. Ha van olcsóbb az lenne a legtökéletesebb, de ha csak drágább van ami megbízható darab, ilyen üzemidővel az sem világvége.
-
Chaser
legenda
Pro duo egyértelmű, anyósnak kell venni myaudiot
tjb007: Akkor ezért nem rendeltem én se, angyalok vigyáznak rám
z0d1AK: Ez mindenki fejében megfordult itt. A kérdés az volt mire megy ki a játék
Volt olyan vevője akinek 3000+ értékelése volt és vett ebből a tabletből. Állítólag. Aztán lehet tényleg vett és ez húzta be a többieket.
-
tjb007
nagyúr
Csak kiborult az a bizonyos bili: [link]
-
kovacspityu2
tag
válasz
lordjancso #30714 üzenetére
Beállítások/Fiókok/E-mail, jobb ablakban Fiókbeállítások, bal oldalon kiválasztod a gmail-es vagy akármilyen postafiókodat és jobb ablakrészben majdnem legalul Szerverbeállítások(Bejövő/Kimenő).
-
fricacica
csendes tag
válasz
this is life #30708 üzenetére
Szia!
Köszönöm a segitséget. Hát én nem találtam meg a listában az én modememet, pedig 2 db is van belőle otthon. Megprobálok futni egy kört hátha valakivel tudnék cserélni olyan tipusra ami nekem jó lenne, mert a férjem kijelenetette, hogy ő bizony most nem fog még 10000 ft-ért ilyen modemet venni. (Ha valamit neten szeretnél elintézni ott van a nagy gép).
Azért megnézem pár helyen hátha olcsobban is lehet szerezni a felirt modemek közül valamelyiket.
Mégegyszer köszönöm a segitséget! -
lordjancso
senior tag
válasz
kovacspityu2 #30713 üzenetére
Elsősorban engem csak egy új jelszó megadása funkció érdekelne (ha van).
-
kovacspityu2
tag
válasz
lordjancso #30712 üzenetére
Tabletről a Titanium Backup (ingyenes) progival bármit le tudsz menteni , majd rom újrarakás után visszatenni.
-
lordjancso
senior tag
Sziasztok!
Biztonsáig okokból meg kellett változtatnom a gmail postafiókom jelszavát, plusz mobil authentikációt rendeltem hozzá.
A gmail rögtön jelezte is, hogy egyedi jelszó kell majd a nem mobil authentikálható eszközökhöz (android, outlook, stb), és ehhez generált is nekem szép hosszú jelszavakat.
A tabletemen viszont gőzöm sincs, hogy tudom hol tudom ezt módosítani. Remélem nem kell rendszervisszaállítást csinálni, mert akkor (gondolom) elveszik az összes telepített alkalmazásom.
Szóval valaki tudna ebben segíteni, hogy újra tudjam használni a tabletem az új gmail jelszavammal?(Továbbá ha valaki tudja, hogy miért működik a levelező kliensem a régi jelszóval, azt is szívesen fogadnám, mert elég fura így. Ugye ezt gondolná az ember, hogy a régi jelszavam már nem működne sehol.)
Nagyon szépen köszi a segítséget!
Üdv! -
-
válasz
fricacica #30706 üzenetére
A simet tedd bele a telefonodba ,és ott kapcsold ki a pin bekérést,a telefon biztonsági beállításai közt leled majd meg,a myaudio series 7 topikba beírtam a kompatibilis stickek listáját keress rá,ha a telenoré nincs köztük esélyes hogy nem fog müködni ezeket találtam Huawei:E150,EC1261,EC122,EC156,EC1270,E160E,E230,E176G,E182G,E1782,E1750,E1756,UMG1691
ZTE: AC580,AC2736,AC2746,MF633BP-1,MF633,MF6374,uj modem a myaudiotól ami független 10000 vagy pedig akár hardverapron ....elvileg a beállításokat letölti wifin a stickhez ha müködésre tudod bírni,vagy pedig kézzel kell az apn beállításokat megadni... -
fricacica
csendes tag
Sziasztok!
Kaptam a férjemtől a my audio 7 series 708R csoda táblát.
Sajnos a számitogépes tudásunk a felhasználo szinten leragadt.(facsipeszek vagyunk)
Nagy nehezen rá tudtam tölteni dolgokat (WI-FI-vel müködik) de a mobil internettel nem boldogulok.
Ahogy itt olvasom a hozzászolásokat lehet, hogy nekem a modenem nem kompatibilis a géppel?
Decemberben kaptuk a telenortol HUAWEI E303. A SIM aktiv másik gépen működik, igaz ott a gépbe kellett beledugni csak a SIM kártyát). Én ha összekötöm a táblettel a modem elkezd zölden villogni de utána nem csinál semmit.
Tud valaki segiteni nekem, hogy mit kéne csinálnom vagy ne is probálkozzak mert nem kompatibilisek egymással? És ha nem kompatibilisek egymással honnan lehet szerezni uj modemet?
Itt olvasok mindenféle beállitást, sim kártyán pin kod kérés törlését, de nekem valahogy nem mond semmit
Előre is köszönöm a segitséget. -
Pítőr
aktív tag
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Kis megerősítés kéne. Asszonykánt szeretném meglepni tablettel, szegény sokszor kiszorul a gép mellől
- csak itthoni vásárlás
- elég a wifi
- böngészés, YT, esetleg e book felé terelgetés,(tehát ez csak alkalom szerűen) esetleg néha filmet rádobni(DivX)
Keret 30.000 lenne pénztárcám szerint, de visszaolvasva+speckót megtekintve a Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo-ra érdemes lenne még rádobni.
Vélemények, egyéb javaslatok?Nagyon köszi!
-
z0d1AK
nagyúr
Itthon ez még nehezen elképzelhető, de nem tudod mit láttam az Egyesült Államokban. Keveset voltam ott, de arra bőven elég volt, hogy azt lássam, ott mindenki a telefonját nyomogatja. Az utcán, a buszon, a liftben, evés közben, mindig. És valóban a gyerekeknél is gyakran láttam különböző ketyeréket, Nintendo 3DS-t, iPadet, Galaxy Tabot és telefonokat. És nem csak a 10-12 éves kategóriában, láttam 3-5 éves gyerekeket is, akik valódi játékok helyett a kütyüket bűvöltek. Hozzáteszem, ez szerintem is rossz irány és komoly probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest