- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
köszönöm mindenkinek a választ.
-
violentSt
tag
válasz
sticky35 #30198 üzenetére
Igen ő az... a wifije valoban gyengebb a megszokottnal, es az akksitol is tobbet vartam valamint a kijelzese neha tenyleg produkal erdekessegeket, de vegre az osszeszerelesre most nem lehet panasz, egybe van a gep es a kijelzo is gyonyoru
bar ugy latom a linkeltbe van "calling function" na azt nem sikerult elocsalnom eddig, de gondolom az opcionalis
-
sticky35
tag
válasz
this is life #30110 üzenetére
Úgy látom ez van átcimkézve: [ILIFE K707]
A wifije nagyon gyenge, gondolom a fém hátlap miatt, és az akksikijelzés sem fedi mindig a valóságot, ezektől eltekintve egész jó kis cucc. -
Nwis86
aktív tag
Helló!
Remélem jó helyre írok, kellene 1 kis segítség.
1 ideje vetem 1 használt Ployer momo9 tabletet, amin még a régi 2.3 van, pont mint a videóba láthatóm, de nézem hogy jelenleg újonnan már 4.1el árulják, sajnos egyáltalán nem értek az androidhoz, ez a tablet életem első androidos cucca! Szóval fogalmam nincs hogy kéne frissíteni, ebbe kéne segítség, legalább 4es rendszer és magyar nyelv kellene. Normális leírás alapján bármit meg tudok csinál, de hiába keresgéltem googlén semmit se találtam, vagyis olyan fogalmakkal már tisztába vagyok mint root meg cwm- de hogy ezeket is hogy kéne megcsinálni azt nem tudom... Szóval nagyon megköszönném ha valaki tudna adni linket 1 jó romhoz, és leírást a felrakásához!
-
Oldman2
nagyúr
válasz
Oldman2 #30184 üzenetére
Hát, ez a Concorde Tab Play tetszene, de mindenhol azt olvasom, hogy a WiFi-jével gond van...
:-)Van itt valakinek ilyen tabletje? Tényleg fennáll ez a probléma? Állítólag a fém hátlap nagyon árnyékolja az antennát...
-
tvamos
nagyúr
válasz
jansky1 #30185 üzenetére
Itt magan szemelyek vannak, nem gyartok. Valoszinuleg csak talalgatni tudnak.
Kerdezd meg mondjuk a Concorde foruman, azok talan valaszolnak!
(Persze, irhatsz levelet a Samsungnak, vagy barmelyik gyartonak is, hatha mondanak valamit.)
Amugy mindenkiben felmerul a kerdes!.. Szivesen latnank egy oknyomozo riportot...En azt gondolom, hogy draga lehet a modul.
Magyar honban inkabb pocsolnek kicsit az emberek a filleres USB stickekkel.
Es ez a kinaiaknak a celkozonseg. Azok, akik nem engedhetik meg a dragat.
(Vagy egyszeruen nem szanjakmra a penzt, inkabb buheralnak.)
Gazdagabb orszagokban meg ugyis megveszik a markasat, 3G-vel, ha az kell.
Sokaknak meg nincs igenye a beepitett 3G-re.
(Pl. en magam is megvehettem volna, de minek? 1 elofizetesem van ugyis.
Ergo, telefonrol osztom a netet, mert beszedre ugyis azt hasznalom.) -
hun_gery
aktív tag
válasz
stmiklosi #30183 üzenetére
ok, hiszek neked.
ityam: igaz, benéztem. ez viszont csupa 6577-es tábla 130-160 usd körül
-
Oldman2
nagyúr
válasz
csibe1 #30045 üzenetére
Köszi mindenkinek a javaslatokat, pillanatnyilag e kettő között vacillálok:
Prestigio MultiPad 8.0 Pro Duo
A Play mellett szól a Bluetooth, a 16GB belső memória és a hazai support,
a Prestioghoz meg van tok, nagyobb az aksi és 2 év gari van rá.Közben meg olvasom ezt, amiben szintén van egy 8" -os modell.
-
stmiklosi
tag
válasz
hun_gery #30159 üzenetére
Szevasz!
Bocs, de nem egészen így van.
Bármelyik csomaghordó cég (futárszolgálat, Posta akármi) szabályzata dióhéjban a következőt tartalmazza.
A csomag átvevője ellenőrizheti, kifogásolhatja a csomag(olás) sértetlenségét.
Ha hibát talál, jegyzőkönyvet vesznek fel. Ha nem talált a csomagolásban hibát (külsérelmi nyom, bármi) aláírásával átveszi a csomagot.
Most sarkítok: csomagot átvették, futár megfordul, távozik.
Amíg viszont nem vetted át a csomagot, nem írtad alá az átvételt, nem nyithatod ki, nem nézhetsz bele.....
A futár semmiféle felbontott csomagot nem visz vissza, nem műszaki ember, esetleg elbíráló, hogy eldöntse a csomag tartalma megfelel-e a valóságnak. Mi a valóság? Amit az ügyfél várt? Aztán honnan tudja, mit várt az ügyfél? Azt amit ő mond? Igazat mond?
A futárszolgálat ebből a kérdésből teljesen érthető módon kivonja magát, nem tiszte elbírálni mit szállít.
Az ő dolga sértetlenül, időre leszállítani a csomagot.
Üdv: StMiklos -
hun_gery
aktív tag
válasz
128bit #30178 üzenetére
FreeLander van mtk6577-el is szerelve, telefonokban nem rossz soc az áráért, pl ez is ilyen
inkább az, mint a tcc chipsetes -
128bit
tag
melyiket?
Huawei IDEOS S7 Slim 3g vagy Freelander PD10 3G? -
-
Warter
addikt
Rendelt valaki Pandawill-től a gép mellé accessorie-kat? Érdemes Leather case-t vagy Screen Protector-t tőlük rendelni vagy vackok esetleg nem érik az árukat?
-
128bit
tag
Ehhez mit szoltok? : FreeLander PD20 TV minden van benne csak a 3g lenne külsö ,kibirnám lehet
-
vvt
csendes tag
válasz
kovacspityu2 #30162 üzenetére
Hogy allitottad át usdre? Én nem találom
mert úgy jobban megérné kb 5ezerrel olcsóbb lenne
-
violentSt
tag
válasz
Built.prop-bol ennyit kibogarasztam hatha segit
ro.product.model=crane-evb
ro.product.brand=rk30sdkpar napja hasznalom, elotte wayteq 100-am volt eg es fold... osszeszerelesre popec, a wifi gyengebb mint a blademen (kb 10dB-vel) t-s kartyaval megy a 3g is es jo aron hozzajutottam itthoni garival
-
vvt
csendes tag
válasz
Akkor utána nézek a postának
de ismerős küldene 20fontért futarral
-
Pítőr
aktív tag
válasz
nyirog #30158 üzenetére
Szia.
Nekem is van, meg sokaknak itt a fórumon, azért nincs róla sok infó, mert mindenki megelégedéssel használja, köztük én is 4.1.1-es androiddal, rootolva, build.prop átírva (hála hun_gery-nek), egyszerűen tökéletes! Az akksija szerintem 3700mah-s, az anyém is annyi, de bőven elég, most próbálom meg alulfeszelni a kicsikét, hátha jelentős üzemidő hosszabbodást tudok vele elérni, már csak egy program kellene, ami mérni tudja, hogy bekapcsolt képernyővel mennyit használtam! Ajánlott vétel! -
jansky1
senior tag
valaki emg tudja mondani, hogy a 3G-t miért spórolják ki a tabletekből? miért nem széria felszereltség ? miért dobja meg ennyivel az árát ?
-
Loituma69
őstag
Erről vélemény ezt néztem ki magamnak : Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 3G 16GB jelenleg akcióban 65.000ft még 2 napig! Ha itt dicséritek vagy van jó tapasztalat már rendelem is!
-
tjb007
nagyúr
válasz
Angliából jönne neki így nincs se Áfa, se semmi plusz költség.
-
kovacspityu2
tag
Nem rossz, a tegra3 elég jól hangzik. A visszajelzések eddig jónak tűnnek, bár ez sem túl régi darab, állítólag JB4.1.1 már van rá. Igaz, hogy 70ért írják vagy 299USD áron. Keress olyan helyet, ahol a posta ingyenes, hátha. Meg a VÁM-on át fog menni??? Azért 27%-ot vedd hozzá, ha átmegy, akkor HDMI kábel, memókari stb.re el lehet költeni.
"Angliából jönne neki így nincs se Áfa, se semmi plusz költség." -
vvt
csendes tag
Hát angolom nem 5os, de valahogy mindig tartottam az ilyesmitol, de igazat adok neked
viszont egy kérdés: ez megér 76ezret postaval együtt? http://www.currys.co.uk/gbuk/lenovo-ideatab-a2109-9-tablet-16-gb-19318591-pdt.html barátnőm unokanovere küldene.
-
kovacspityu2
tag
válasz
hun_gery #30159 üzenetére
Hagyd, ha nem akarja akkor ne erőltesd! Lehet, hogy se ideje, se energiája ezzel foglalkozni. Tapasztalat hiányában én sem ajánlanám a kintről rendelést, mert sok ici-pici buktató van amire ha nem figyel, akkor pórul jár. (Meghirdetett akció, aztán a "kasszánál" meg más ár van stb.). Lehet nem túl jó az angol tudása, ami azért kell.
-
hun_gery
aktív tag
Nézd, ha már van kidobni való 10000-d, rendeld meg DHL-el, és azt a tizest meg befizeted ÁFA-ként.
3-4 nap alatt itt van, követhető, és még Kuszaszem elvtárs is örül
Egyébként mi félelmetes van egy kinti rendelésben?
(PayPal, DHL kombónál szerintem nincs biztosabb a világon. Ha félsz, hogy nem azt küldik, amit rendeltél, a DHL-es futi előtt nyitod ki a csomagot, és ha baj van vele, nem veszed át, hanem visszaküldöd, gép elé visszaülsz, és indítasz egy dispute-t.) -
nyirog
tag
van valakinek tapasztalata Yuandao N70-el?
[link]
Tényleg 4000 mAh akksi van benne? -
128bit
tag
válasz
Magnat #30154 üzenetére
hmmmmmm....
Ár érték dolgában jól néz ki, gondolkozom is rajta ,romok nagyon nincsenek rá ,ezt nagyon sajnálom!
Ha valakinek van FreeLander PD10 3G az szoljon megveszem,vagy ha akar rendelni akkor is szóljon ,vegyen nekem is !
Vásárolnék tényleg ,segíthetnétek ,mert még nem rendeltem kintröl!
köszi nagyon -
bodom87
tag
Udv!
Tabletet szeretnek venni, az alabbi elvarasokkal:
- legalabb 7" kijelzo
- GPS vevo
- 1gb ram, ha lehet dual core proci
- wifi
- 1-2mpixeles kamera
- usb slot, ahova dughatok kulso hdd-t, pendrive-ot vagy billentyuzetet
- Android 4.0Kb egy ilyet [link]
Varom a velemenyeket.
Koszonom!
-
-
128bit
tag
válasz
Magnat #30151 üzenetére
Köszönöm szépen!
Közben átgondoltam a dolgaim és arra jutottam,hogy fontos lenne bele munka miatt : 3g és gps ,mivel lehet nemsoká olyan munkám lesz amihez sokat kell mászkálnom kocsikáznom!
A tv re kirakás is jo lenne , de nem nagy baj ha nem megy, hdmi nélkül azt meg lehet oldani? -
Magnat
veterán
válasz
128bit #30147 üzenetére
Otg: (usb) on the go, nagy vonalakban annyi, h ezzel tud a tab usb-s klienseket kezelni, pl egér, billzet, ilyesmik.
Sajnos a megjelölt árért nem nagyon fox találni olyat, amiben van bt meg gps, főleg az utóbbi eléggé leszűkíti a lehetőségeket.
Itt mondjuk van egy, de fogalmam sincs, h miféle...szerk.: most nézem, gps van benne, de bt nincs...
-
drEskimo
csendes tag
Sziasztok!
Életem első tabletjét szeretném megvenni, és szánnék rá kb.70 E Ft-t. Nézegettem androidosakat nah meg gondolkodtam az iPad 2ben is. Igazándiból amire használnám az könyvolvasás, email, böngészés, játék, naptár funkció és jegyzetelésre is (jó volna ha lehetne rá tenni valami kézírásfelismerő progit), és időnként egy-egy film megnézése. Nem akarok bele 3g-t mert az van a telefonomon amivel meg tudom osztani a netet. Nekem eddig a legszimpibb a MyAudionak a 1016DCC-je volt bár itt most olvastam a fórumban olyanokat, amik eléggé elbizonytalanítottak. Az iPaddel csak annyi a bajom, hogy ennyiért csak használt II.generációst lehetne kapni és valójában még sohasem használtam iOS-t.
Kérlek segítsetek nekem abban, hogy eldöntsem mit érdemes venni.
Előre is köszönöm
-
128bit
tag
Sziasztok jön a kérdés! Milyen tabletet vegyek?
Szeretnék 30-40 körül venni egy tabletet ,de nem vagyok képben tablet téren, galaxy s2 ,s3 volt ezelőtt!
Telefonnak inkább kisebb telefont használok ,netezni meg jöhet egy tablet!
Szeretem az android rendszereket tesztelgetni ,ezért az is lényeges lenne ,h támogatásilag rendben legyen ,hagy romolgassak!!Mondjatok légyszives jókat!
köszi -
Chaser
legenda
Ez a rizikó benne van minden kinti rendelésnél. Ha félsz tőle vegyél olyantól aki már megvette. Persze annak felára van, nem véletlenül. Minden mehet simán, de mondjuk 1 hét múlva behal a gép, küldheted is vissza saját ktsg-en, aztán meg majd valamikor visszakapod a gépet. Az is igaz, az itthon árult némely taboknál kinnről nagyobb eséllyel fogsz ki jót, mint itteni boltból. A myaudio amiket kiad pl elég érdekesek. Tehát rizikóra fel, kockázat nélkül nincs győzelem, by transformers
-
vvt
csendes tag
válasz
this is life #30127 üzenetére
Rendeltél már innen? Vagy valaki?
mert nekem tetszik ez a gép csak sok rosszat hallottam a vámról meg a csomagok meg érkezéséről, kidobni való pénzem meg nincs
-
Chaser
legenda
válasz
---Lasali--- #30128 üzenetére
Ha Kintről akarsz akkor ainol crystal kb 25k, az alá nem szabad menni. Max ha ellenségednek veszel gépet. Ha 1ft-tal sem szán rá többet...hát, az pont az ő baja
-
LámaZ
addikt
válasz
---Lasali--- #30128 üzenetére
Ha majd a barinőd kevesli a fizetést, akkor a főnök is azt mondja neki, hogy olcsó munkaerőre van szüksége.
Na, ettől függetlenül, az Aliexpressen rengeteg tab van már 55$-tól. Lehet ott próbálkozni.
-
CHIPman
nagyúr
Padam-nak van. Az új frissítéssel érezhetően gyorsabbnak mondja, viszont visszavették 1GHz-re az órajelet. Teljesítményileg két választásod van, ez az A31 4 maggal 2GB rammal és SGX-szel, vagy az RK3066 2 maggal magasabb órajelen, 1GB rammal és Mali400-zal.
this is life: Ezt miből gondoltad? 10"-os gép gomb nélkül hogy férne bele egy 7"-os gombos házba?
-
---Lasali---
Közösségépítő
Sziasztok!
20 ezerért melyik tábla gépet érdemes megvenni? Barátnőm szeretne ennyiért venni, egy forinttal se többért..
Koleszba akarja használni ahol nincs PC lehetőség.
Filmet nézni, youtube, msn, skype, facebook, ilyesmi.
Wifi -nek kéne benne lennie, lehetőleg olyannak ami a gyenge jelet is képes befogni stabilan.
Elég nagy a választék, különféle kínai gyártók ontják magukból kifele ezeket a tableteket, fogalmam nincs melyik közt mi a különbség így látatlanba. -
kisda
aktív tag
Kinek van itt QuadCore onda gépe?
Használatból kifolyólag hibák kerültek már elő? Teljesítménnyel hogy áll azon a hatalmas felbontáson? -
-
Chaser
legenda
válasz
Magnat #30121 üzenetére
Ezt direkt nov-decemberre írták. Valami politikai gyűlés volt állítólag. De mindenhonnan ide ért a csomag, volt ami lassabban a kelleténél de ideért. A nagyobb gondom az, nem tudom hova tűnt a 6% kedvezmény. Vennék egy novo 10-t, utolsó utáni kínai rendelés próbálkozásaként
-
Magnat
veterán
válasz
Chaser #30119 üzenetére
Akkor lehet benne vmi, én tesómnak rendeltem 5 db shamballa karkötőt szeptember közepén és október véén mikor jeleztem h nem ért ide, ezt írták:
"Because our country are holding the major meeting during Sep.-Oct. So the custom is very stict to all the export goods and many parcels have been reback to many countries."
Aztán végül újraküldték és megjött vmikor novemberben.
-
Chaser
legenda
válasz
Magnat #30118 üzenetére
3-at rendeltem november 20-a körül. Egy dec közepe előtt már itt volt, másik kettőre kérés nélkül refundot adtak 4x. napon. Tegnap láttam az ainol topikban hogy más is járt így, 1 csomagot megkapott, többet nem. De sok felöl rendelek, minden csomagom megérkezett a buyincoins-on kívül, lehet másokra nincs kihatással a politika? Vagy csak az volt a baj, hogy a másik kettőt 10%-os kuponnal rendeltem?
-
Chaser
legenda
válasz
Mezcal #30112 üzenetére
3G-vel mindenképp jó vétel.
Buyincoins nemrég írt levelet, hogy két csomagomat állítólag azért nem kaptam meg, mert valami politikai zizi volt náluk. Hallott valaki erről? Illetve tavagy úgy regisztráltam be, hogy 6% kedvezményt adnak minden vásárlásnál, az már idénre nem vonatkozik? Mert most mindenre teljes árat ír.
10" IPS dual-core 3G tab-ból az Ampe A10-en kívül nem használható alternatíva 50k-ig Kínából? -
Sz7Cs
aktív tag
sziasztok !
táblagépet keresek max. 60 ezer Ft értékben ! persze minél olcsóbb annál jobbáltalános felhasználásra kell ( böngészés, levelezés, zene, film, skype/viber és némi játék ) !
2 magos, 1GB rammal szerelt gép érdekelne 8-16GB tárhellyel.mit ajánlanátok ami ár/értékben ami legjobb lenne és kapható a nagyobb áruházakban, webshopokban ? külföldről nem szeretnék rendelni !
-
Pityu89
senior tag
Helló!
Barátnőm táblát keres és azokkal a feltételekkel amiket mondott nem nagyon lelek.
-Bluetooth legyen benne, hogy billentyűzetet csatlakoztathasson hozzá (a kábeles megoldás snassz, mert lóg a kábel...), sokat jegyzetelne.
-Max 25e FT ot áldozna rá.
Tud valaki ilyen eszközt, akár külföldről is?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Én még nem találtam meg, pedig kerestem. Miért lényeges egyébként?
-
Nem tudjátok a myaudio 708ag ,rk3066 os soccal ,szerelt modemes tabletnek melyik lehet az eredetije amit brandelnek,mert a myaudio 808dcc(gadmei) helyett azt kérném a forgalmazótól mivel a 808 dcc-vel túl sok gond van
-
-
Chaser
legenda
Ma kaptam az infot priviben, hogy végre kapható a Prestigio 10.1 ultimate 3G, edigiben 80k.
-
hevizms
addikt
Megjelent ősszel egy hootablet.com nevű webshop ahol nagyon alacsony árak voltak.Mivel volt paypalos fizetési lehetőség így sokan belevágtak rendelésbe.
Kiderült kamu oldal volt,vagy nem kapott senki semmit,vagy aki kapott valamit az sem a megrendelt telefon/tablet volt hanem esetenként mondjuk egy képernyővédő fólia.
Mindenki abban bízott az elején hogy azért olyan alacsonyak az árak mert így akar a piacra betörni.Hát sajnos nem így történt. -
Kryczek
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni!
ezt a tabletet néztem ki:a miheztartás végett, hírek időjárás olvasgatás és némi böngészésre lenne használva, itthon wifiről. semmi egyéb elvárásom nincs.
Megvehetem, vagy válasszak inkább mást? kb 20 ezer lenne rá a keret, és ez most pont annyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Renault, Dacia topik
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Counter-Strike 1.6
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S7 Plus 5G
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest