Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
-
PROHARDVER!
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
http://www.prestigio.com/products/Tablet_PC/MultiPad/MultiPad_10.1_ULTIMATE
Ennek a készüléknek pl. MVA panel került beépítésre, ez mennyire hátrány pl. az IPS-se szemben?
Vagy tudtok azonnal megvehető, olcsóbb vagy IPS-es alternatívás ajánlani nekem, ami ugyanezt tudja? 7 collban is akár.
708AG-t nem merek venni.....pedig az igen okos lenne, meg IPS. 7 coll is elég.Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
Ateess
tag
Ilyennel, vagy ehhez hasonlóval működnek a tabletek, mert eléggé szemezek a dci-vel, csak az aksi mérete zavar, de ha valami hasonló eszközzel meghosszabbítható az üzemidő, akk asszem az lesz a befutó?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
-
ityam
őstag
válasz Luissimo #31691 üzenetére
háát pedig még az nfs mw is elment élvezhető sebességgel rajta, meg az expendable rearmed is.operaminivel még csakcsak használható volt a net de én az a baj hogy egy régi firefoxhoz voltam ragasztva, mert csak azzal ment egy script amit használtam.
Ettől függetlenül semmilyen böngészővel nem tudtam elfogadható sebességet produkálni. Nekem a 8-15 másodperc nem elfogadható betöltési időnek egy átlagos honlapnál.hozzáteszem hogy a rk 3066-os (1,6GHz, dual core) új tabletemre sem mondom, hogy villám gyors netezésre, de ez már használható.
aztán lehet csak az én elvárásaim nagyok.
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz artiny #31684 üzenetére
Ha "okosan" netezel, lehet is eleg. Az a legnagyobb gond, ha mondjuk megnyitsz egy beagyazott videot, vagy pdf-et, esetleg word-ot, akkor nagyon belassul, plusz visszalepeskor ujra toltogetnie kell az oldalt, mert bezarja a bongeszot, ha kevesli a memoriat. Ergo, kell a sok ram. Ellenben, ha mondjuk, esetleg, egy zene lejatszot is el akarsz inditani internetezes kozben... Az siman elofordulhat, nem?
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
interstate76
addikt
válasz artiny #31684 üzenetére
Ha teljesen diplomatikus akarok lenni, akkor azt mondom, hogy felhasználói szokásoktól függ (pl. a hvg.hu böngészgetéséhez elég 512MB RAM is - volt korábban egy IBM X41-es laptopom, imádtam azt a kicsikét a maga 512 MB RAM-jával együtt). Ha őszinte akarok lenni, akkor viszont azt mondom, hogy a használható gépek 1GB RAM-nál kezdődnek.
De hangsúlyozni szeretném, hogy nem vagyok tablet-szaki, sőt! Eddig - a telefonomat leszámítva - csak windowsos és linuxos gépeket használtam, azokhoz tudok viszonyítani, az android memóriaigényét figyelembe véve.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő...
-
-
mikrofon
veterán
Sziasztok!
Szeretnék tablet-et vásárolni, Kínából. A telefonomat is onnan vettem nagyon elégedett vagyok vele. A telefonnál a paramétereken kívül azt kellett figyelni, hogy legyen hozzá legalább angol custom ROM, CWM, a root-oláshoz, kínai szoftverek törléséhez, stb.. Gondolom, ezt itt is szem előtt kell tartani. Ezzel kapcsolatban nem igazán találtam információt. Milyen készüléket vegyek?
Szempontjaim:
igazából árérzékeny vagyok, (ezért rendelném kínából)
otthoni használatra lenne, amolyan laptop, PC helyettesítőnek.
internetezés, filmezés, e-mail-ezés, kis dokumentumszerkesztgetés, lenne az elsődleges feladat
Jó lenne: GPS, 3G, ezek amolyan extrák, csak elfogadható ár/érték arány esetén kelleneMit javasoltok?
Hol nézelődjek akár infó, akár konkrét készülék után? -
artiny
őstag
válasz interstate76 #31682 üzenetére
szoval mindenkepp 1GB rammal szereltet vegyek ha veszek?!
-
interstate76
addikt
válasz artiny #31679 üzenetére
Nem tudom, mennyire vetíthetők le az asztali gépes és a laptopos tapasztalatok tabletre, de szerintem 512 MB RAM kb. arra elég, hogy megnyiss max. 2-3 lapot a böngésződben. Arra is csak akkor, ha nem szeretnél pl. hd felbontású online streameket futtatni.
-
JoinR
őstag
válasz interstate76 #31678 üzenetére
Erre még rájön a vám meg az ÁFA is ha megrendelem, nem?
[ Szerkesztve ]
-
artiny
őstag
Azoknál a tableteknel amiben 512mb ram van 150mb szabad hely lessz? ,ha 1GB ramnál akkor mennyi a szabad ram(erdemes beruhazni akkor 1GB sra ha csak netezesre kell)?
[ Szerkesztve ]
-
interstate76
addikt
válasz #54715584 #31672 üzenetére
Nem tudom, egy leírásban jókat olvastam róla, de kicsit kevés még a visszajelzés a típusról.
Geekbuyingnál amúgy néhány kategóriában durva árak vannak: pl. én 10"-os tableteket nézegetek ezerrel, Zenithink C93-tól a #31670-ben linkelt Nextway F9X-ig terjedő ár- és minőségsávban, és bár a korábbi kínai rendeléseimkor szinte mindig olcsóbban találtam meg ugyanazt a dolgot pl. eBay-en, mint náluk, most mindkét említett készüléket a GB-on találtam meg a legkedvezőbb áron.
A Novo10 Hero és az N101 II viszont a lightake.com-on és a chinaeshops.com-on a legolcsóbbak (feltéve, hogy jól keresgéltem). Utóbbi helyekről van valakinek tapasztalata?
tjb007, LámaZ: ha tényleg tudja, ami a leírásában szerepel, akkor szerintem - kategóriájában mindenképp - a bestbuyok között a helye.
[ Szerkesztve ]
-
LámaZ
addikt
válasz interstate76 #31670 üzenetére
Szerintem nem rossz cucc. Ezeknél a nagy taboknál nem nagyon használunk mást, mint amit ez is tud.
Legyen minden jó!
-
cunnir
tag
válasz this is life #31645 üzenetére
Köszönöm a segítséget akkor marad a sima wifi
Elite Dangerous:Cmdr.Merohun
-
turho
addikt
válasz Departed #31651 üzenetére
Megkérdezném, ennek milyen kijelzője van? Jó? Mióta IPS létezik, nehéz sokkal lentebb adni, na
Amúgy, a wayteq 70dci-nek tudtok hiteles antutu benchmark-eredményt?
Dilemmában vagyok, mit vegyek, egy 7-9 collos GPS-es 3G-s tab lenne az ideális, de nincs sok mani. És jó lenne ha gamelni is jól lehetne rajta.
[ Szerkesztve ]
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, XBOX SX lemezek
-
tjb007
nagyúr
-
törölt tag
válasz interstate76 #31670 üzenetére
Ha ez kínai csoda, ne várj tőle csodát. 4K meg sztem átverés...
De hátha többiek tudnak konkrét infókat.
A leírás egy része nagyon jó, a másik fele kamu marketingszagú. (Allwinner, bah) -
interstate76
addikt
Találtam egy csodamasinát nagyon kedvező áron - mit szóltok hozzá?
4 magos CPU, PowerVR SGX544MP GPU, 2 GB RAM, 2048*1536-os retina IPS, 8000 mAh-s akksi.
Az előlapi kamerája gyenge és nincs benne BT (azt hiszem, máshol utóbbival is árulják), amúgy nagyon jónak tűnik. Két kérdésem lenne a szuper felbontásával kapcsolatban (előre szólok, hogy nem vagyok szakértő a témában):
1. Nem nagyon erőforrásigényes?
2. Ekkora méretben van értelme, vagy teljesen ugyanúgy néz ki, mint az 1280x800-as IPS-ek?
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
ehhez a tablethez keresek billentyűzetes tartót. ahogy elmézem főleg micro usb s létezik sima 2.0 usb-s nem. itt-ott azért lehet találni. túl sokat nem akarok rákölteni. esetleg ha valaki tud tippet adni akár ebay-ről is azt szívesen fogadnám. max 2.5 k-t szánnék rá.
köszönöm
Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane
-
FRENK1988
veterán
Tablet vásárlásán töröm a fejem. Szemezgetek pár tablettal, de segítsetek ha tudtok. Pár kitételem van:
- 7" körüli
- IPS (magas felbontás 1xxx x xxx pixel)
- kamera legyen hátul is (de nem 100% feltétel) del elülső legyen
- BT kell
- GPS ( nem 100% feltétel)
- 2 mag (1,2-1,5 GHz)
- 1 GB DDR3 RAM
- ne kelljen töltőn élnie
- Jack microSD kell
- miniHDMI (nem 100 feltétel)Az ára legyen 40 max 45K (mivel telefont akarok kiváltani vele)
Pár játékos:
Prestigio MuliPad 7.0 Prime DUO PMP5770D
Wayteq xTAB-70dci
Archos 70 TitaniumNem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
tjb007
nagyúr
Kíváncsi lennék a véleményetekre a 3G/Wi-Fi only témában ezért csináltam egy gyorsan megválaszolható szavazást ezzel a témával kapcsolatban. Szeretném ha minél többen válaszolnátok erre az egy darab kérdésre.
Itt tudjátok leadni a szavazatotokat: [link][ Szerkesztve ]
-
kiju
csendes tag
sziasztok!nekem egy kérdésem lenne hogy egy tabletem és goggle böngészőt használok rajta.egyszere több oldalt megnyitók rajta pl youtube freemail stb.. és zenét hallgatok youtubon de amikor már a másik oldalt böngészem akkor megáll a youtubon a zene de pl ha számítógépen hallgatom akkor attól független alatta szól a zene de a hackerem nem. esetleg valamit bekéne állítsak valamit? válaszokat előre is köszi.
-
solgew
csendes tag
fateless, NGA, köszönöm!
-
artiny
őstag
válasz Marcika80 #31656 üzenetére
Idáig erre hajlok,mivel jobb az aksija,hdmi,2drb usb,felbontas,nagysaga
http://talkive.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=125875&option=com_virtuemart&Itemid=1&utm_source=superdeal.sk&utm_medium=cpc&vmcchk=1
vagy te inkabb a kozepsot,a prestigot venned?en foleg utazasnal olvasasra,netezesre használnám.
-
Marcika80
tag
válasz artiny #31654 üzenetére
Hali! Mindenképp szemelött kel tartani az aksi teljesítményét!
ezen a linken:http://www.hej.sk/tablet-prestigio-pmp3270b-prime-pmp3270b-cierny/
Více mobility s baterií 2,500mAh gengébb az akumlátora mint a
ezen a linken található tabletenhttp://www.okaysk.eu/prestigio-multipad-pmp3370b-7-4-gb-wf-android-4-0/
Baterie 3,000mAhBár nem sok a külömbség a kettő közt, Az akumlátor meg idővel cserélhető egy 4500mah aksival már egész jól el lehetsz a tablettel egész nap. Inkább azt gondold át, mire kel a tablet, mire szeretnéd használni.
-
veterán
válasz solgew #31653 üzenetére
S7 Slim, D70 Pro II, ViewSonic 10s nem kvartyog. D70 Pro II minimális alap zúgás, de csak a WC-ben elbújva hallottam =nálunk az a csendes hely), máshol nem.
Sony fülessel teszteltem (Pontos típusra nem emlékszem)
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
artiny
őstag
Ahhoz hogy minnél hoszabb legyen az uzemido mit kell nezni? a akumulator hány mAh ?
ez a három kozul melyik a jobb?
http://www.hej.sk/tablet-prestigio-pmp3270b-prime-pmp3270b-cierny/
http://www.okaysk.eu/prestigio-multipad-pmp3370b-7-4-gb-wf-android-4-0/
Ha ez lenne pl. prestiogo az jobb lenne,de viszont ennek nagyobb az aksianal a mAh érték,a kepernyoje is es hdmi,nagyobb felbontas,...
http://talkive.sk/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=125875&option=com_virtuemart&Itemid=1&utm_source=superdeal.sk&utm_medium=cpc&vmcchk=1 -
solgew
csendes tag
Fejlemény. Volt szerencsém egy másik tabletet (ugyanaz mint az enyém) kipróbálni és azon is vartyog a hang. Megkérek mindenkit akinek van MP3-as playere, húzza ki belőle a fülhallgatót, dugja át a tabletjébe, vegye le a hangerőt teljesen, majd egyet vissza (szóval a leghalkabb állapotban legyen a tablet, de ne legyen tiltva a hang) és próbáljon meg bármit lejátszani aminek hangja van. MP3-as zenét, videót, Youtubos filmet, bármit. Hallotok halk vartyogást, vagy nem? Fontos lenne, mert a tesztek nem térnek ki rá, én meg nem tudok más tabletekhez hozzájutni kipróbálni. Segítsetek!
-
Departed
őstag
válasz ballington #31630 üzenetére
Prestigio MultiPad 10.1 Ultimate 63k-ért 100ezer alatt, ha pedig sok felesleges pénzed van és kell a dokkoló akkor jó az Asus 100ezer fölött.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Crytek
nagyúr
Az érintő ceruzák között mi a különbség?
A nexus 7 hez vett cerka nem jó se az lg 2x telomhoz se a cubehoz.
Next PC Upgrade: 2022
-
Hekxer
tag
válasz this is life #31645 üzenetére
Üdv!
Egy gyors tablet kérdésem lenne.
Rockchip RK3066 ARM Cortex A9 vagy egy Freescale iMX6Q-Cortex-A9
Melyik a jobb teljesítményű a kettő közül?
Minden idelátogató kollégának: FEDEZET NÉLKÜL NINCS TELJESÍTÉS!
-
this is life
Ármester
-
cunnir
tag
válasz this is life #31643 üzenetére
köszönöm! tehát a stickes mobilnet is használható?
-
this is life
Ármester
válasz Ateess #31636 üzenetére
A wayteq mert arról van a legkevesebb panasz,de a prestigio is szinte az a szint a fórumokat olvasva,a concorde play a wifi miatt rizikós én nem venném az elsők közé.
Galaxy 2 az lenne az optimális árban 60 kb megbízható hw és a softon is jóval többet dolgoztak mint kinában=hosszabb üzemidő ,a myaudiot nem,semmilyen körülmények közt se ,gyenge support ha gond van,minimum 3-4 szervizelés ha érdekelnek a részletek priviben ...A legnagyobb teljesítmény és 1.5 évig tuti sv frissítés miatt a nexus ...De ha mindent összerak az embet hogy túl drága se legyen ,és a hardver is érjen valamit akkor a samu...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
cunnir
tag
Sziasztok ilyen tablettem van : Galaxy Tab 2 7.0 WiFi a kérdésem mobil netezni lehet vele?
-
artiny
őstag
Napi szinten valo hurcolashoz mekkor a lenne a konnyunek számito tablet? (7-8-9 colosban gondolgodom)
amit kineztem az pl. 420g a tobbi kb. 285-350 g (van egy 11,6 colos 1450g netbook ami mar nalam nehez napi szinten tobb km.ert legyalogolni es utazni vele ezert kene tablet) -
azozo
senior tag
Van egy a10 -es tabletem 4.0.3-as androiddal.
Nincs támogatva a vodafone stick (régi fajta Vodafone (Huawei) K3565 USB-stick.,
Ám mikor az otg-n hozzádugom akkor előjön a pinkód kérő,de a JÓ pink kódot nem fogadja el valami cdwm tiltás !?
Ötlet hogyan lehet müködésre bírni a sticket (driver .ko bemásolás vagy valami ....) -
Ateess
tag
Sziasztok!
Már egy ideje tervezem tablet vásárlását, de úgy gondoltam kivárom januárt, februárt, hogy hogyan alakulnak az árak, milyen gépek jönnek ki, és azokról mik a vélemények. Először úgy gondoltam, hogy 35-45 ezer Ft között akarok venni gépet, mert amire használható egy tablet, az szerintem ennyinél többet nem ér meg. Viszont sok fórumot végigolvasva rájöttem, hogy az olcsó cuccoknál nagyrészt az árak tükrözik a minőséget is sajnos. Még most is tartom, hogy nem szívesen költenék többet egy tablet-re, de ha tényleg nem találok olyat, amiről nagyrészt jókat olvasok, akkor inkább emelek az összegen. Számomra a lényeg, hogy itthon megvehető legyen és a garancia miatt ne kelljen postázgatnom, ha úgy adódik, akkor személyesen is el tudjam intézni, illetve legyen a ház jól összerakott, erős wifi, bluetooth, HDMI nem lenne rossz, de túlélem, ha nincs, illetve ragaszkodom a jó kijelzőhöz. (két/négy mag alap, tehát ne kapjam mindenre azt, h nem fut el a gépen).
Ahogy nézegettem a gépeket, főként ezek tetszettek, illetve ezek közül van pár, amin csak gondolkodtam vészmegoldásként, ha az első árszegmensben nem találnék használhatót:
Elsőre:
- Wayteq xTab 70-dci
- Prestigio MultiPad 7.0 Pro/ de inkább a Prime Duo (főként azért, mert úgy hallottam, hogy az összeszerelési minődége elég jó)
- Concorde Tab PlayKicsit több pénzből (max. 70 ezer):
- Samsung Galaxy Tab 2 (de ez inkább csak a márka miatt, mivel szerintem az előtte levők is simán verik)
- MyAudio Series 7 708AG
- Nexus 7 (de ez tényleg, csak ha az összes előző elbukott)Ezen kívül van olyan, amit szerintetek kihagytam, illetve ár/érték arányban jó lenne, vagy olyan, ami nemsokára kijön és érdemes rá várni (max. 1 hónapra gondolok itt )
Hangsúlyozom, a legfontosabb számomra, hogy ne essen szét a kezemben és ne kelljen vele folyamatosan szervízbe rohangálnom, illetve ne legyen teljesen noname termék.Előre is köszönöm a segítségeteket és a véleményeteket!
-
ballington
addikt
Ja értem, kell hozzá venni egy asus usb convertert akkor:
[link][ Szerkesztve ]
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
törölt tag
Sziasztok,
Vettem egy MyAudio 808DCC-t, nem tudom van-e róla írás, ha nincs, akkor jövő hétre tudok csinálni egyet.
-
NGA
addikt
válasz ballington #31632 üzenetére
A töltőkábel vège usb.
-
ballington
addikt
Árban még elfogadható lenne az ASUS TF300T dokkoló nélkül, azonban jól megtervezték, mert USB magán a pad-on nincs, csak a dokkolón.
Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ballington
addikt
Hello!
Gondolkodóba estem, hogy esetleg vennék tabletet, ebben kérném a segítségeteket:
mivel esténként otthon ezt használnám netezésre, inkább 10" lenne ideális. Jó lenne 14:9-es felbontás. Igazából a legnagyobb problémám az, hogy ha filmet is akarok nézni, akkor jó lenne, ha néha ki tudnám vezetni egy TV-re, tehát hdmi valamilyen formában jó lenne.
Milyen olyan tableteket ajánlanátok, amik megfelelnek fenti kritériumoknak?Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
ityam
őstag
Egy magán vélemény:
Ha valaki 3Gs tabletet keres az gondolom valamilyen internet előfizetést venne hozzá. Egy mobil net előfizetésre amivel lehet rendesen netezni el kel költeni kb 2Kt havonta. Ha már valaki felvállal havi 2Kt fix kiadást akkor szerintem ne 25K környékén nézzen tabletet. Egy éves internet előfizetés árát költeni csak tabletre az úgy aránytalannak tűnik nekem.
ettől függetlenül én sem költöttem többet mint 30Kt a tabletemre de nem is fizetek mellé mobil netet. -
csaba1203
addikt
Esetleg ha valakit érdekel:
Wayteq 70dci teszt:[link] -
Attila17
tag
Sziasztok remélem hogy jó helyre írok.
Samsung Galaxy S Wifi 5.0 -ra hol lehet letölteni 2.3.6 magyar szoftvert.
Az enyémen ez van már így vettem , de öcsémén 2.2 van.
Feltettem neki innen G70ZCKPA 2.3.6 (Rootolt custom ROM) mivel csak ebben van magyar nyelv. Viszont folyton lefagy , újraindul és sok alkalmazás nem indul el rajta.Már jó néhány fórumot átnéztem de sehol semmi. Sokan keresgették ez verziót , de linket nem találtam ahonnan le lehetne tölteni.
Amire nekem szűkségem lenne GINGERBREAD.XWKP7, 2.3.6 -
this is life
Ármester
Ezt leltem 60000 ért [link] a 8 colos és minden van benne ,de várj ki egy picit hogy mik a tapasztalatok ,ne legyél béta tesztelő ...Ha már lesznek páran akik nyúzzák elöbb utóbb előkerülnek itt vagy a neten és jön majd az infó üzemidő és egyebek tekintetében...
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
Crytek
nagyúr
válasz this is life #31614 üzenetére
Azt se tudom hol kell ezt megnézni
Ezt az USB debugingot hol lehet bekapcsolni nem találom sehol?
Next PC Upgrade: 2022
-
stmiklosi
tag
-
-
törölt tag
Próbálta már valaki?
-
RMZ250
senior tag
válasz Crytek #31607 üzenetére
Szerintem semmilyen. Ha összekötötted a gépeket a Win külső meghajtóként érzékeli. A tabon megjelenik egy "USB tárhely bekapcsolása" gomb, megbököd és kész. Nálam legalább is így működik.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
Crytek
nagyúr
Cube U30GT tulajok:
Milyen driver kell hogy a windows 7 lássa a táblagépet és lehessen rá másolni?Next PC Upgrade: 2022
-
RMZ250
senior tag
Üdv. mindenkinek.
Ma vettem egy HDMI-MiniHDMI kábelt és összekötöttem a Tv-vel a tabot.
Hibátlan kép, reccenés nélkül megy a HD film viszont valami nem okés 10-15 másodpercenként eldobja a Tv a képet. A tabon folyamatos a lejátszás csak a Tv-n megy el a kép
Van valami spec beállítás amit meg kellene csinálnom vagy mi lehet a gond Valamint ha mozizni akarok akkor a tabon is mennie kell a filmnek ez így jó?Előre is köszi.
Thermaltake, Gigabyte B450M S2H, Ryzen7 5800X, G.Skill RipjawsF4 3200, Lian Li Galahad 2 Trinity Performance 360, EVGA RTX3080FTW3 Ultra, Xiaomi 11T
-
solgew
csendes tag
válasz fateless #31596 üzenetére
Én megkérdeztem a szervizt, hogy típushiba-e. Azt válaszolták, hogy nem az. Nem láttak még ilyet. Ugyanakkor azt a tanácsot kaptam, hogy a honlapjukról letölthető 4.1.1-es Androidot tegyem fel rá. Feltettem. Nem változott semmi. Nem is számítottam rá, mert a két verzió megegyezett. Mivel ehhez a tablethez jelenleg nincsen ennél frissebb Android, itt megállt a tudományom. De csak az enyém. Hátha nektek van valami tippetek ezen kívül is. Kipróbálom, aztán meglátom bejön-e.
Várom a tippjeiteket. Segítsetek legyetek olyan jók!
[ Szerkesztve ]
-
TAKÍÍ
tag
NA találtam még egyet:[link]
Arnova 7c G2. Ez érdekes. mert fogad Sim kártyát is. ÉS Most hagyjuk IPS panelos nagy felbontású igényeimet.Elvileg az alapbaj hogy Android 2.3 fut rajta. Ez miért baj? Milyen hátrány ér ilyen estben? JA és ugye nem kell játék se video csak amiket mondtam. Arra gondolok elég lenne lehet ilyen is. Vagy mondjuk majd nem tudok rá bizonyos appokat föltenni, mert régi az Androidom? (egyébként csak zárójelben elsők között van a youtube video amin Android 4. 0 raknak rá.)
Itt jön elő a lámaságom: Itt a google nexus referencia tabletja. Jó Oké gyors GPS meg WIFi meg jó aksi minden szuper. DE igazándiból nem tudom mit várjak tőle. Nem tudom szoftveresen mitől lesz több jobb, mint egy sima Android 4.0 vagy 2.3 mitől lesz rosszabb. Nme tudom hogy abból a többől mit használnék ki és mit nem.... és ha gyengébb a verzió vajon elég lenne e vagy sem....
JA és akkor térkép meg bukta....valszeg korrigálták a hibát.....nem hinném hogy kamu lenne, amit írtak. ..hm..bár nem akarok nagy hacker lenni, de ha nekik sikerült letölteni vagy bárkinek anno. Mondjuk egy Budapest térképet. Az lehet keringhetne a neten. Hiszen ez csak egy pár megás Fájl lenne. Bár nem tudom, de lehet ez már nem a legális kategória.
[ Szerkesztve ]
-
edk-
őstag
ha nagyjából tíz-húsz másodpercen át ránagyítunk a térkép egy részletére, és ujjunkkal mozgatjuk a letölthető térképrészlet pozícióját, előbb-utóbb a kezelőfelület piros kerete türkiz színűre vált, és engedélyezi annak letöltését.
Hát nekem nem akarja.
"Try SCE to Aux." ˁ˚ᴥ˚ˀ eladó dolgok: https://l2g.hu/edkelado
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SSD kibeszélő
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- Norton védelmi programok (NAV & NIS & N360)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kihátrál az x86S architektúra mögül az Intel
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- További aktív témák...
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- Apple iPad 9., Space Gray, új állapotú, 64GB, Wifi, 10.2'' Retina kijelző + ajándék Pencil
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest